Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Υποκριτές της προκλητής φιλανθρωπίας

Οι παγκόσμιοι ληστές τοκογλύφοι μας φόρτωσαν με λαθρομετανάστες, προκαλώντας μας να δείξουμε τα φιλάνθρωπα συναισθήματα, που ανέκαθεν είχαμε και έχουμε. Θέλουν οι υποκριτές να τους αποδείξουμε ότι μένουμε πιστοί και ευλαβικά τηρούμε την παραβολή του καλού Σαμαρείτη.

Δεν έχουμε εμείς να φάμε, δεν έχουμε δουλειές να δουλέψουμε, χάνουμε τα σπίτια και την πατρίδα μας, και αυτοί με τους πληρωμένους λάθρα εποίκους, μας ζητούν να αποδείξουμε τα αλτρουιστικά μας συναισθήματα, την αγάπη μας προς τον πλησίον αλλοδαπό εμείς οι Σαμαρείτες.

Τότε λοιπόν, αφού αυτό θέλουν, ας μας δώσουν τον πλούτο που έχουν στα χέρια τους και τον σκορπίζουν εδώ κι εκεί προκειμένου να διαφημίζουν την υποκρισία τους και το δήθεν ενδιαφέρον τους για τον πλανήτη και τους φτωχούς. Τότε ας έρθουν να μας πουν αν είμαστε φιλάνθρωποι ή αν ακολουθούμε την εντολή της παραβολής με τον καλό Σαμαρείτη. Τη δική τους φιλανθρωπία την ξέρουμε. Εξολόθρευσαν αμέτρητους Βιετναμέζους, Ιρακινούς, Σέρβους, Λίβυους και τώρα έβαλαν μπροστά του Σύριους. Δεν συμπεριλαμβάνουμε βέβαια και όσους αποτελειώνουν οι χειρουργοί στις τράπεζες (ή Τράπεζες) των Νοσοκομείων, για να ζήσουν με αξιοπρέπεια, αυτοί που θα δεχτούν να τους φυτέψουν τα όργανα

Δεν υπάρχουν σχόλια: