Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Το παγκόσμιο κράτος της Σιών


Οι Αμερικανοί δεν φημίζονται για τις ιστορικές γνώσεις τους. Δεν έχουν άλλωστε να επιδείξουν κάτι ξεχωριστό πέρα από τους καουμπόηδες και τον ξεκληρισμό των γηγενών Ινδιάνων.
Φημίζονται όμως ως αναθεωρητές της Ιστορίας και οι λόγοι είναι προφανείς. Όταν δεν έχεις Ιστορία, αυτή που υπάρχει την καταγγέλλεις ως ψευδή.

- Αν είχαν ιστορικές γνώσεις δεν θα ήταν δύσκολο να μαντέψουν ότι πίσω από τους Μηδικούς πολέμους βρίσκονταν οι σιωνιστές της εποχής εκείνης.
- Αν είχαν ιστορικές γνώσεις θα ήξεραν ότι οι ίδιοι σιωνιστές έσπευσαν αμέσως να αγκαλιάσουν και να ευλογήσουν τον Μέγα Αλέξανδρο όταν εκείνος πάτησε τα εδάφη τους.
- Αν είχαν ιστορικές γνώσεις θα γνώριζαν ότι οι ίδιοι σιωνιστές κάλεσαν τους Ρωμαίους για να απαλλαγούν από τα κατάλοιπα των επιγόνων του Μ. Αλεξάνδρου, τον οποίο είχαν ευλογήσει, και οι ίδιοι, τους ανάγκασαν να εκδώσουν τη θανατική ποινή για έναν ομοπάτριο επαναστάτη - έτσι τον χαρακτήριζαν - ο οποίος αυτοανακηρύχθηκε βασιλεύς των Ιουδαίων και παρακινούσε σε στάση κατά των αρχών - αυτό υποστήριζαν - τους ευπειθείς και υπάκουους στη ρωμαϊκή εξουσία Ιουδαίους. Αυτοί που τους έσωσαν από τους φθονερούς και μισάνθρωπους Έλληνες, έγιναν στο τέλος οι εξολοθρευτές τους. Τώρα, με τις πλάτες των Αμερικανών, παίρνουν το αίμα τους πίσω και ένας-ένας πληρώνει τα χρέη του. Το διαχρονικό μίσος που τρέφουν θα αιματοκυλίσει πάλι την Ευρώπη. Δεν θα φεισθούν όμως και αυτής της χώρας που στοργικά τους προστατεύει.
- Αν είχαν ιστορικές γνώσεις θα έβλεπαν ποιοι σιωνιστές έξυσαν το χώμα για τους τάφους του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου και πώς γέμισαν τα νεκροταφεία του Δευτέρου. Όπου στην επιτύμβια στήλη των εκατομμυρίων νεκρών επιγράφεται μόνο η λέξη Ολοκαύτωμα, για να παραπέμπει στους αδίκως απολεσθέντες  διασκορπισμένους - και διαχρονικά μόνιμα αντιμαχόμενους - το βεβαιώνει η Ιστορία - Εβραίους. Όλοι οι άλλοι ήταν οι λεγόμενες παράπλευρες απώλειες.

Αν λοιπόν αυτά ήθελαν να τα ξέρουν οι Αμερικανοί, θα έβλεπαν πού τους οδηγούν οι απ΄ αιώνος σιωνιστές με αυτό που ετοιμάζουν για τα πετρέλαια της Περσίας. Ο έχθρός τους δεν ήταν το Ιράκ, δεν ήταν το Αφγανιστάν, δεν ήταν η Σερβία, δεν ήταν η Λιβύη, δεν είναι το Ιράν τώρα, δεν είναι κανείς. Δεν είναι και η Ελλάδα, την οποία θέλουν να διαμερισματοποιήσουν.


Εχθρός τους είναι ο σιωνισμός, οι δήθεν φίλοι τους, που τους βάζουν να εξοντώνουν για λογαριασμό τους όλους όσους είναι εμπόδιο στα σχέδιά τους. Ποιο είναι; Το παγκόσμιο κράτος της Σιών με ορατή και προσκυνητή εστία την Ιερουσαλήμ. Αν το καταλάβουν, η ανθρωπότητα θα σωθεί από το επερχόμενο νέο ολοκαύτωμα.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λέτε: Αν είχαν ιστορικές γνώσεις δεν θα ήταν δύσκολο να μαντέψουν ότι πίσω από τους Μηδικούς πολέμους βρίσκονταν οι σιωνιστές της εποχής εκείνης
Απο ποιές ιστορικές πηγές μπορούμε να εξάγουμε τέτοιο συμπέρασμα?

