Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Το διαφημιστικό στιγμιότυπο της νέα τάξης πραγμάτων για τις μεταμοσχεύσεις



Ο αρμόδιος υπουργός επί των μεταμοσχεύσεων κ. Λοβέρδος άδραξε και πάλι την ευκαιρία, σε καιρούς έντονης λιτότητας, ανεργίας και λοιπής οικονομικής εξαθλίωσης, άνοιξε τον "κουμπαρά" και διέθεσε μερικά (πόσα; αλήθεια) χρήματα για να διαφημίσει τις μεταμοσχεύσεις. Το διαφημιστικό εικονικό στιγμιότυπο μας δείχνει κάποιον που επισκέπτεται τον γιατρό, του λέει ότι είναι δεν είναι αντίθετος με τις μεταμοσχεύσεις, και ο γιατρός του απαντά : Οι εξετάσεις σου έδειξαν ότι χρειάζεσαι μεταμόσχευση.

Άθλιοι και υποκριτές, ως συνήθως, οι ψεύτες.

Τους λένε τι χρειάζονται όταν τους βρίσκει το κακό, αλλά τίποτα δεν τους λένε πριν τους βρει το κακό.
Όταν όλα είναι celebrities, life style, και ζωή η όσο το δυνατόν εντονότερη και πληρέστερη απόλαυση, τότε συβαίνει αίφνης "οι εξετάσεις να δείχνουν ότι χρειάζεσαι μεταμόσχευση"!
 
Ύστερα οι άθλιοι υποκριτές, όπως είναι συνήθως οι ψεύτες, σημειωτέον και οι γιατροί μπήκαν στο χορό, διατυμπανίζουν το "προτιμότερο να προλαβαίνεις, παρά να θεραπεύεις". Η πρόληψη που κάνουν είναι όταν οι εξετάσεις δείχνουν πως χρειάζεσαι μεταμόσχευση! Τι γίνεται πριν; Μα, το είπαμε, life style, celebrity και τα συναφή όμοια, δίχως να παραλείπουμε και τα θρησκευτικά μας (μήπως εκκλησιαστικά;) καθήκοντα.

Σημείωση
Η αφορμή και το βίντεο   από το ιστολόγιο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: