Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Οι σημερινοί βουλευτές γνωρίζουν ότι δεν εκπροσωπούν παρά μόνο τον εαυτό τους!

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Οι σημερινοί βουλευτές , όπως και όλος ο κόσμος, γνωρίζουν ότι δεν εκπροσωπούν παρά μόνο τον εαυτό τους και ότι  η ψήφος τους δεν δεσμεύει τον ελληνικό λαό. Άλλοι από αυτούς παραιτούνται και άλλοι φοβούνται και κρύβονται!
Οι σημερινοί βουλευτές γνωρίζουν ότι δεν εκπροσωπούν παρά μόνον τον εαυτό τους. Ότι η ψήφος τους δεν εκφράζει τη βούληση της πλειονότητας του ελληνικού λαού, όπως απαιτεί το δημοκρατικό πολίτευμα.
Οι σημερινοί βουλευτές γνωρίζουν επίσης ότι από υπαιτιότητα δική τους δεν λειτουργεί η δημοκρατία και ότι  από υπαιτιότητα δική τους ο ελληνικός λαός στην πραγματικότητα κινδυνεύει να χάσει την  κρατική του  υπόσταση. Το κράτος από σύμμαχος του ελληνικού λαοί έγινε εχθρός του!  Οι Έλληνες αισθάνονται ότι μειώνεται  η προσωπικότητά τους και ότι δικαιώματα που αποκτήθηκαν με ιδρώτα και αίμα καταργούνται μέρα με την ημέρα.
Οι βουλευτές που με την ψήφο τους θα θελήσουν να νομιμοποιήσουν την παραβίαση του Συντάγματος και την μη λειτουργία της δημοκρατίας θα λάβουν την πρέπουσα απάντηση από τον ελληνικό λαό, όταν έρθει εκείνη η ώρα.
 Οι σημερινοί βουλευτές δεν είναι αιώνιοι. Ας σκεφθούν ότι δεν ξέρουν τί θα συμβεί "δέκα λεπτά αργότερα"!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χριστοδουλίδη καλησπέρα,
Θέλω να σας ενημερώσω για μια προσπάθεια συλλογικά από πιστούς σήμερα το βράδυ. Υστερα από σχετική συμβουλή γερόντων από το Αγιο Ορος, όσοι πιστοί μπορούν σήμερα να διαβάζουν μετά τις 11μμ το Ψαλτήρι - ολόκληρο.
Γιώργος

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ τον Γιώργο
Η καθυστερημένη δημοσίευση και απάντηση οφείλεται σε απουσία του γράφοντος

cummulus είπε...

Ἡ ἀλήθεια εἶναι ὅτι ἐκπροσωποῦν ἐπίσης, μερικά κομματόσκυλα καί μερικά συνδικαλόσκυλα.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

cummulusFeb 15, 2012 10:48 AM
Ἡ ἀλήθεια εἶναι ὅτι ἐκπροσωποῦν ἐπίσης, μερικά κομματόσκυλα καί μερικά συνδικαλόσκυλα.

KX :
Πέρα από το πασιφανές γεγονός αυτό, υπάρχει κάτι ακόμη. Το οποίο επιβεβαιώνει του λόγου το ασφαλές. Και είναι :

Αυτός ο εσμός των δυο κομμάτων, που καταβαράθρωσαν την πενιχρή μας οικονομία και τώρα τα δίνουν όλα (γην και ύδωρ) στο νεοφραγκικό imperium - πάει να το φτιάξει (πάλι) η Γερμανία - ήταν αυτοί που έδωσαν την ψήφο τους στο μνημόνιο. Αυτοί οι ολετήρες έκριναν συμφέρον - θαυμάστε τον πατριωτισμό τους! - να μας αποτελειώσουν και με τη χαριστική βολή.

Ο "τρώσας και ιάσεται", ανέκραξε ο υπουργός Βενιζέλος, προσπαθώντας να μας πείσει για την αναγκαιότητα της ψήφισης του μνημονίου. Αλλά, ως συνήθως, διαστρέφει τις λέξεις. "Να σε κάψω Γιάννη μου, να σ΄αλείψω λάδι", θα ταίριαζε περισσότερο μετά τα όσα συνέβησαν με το νέο εμπρησμό των Αθηνών. Αυτοί οι αλμπάνηδες γεννούν τα φαινόμενα σάθρωσης του κοινωνικού ιστού και η προσφερομένη γιατρειά, είναι η ολοσχερής απορρόφησή μας από τους Φράγκους. Όπου ο νόμος και η τάξη κυριαρχούν, ενόσω άλλοι δολοφονούνται άμεσα ή έμμεσα.

Μόσχος Εμμ. Λαγκουβάρδος είπε...

Αν είναι αλήθεια αυτό που είπε ο Γιάννης Τσαρούχης ότι η σύγκρουση είναι σύγκρουση πολιτισμών η απορρόφησή τους από τους Φράγκους έγινε ήδη. Αυτός
είναι ο λόγος που υποτιμούν τους Έλληνες: δεν τους νιώθουν ως συμπατριώτες τους.
Νομίζω ότι κάποτε πρέπει να έχουμε κάποια σταθερά κριτήρια στην απονομή των δημοσίων αξιωμάτων. Η επιλογή είναι η έλλειψη φιλαρχίας. Κλασικό παράδειγμα ο Κάτων, που όταν τον καλούσαν οι Αθηναίοι να αναλάβει την αρχηγία του αθηναϊκού στρατού ζητούσε από τους Αθηναίους να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχει κάποιος πιο ικανός από αυτόν για να αναλάβει την ευθύνη να αγωνιστεί για τη σωτηρία της πατρίδας.
Γι΄ αυτό οι Αθηναίοι τον κάλεσαν πάλι,όταν ήταν ογδόντα χρονών και πάλι ο Κάτων δίσταζε να αναλάβη. Τελικά δέχθηκε και συνήψε ως αρχηγός του αθηναϊκου στρατού συνθήκη ειρήνης με τον Μέγα Αλέξανδρο, ο οποίος όμως δεν τήρησε τα συμπεφωνημένα και οι Αθηναίοι νικήθηκαν. Ήταν η μόνη ήττα του Κάτωνος, ο οποίος είχε προσφέρει εκατό νίκες στους Αθηναίους. Οι Αθηναίοι, αγνώμονες τον καταδίκασαν σε θάνατο και ο Κάτων ήπιε γαλήνιος το κώνειο. Έγραψε δε επιστολή στους γιους του με την οποία τους έδινε αυτή τη συμβουλή: ΜΗ ΜΝΗΣΙΚΑΚΕΙΝ ΑΘΗΝΑΙΟΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1650&obcatid=11

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Και πάλι ευχαριστώ τον κύριο Μ. Λαγκουβάρδο.

"Μη μνησικακείν Αθηναίοις" και ... μη μνησικακείν - αστειευόμενος - του απόντος διαχειριστού.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον κύριο Λαγκουβάρδο,
Ως ιστορικός αδυνατώ να καταλάβω, με βάση αυτά που γνωρίζω, σε ποιον Κάτων αναφέρεστε, ως κατέχοντα την αρχηγία του αθηναικού στρατού. Επίσης σας παρακαλώ να αναφέρετε την πηγή επί της οποίας βασίζεται ο ισχυρισμός σας ότι ο Μέγας Αλέξανδρος παρενέβη συμφωνία που είχε καταρτίσει με τον αναφερόμενο ως Κάτων.
Π.Κ. - ιστορικός