Με τιμή
Ιωάννης Κωφίδης

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Αγαπητέ κύριε Ι. Κωφίδη,

Οι σιωνιστές κάθε εποχής διαπνέονται από μια πίστη και ένα δόγμα. Η πίστη είναι ότι αποτελούν γένος εκλεκτό, δόγμα δε έχουν ότι η εκλογή τους - άλλοι την εκλαμβάνουν και ως υπεροχή - προέρχεται εκ θεού.

Ιστορικά, ότι πίσω από τους Μηδικούς πολέμους βρισκόταν η πάντα δραστήρια παρασκηνιακή πρωτοβουλία των σιωνιστών, αυτό δεν είναι τεκμηριωμένο. Όσο τουλάχιστο δύναμαι να γνωρίζω. Τεκμηριωμένο είναι ότι οι πόλεμοι αυτοί απέβλεπαν στην εξάπλωση των Μήδων και τη δημιουργία μιάς οικουμενικής, για την εποχή εκείνη, αυτοκρατορίας. Δεν ενθυμούμαι καλώς ποιούς, και αν, είχαν συμβούλους.

Θα έλεγα λοιπόν ότι πίσω από τέτοιου είδους οικουμενικές, και τώρα παγκόσμιες επεκτατικές-κυριαρχικές βλέψεις, υποβόσκει πάντα ένας σιωνισμός. Ο οποίος μπορεί να έχει την εκ θεού αόρατη μαρτυρία στο ορατό κέντρο της Σιών, μπορεί όμως και σε οποιοδήποτε άλλο κέντρο αοράτου ισχύος. Γι΄ αυτό, στην καλύτερη περίπτωση, είναι επί του παρόντος χρήσιμο να γίνεται λόγος για "ανώτερη δύναμη". Όταν το όραμα της παγκόσμιας κατάκτησης επιτευχθεί, το επίσημο όνομα αυτής της δύναμης ή ισχύος θα ανακοινωθεί. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.

Η ισχύς, όπως Αμερικανός στρατιωτικός ιερέας είχε πει στους ιθαγενείς των νήσων Φίτζι (σημ. ήθελε να τους διώξει από τα νησιά γιατί επρόκειτο να γίνει δοκιμή ατομικής βόμβας), ήταν δώρο που ο θεός τους είχε προσφέρει.

Με αυτή την έννοια, την έννοια της ισχύος, ο σιωνισμός δεν είναι τίποτα άλλο από την προσπάθεια επιβολής μιας οικουμενικής αυτοκρατορίας (κατά το παρελθόν) ή μιας παγκοσμιοκρατίας, όπως συμβαίνει σήμερα.

Δεν αγνοώ βέβαια ότι με τις υπάρχουσες ιστορικές πηγές, ο ισχυρισμός ότι τους Μηδικούς πολέμους υπέθαλψε ένας σιωνισμός όπως τον γνωρίζουμε, δεν ευσταθεί. Ας έχουμε όμως υπόψη, ότι με την δεδομένη τάση αναθεώρησης της Ιστορίας, δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα στοιχεία. Οπότε και το συμπέρασμα (: Απο ποιές ιστορικές πηγές μπορούμε να εξάγουμε τέτοιο συμπέρασμα, λόγια δικά σας) να βρεί ερείσματα επιστημονικά. Οι Σκοπιανοί, κι αυτό μη το ξεχνάμε, τώρα ανακαλύπτουν τη Μακεδονική - ελληνική δηλαδή - καταγωγή τους! Οι ιστορικοί συμφωνούν.

Επί του παρόντος, ωστόσο, ας μείνουμε στα δεδομένα που έχουμε. Και τα δεδομένα αυτά δεν προέρχονται από εμάς. Προέρχονται από τη χώρα η οποία φιλοδοξεί να εγκαταστήσει την παγκόσμια αυτοκρατορία της, την Αμερική, η οποία, όπως οι ίδιες πηγές αναφέρουν, κυριαρχείται από τους σιωνιστές της ανώτερης δύναμης ανεξάρτητα από φυλή, χρώμα ή θρησκευτικές αντιλήψεις.

