Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Οι σιωνιστές από τη Β. Κορέα

"Η Βόρεια Κορέα της οικογενείας Κιμ έχει επιτελέσει πολλές πράξεις που θα μπορούσαμε να τις ονομάσουμε γενοκτονία: Εκτελέσεις, εγκλήματα, βασανιστήρια, συστηματική εξόντωση των πολιτών δια της πείνας, στρατόπεδα συγκέντρωσης, υποχρεωτικές εκτρώσεις, βρεφοκτονία και παιδική σκλαβιά. Το 2007 η Christian Solidarity Worldwide δημοσίευσε μία έκθεση η οποία βασιζόνταν σε έρευνες και παρατηρήσεις 7 ετών και οι οποίες αποδεικνύουν ότι στην Β.Κορέα γίνεται συστηματική εξόντωση διαφόρων θρησκευτικών ομάδων και κυρίως των χριστιανών".  
Αυτά ανεγράφησαν στο ιστολόγιο ΑΚΤΙΝΕΣ ( http://aktines.blogspot.com/2012/02/blog-post_4471.html) όπου και η φωτογραφία.

Να δούμε τι θα έχει να μας πει η Christian Solidarity Worldwide  όταν θα εγκαθιδρυθεί η σιωνιστική νέα τάξη πραγμάτων.  Το ίδιο θα κάνουν και οι ... διακυβερνήτες (θεματοφύλακες) που θα εγκατασταθούν δια ψήφου.

Δεν θα είναι όμως τόσο ωμοί, βλάκες και αδέξιοι, όπως ο δικτάτορας Κιμ Ιλ Σουνγκ. Δεν θα μας υποβάλλουν άμεσα σε διωγμούς. Η γενοκτονία θα γίνεται με άλλους τρόπους, ας πούμε κάτι σαν αυτό που έπαθε ένας Ρώσσος πράκτορας. Δολοφονήθηκε με δισκίο ραδιενεργού πολωνίου. Αυτοί ξέρουν.

Όταν κρίνεται ότι κάποιοι δεν ακολουθούν τις νόρμες της πολιτικής ορθότητας (μέσα θα υπάρχει και η θρησκευτική συνιστώσα) αίφνης θα μας εγκαταλείπουν βραδέως ή ταχέως. Στην επερχομένη παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση η δημοκρατία θα είναι αδίστακτη, η ελευθερία αδυσώπητη και οι νέες κατακόμβες μάλλον θα πρέπει να προετοιμάζονται. Διαφορετικά, ας αποφασίσουμε να συμμορφωθούμε από τώρα.


Γνωρίζετε τι είχε πει ο Ben Gurion στον Ariel Sharon όταν ο τελευταίος τον επισκέφθηκε; Ιδού το απόσπασμα από την Wikipedia :

"I was summoned to see David Ben-Gurion . It was the first time I met him, and right from the start Ben-Gurion said to me: "Let me first tell you one thing: it doesn't matter what the world says about Israel, it doesn't matter what they say about us anywhere else. The only thing that matters is that we can exist here on the land of our forefathers. And unless we show the Arabs that there is a high price to pay for murdering Jews, we won't survive."

Σε μετάφραση περιληπτική : "Ευθύς εξ αρχής μου είπε, δεν έχει σημασία τι λέει ο κόσμος για το Ισραήλ, δεν έχει σημασία τι λένε για μας οπουδήποτε. Το μόνο που μετράει για μας είναι ότι μπορούμε να υπάρχουμε εδώ, στη γη των προ-πατέρων. Αν δεν δείξουμε στους Άραβες ότι το τίμημα για τη δολοφονία Εβραίων είναι υψηλό, δεν θα επιβιώσουμε".
Τι σημαίνουν αυτά; Ότι η land of forefathers έγινε για τους σιωνιστές ο πλανήτης ολόκληρος. Όπως ιδιοποιήθηκαν τη γη των γηγενών Ινδιάνων με τον αφανισμό τους, το ίδιο θα κάνουν και όπου αλλού βρίσκουν αντίσταση, αφού σ΄ αυτούς εδόθη η υπόσχεση των forefathers (προ-πατέρες) ότι θα "κατακυριεύσουσι των εθνών".

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι πρόσφατα δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι η Κρίση στην άλλη ζωή είναι τελική. Πάντα έλεγα, μπορεί και τελευταία στιγμή, και στην άλλη ζωή ακόμα, κάποιος να σωθεί. Μου φαινόταν δυσβάσταχτα φοβερό κάποιος άνθρωπος, όποιος και να είναι αυτός, να καίγεται αιωνίως σε ποταμό από θειάφι. Τις τελευταίες ημέρες, ιδίως χθες, συνειδητοποίησα ότι κάτι τέτοιο είναι αναπόφευγκτο. Η παραβολή του πλουσίου και του Λαζάρου είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

Silver είπε...

@ Μου φαινόταν δυσβάσταχτα φοβερό κάποιος άνθρωπος, όποιος και να είναι αυτός, να καίγεται αιωνίως σε ποταμό από θειάφι.

Δύσκολο να απαντήσω αλλά σκεπτόμενος την Παναγάπη που ανέβηκε στο Σταυρό και ο Οποίος "πάντας ανθρώπους θέλει σωθήναι και εις επίγνωσιν αληθείας ελθείν", και την αληθινή Μητέρα μας την Κυρία μας Θεοτόκο,νομίζω ότι μπορούμε να ελπίζουμε... τις γαρ έγνω νουν Κυρίου;...