Αν όλοι αυτοί υποχρεωθούν αργότερα να ονομάσουν με ένα συγκεκριμένο όνομα την ανώτερη δύναμη, την ισχύ που τους κατέστησε κυρίαρχους, δεν το γνωρίζω. Πάντως η Σιών, νομίζω, περιμένει να αποκατασταθεί.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και το σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα κ. Κυπριανέ

Θα χαρω αν πείτε και εσεις την αποψη σας στην παρακατω ιστοσελιδα για το θεμα του Παλαιου Ημερολογιου.

Νομιζω εχουνε συγκεντρωθει τα πιο 'δυνατά' επιχειρηματα κατα του Παλαιου.

Επειδή τα σχόλια φτάνουνε σχεδον τα 100, δεν εχω το θαρρος να σας καλεσω να τα διαβασετε όλα!

Ριξτε ομως μια ματιά π.χ. στο σχολιο μου: Jan 26, 2012 06:15 AM.

Εκει αναφέρω 24 διαφορετικα επιχειρήματα κατα του Παλαιού.

Βεβαια στην πορεια προστίθενται καμια δεκαριά ακομα!

Θα χαρω να μας πειτε που διαφωνειται και που ενδεχομενως συμφωνειται!

Υ.Γ.
Γνωρίζω οτι το σχολιο μου ειναι ασχετο με την ανάρτηση σας, εψαξα να βρω καποιο νήμα σας σχετικα με το Ημερολογιο, αλλα απο οτι βλεπω δεν εχετε καποιο προσφατο.

Η διεύθυνση ειναι:
http://apotixisi.blogspot.com/2012/01/blog-post_686.html

Ευχαριστώ

Μυρμιδόνας

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ πολύ τον Μυρμιδόνα,

Παρεμφερές είναι και αυτό : http://kyprianoscy.blogspot.com/2012/01/blog-post_6028.html

Σαν γενική παρατήρηση μετά τα όσα διάβασα στο σύνδεσμο που με παρέπεμψες, θα σου συνιστούσα να είσαι περισσότερο συνετός σε αυτά που διαβάζεις, σε αυτά που γράφεις, και απέφευγε να εκχυδαΐζεις το λόγο σου ενθυμούμενος το "αγίασον τους αγαπώντας την ευπρέπεια του οίκου σου". Στον οίκο σου ανήκει και ο λόγος σου, ο γραπτός ή ο προφορικός. Τέλος, δεν υπάρχει και δεν βγαίνει νόημα, όταν γράφεις παρορμητικά, δηλαδή τόσο πολλά.

Silver είπε...

@ (Μυρμιδόνας): β) Ο Εγωισμος που σας εχουνε καλλιεργησει στο Παλαιο Ημερολογιο!

Το λετε "Πάτριο Ημερολογιο". δηλ;
Ημερολογιο των Πατερων σας; Του Πατρος σας;

Δηλ εμεις με το Νεο δεν εχουμε πατερες; Πατερα; Τι ειμαστε εμεις;
ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ;


Οι Πατέρες οι δικοί μας χρειάζονται μνημόσυνα για να τους συγχωρέσει ο Θεός για την διάσπαση που μας κληροδότησαν:

"Οι κληροδοτήσαντες εις ημάς την διάσπασιν προπάτορες ημών υπήρξαν ατυχή θύματα του αρχεκάκου όφεως και ευρίσκονται ήδη εις χείρας του δικαιοκρίτου Θεού. Αιτούμεθα υπέρ αυτών το έλεος του Θεού, αλλ’ οφείλομεν ενώπιον Αυτού όπως επανορθώσωμεν τα σφάλματα εκείνων» (!!!),

Διάβασα λίγο από τα γραπτά σου και λυπήθηκα. Τι πάθος εναντίον των αδελφών μας του πάτριου! Για την αγάπη της Ορθοδοξίας βρίσκονται εκεί που βρίσκονται. Και τις οίδεν νουν Κυρίου;

Ανώνυμος είπε...

kyrie Silver, καλησπερα

Γραφετε:

"Διάβασα λίγο από τα γραπτά σου και λυπήθηκα. Τι πάθος εναντίον των αδελφών μας του πάτριου!"

Εχω μονο μια μικρη, τοσο δα μικρουλα απορια, θα μου την λυσετε;

Τοσο καιρό γιατι δεν βλεπει κανεις το ΠΑΘΟΣ και ΜΙΣΟΣ των Παλαιοημερολογιτών ΕΝΑΝΤΙΟΝ του Νεου;

Πόσες φορες δεν εγραψα στην συγκεκριμενη ανάρτηση: "Σας ευχομαι Καλο Παραδεισο. Μακαρι να μην γινότανε το 'σχισμα' του Ημερολογιου, εγινε ομως" κλπ;

Αυτα πως δεν τα ειδατε;

Οταν οι του Παλαιου σταζουνε Μισος κατα του Νεου - αυτο πως δεν το βλεπετε;

Γιατι κύριε Silver εχετε 'μονόφθλαμη' οραση;

Αναμενω την απαντηση σας

Μυρμιδόνας

Ανώνυμος είπε...

Επίσης κύριε Silver

δεν μιλησα 'ασχημα' κατα του Παλαιού, επειδή ανήκουνε στο Παλαιό!

Δικαιωμα τους, επιλογή τους, καλο Αγωνα τους ευχομαι!

ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ασχημα εναντιον τους το εκανα, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝΕ στις αποριες μου! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝΕ:

"Ναι ρε Μυρμι...εδω δεν εχεις και τοσο αδικο"!

ΔΙοτι αποφευγανε οταν δεν τους συμφερε - ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ κυριε Silver!

Μυρμιδόνας

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Δυστυχώς Silver, δυστυχώς.

Αυτά και πολλά όμοια - των καινοτόμων - γράφονται. Οι δικοί τους πατέρες χρήζουν, κατά Βαρθολομαίο, μνημοσύνου επειδή πλανήθηκαν υπό του αρχεκάκου και μας κληροδότησαν την διάσπαση!
Και αυτή τη διάσπαση εξακολουθούν, κατά τους νεοημερολογίτες, να μας μεταδίδουν όσοι εμμένουν στους υπό του αρχεκάκου πλανηθέντας Πατέρες, πάντα κατά Βαρθολομαίο. Δηλαδή, όσοι κρατούν το πάτριο και τα πάτρια είναι πλανεμένοι. Οι ορώντες γέροντες και υπό τινων αγιασθέντες αυτό δεν το είδαν.

Silver είπε...

@ Γιατι κύριε Silver εχετε 'μονόφθλαμη' οραση;

Αναμενω την απαντηση σας

Μυρμιδόνας.




Δόξα τω Θεώ, (αν και βρίσκομαι στα τελευταία μου σύμφωνα με την Άγία Γραφή), δεν έχω "μονόφθαλμη" όραση αδελφέ μου.

Πυρακτωμένοι από ζήλο Κυρίου Σαββαώθ είναι τα αδέλφια μας του πάτριου, και ανάλογα με τα πνευματικά αισθητήρια ημών του νέου εκλαμβάνεται αυτός ο ζήλος είτε ως μίσος είτε ως ιερός ζήλος!

Κάνε αγάπη αδελφέ μου, για την Φιλτάτη Ορθοδοξία μας αγωνιζόμεθα οι του νέου και του πάτριου πιστοί. Στόχος μας η παναίρεσις του οικουμενισμού και ο μη εκλατινισμός μας.

Νάσαι πάντα καλά!

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Προς τον Silver :

"τὰ ἔτη ἡμῶν ὡσεὶ ἀράχνη ἐμελέτων"

Silver είπε...

"αἱ ἡμέραι τῶν ἐτῶν ἡμῶν ἐν αὐτοῖς ἑβδομήκοντα ἔτη"

Να και μια περίπτωση που όποιο ημερόλόγιο αν χρησιμοποιήσω προς μέτρηση των ετών μου, δεν με εξυπηρετεί.....


"συνήδομαι γὰρ τῷ νόμῳ τοῦ Θεοῦ κατὰ τὸν ἔσω ἄνθρωπον,

βλέπω δὲ ἕτερον νόμον ἐν τοῖς μέλεσί μου ἀντιστρατευόμενον τῷ νόμῳ τοῦ νοός μου καὶ αἰχμαλωτίζοντά με ἐν τῷ νόμῳ τῆς ἁμαρτίας τῷ ὄντι ἐν τοῖς μέλεσί μου.

Ταλαίπωρος ἐγὼ ἄνθρωπος! τίς με ῥύσεται ἐκ τοῦ σώματος τοῦ θανάτου τούτου; "