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Silver, νομίζω εδώ ισχύει το "47 εκείνος δε ο δούλος, ο γνούς το θέλημα τού κυρίου αυτού και μη ετοιμάσας μηδέ ποιήσας προς το θέλημα αυτού, δαρήσεται πολλάς· 48 ο δε μη γνούς, ποιήσας δε άξια πληγών, δαρήσεται ολίγας. παντί δε ώ εδόθη πολύ, πολύ ζητηθήσεται παρ' αυτού, και ώ παρέθεντο πολύ, περισσότερον αιτήσουσιν αυτόν".

Σήμερα, μετά πάροδο δισχιλιετίας και με την τεράστια ανάπτυξη της τεχνολογίας, ποιος είναι ο "μη γνους"; Οι ιεραπόστολοι είναι "μη γνώντες";
Από το 1054 "δερόμαστε πολλάς", αλλά μυαλό δεν βάλαμε (εμείς τις φάγαμε για τα καλά, και ομοίως, μυαλό κουκούτσι).

Γεώργιος είπε...

το ζήτημα είναι εσύ και εγω τι μπορούμε να κάνουμε.
εννοώ πώς να γίνει χριστιανική διαφώτιση στον κόσμο.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Αγαπητέ Γεώργιε,

Δεν ξέρω αν είναι λίγα ή πολλά αυτά που μπορούμε να κάνουμε "εσύ και εγώ" ή άλλοι. Πάντως, σημαντικό είναι να καταλάβουμε τη διάβρωση που έχουμε υποστεί από τις μακροχρόνιες (αιώνίζουσες) παπικές και προτεσταντικές διδαχές. Σε αυτές συμπεριλαμβάνω και την καινοτομία του ημερολογίου.

Γεώργιος είπε...

Αγαπητέ Κυπριανέ χαίρετε.
απο τις λιγοστές μου θεολογικές γνώσεις ξέρω ότι η αλλαγή του
ημερολογίου έγινε κακώς.
Ομως τολμώ να πω ότι πιστεύω ότι θα σωθούν πιστοί με το παλαιό ημερολόγιο αλλά και με το νέο. Με επιχειρήματα. Μη με βρίζετε, δεν έχω κανένα σκοπό να σας πω να συμμεριστειτε τη γνώμη αυτή. Σεβομαι ότι πολλοί έχουν κάθετα αντίθετη άποψη σε αυτό. Ο Κύριος να δίνει για ολους μας.
Συμφωνία δεν ζητάω, αν ήταν με 1-2 λόγια να συμφωνήσουμε...
Δεν ανοίγω όμως κουβέντα άλλη διότι νομίζω δεν τελειώνουν αυτά τα θέματα
ευκόλως, ούτε είναι "για χόρταση!".Να με συγχωρείτε!
https://sites.google.com/site/xo2012gr/

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Ομως τολμώ να πω ότι πιστεύω ότι θα σωθούν πιστοί με το παλαιό ημερολόγιο αλλά και με το νέο"

ΚΧ :
Το ίδιο θα έγραφα κι εγώ, με μικρή μόνο διαφορά. Θα περέλειπα το ρήμα "πιστεύω" και θα έγραφα : "Τολώ να πω ότι θα σωθούν ..." κλπ. Και αυτό, διότι είναι σε εκκρεμότητα το μείζον θέμα συγκλήσεως ορθόδοξης οικουμενικής συνόδου. Όσο αυτό δεν γίνεται, ενώ αντιθέτως φροντίζουν επιμελώς οι ηγετικές κεφαλές όλες οι θέσεις να καταληφθούν από συμβιβασμένους με το ΠΣΕ και όσα ανοίγματα αυτό συνεπάγεται (...), ας είμαστε επιφυλακτικοί στη χρήση του ρήματος "πιστεύω".

Γεώργιος είπε...

τώρα θα τολμήσω να πω ενα κάπως λαικότερο σχόλιο.
1.ορθόδοξη οικουμενική σύνοδος όταν γίνει, ίσως λάμψει το Αγιο Πνεύμα να φωτίσει διάφορα θέματα,φλέγοντα κλπ, αλλά ίσως που λεμε με τα μίντια και τις φωνές ίσως δεν γίνει διόλου κατανοητό στο ευρύ κοινό.
Ισως να εγερθούν και περισσότερες φαγωμάρες σε γενικό επίπεδο, ίσως ολίγοι δεχτούν να ακολουθήσουν το σωστό.
Επίσης θεωρώ δύσκολο να συμβιβαστούν οι καταστάσεις περι παλαιού και νέου ημερολογίου, πχ για πρακτικούς λόγους πχ ο καθένας να θέλει προσωπικό θαύμα να δει για να αλλαξει γνώμη, και ορισμένοι ούτε τότε. (αλλά και αυτοί μπορουν να σωθούν κλπ)
Ισως μια πανορθόδοξη οικ.σύνοδος να μην μπορέσει εδω και τωρα να δώσει στα πάντα λύσεις, αλλά ίσως μπουν ορισμένα καλά θεμέλια ώστε σταδιακά στο μέλλον να φτιάξουν ορισμένα. Οπως και αντίθετα, ορισμένα να χειροτερέψουν. Δηλαδή ίσως και να μην αλλάξουν πολλά και γρήγορα στα εσχατολογικά μας χρόνια.