Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Οι ληστές του πνεύματος


Μας φόρτωσαν τους λαθραίους για να δείξουμε τη συμπόνια, τη φιλανθρωπία, τα φιλικά και φιλόξενα συναισθήματα που έχουμε οι Έλληνες. Τα δείξαμε και μας κατέκτησαν με τους λαθροεισβολείς.

Τώρα μας προκαλούν πάλι. Αφού μας εξαθλίωσαν με την ανεργία, αφού μας στέρησαν μισθούς και συντάξεις, αφού οδήγησαν πολλούς στην αυτοκτονία, μας φέρνουν τώρα τους αναρχικούς αντιεξουσιαστές ληστές, για να μας παραδώσουν νέα μαθήματα συμπάθειας. Πρέπει να φορτισθούμε συναισθηματικά πάλι. Είναι τα νεαρά πρόσωπα των αναρχικών, που συνελλήφθησαν, και το ιδανικό της ελευθερίας, που κομίζει η αντιστασιακή πράξη της ληστείας τραπεζών. Ληστεύουν αυτοί τους ληστές του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, αναγορεύοντας τη ληστεία σε πράξη ελευθερίας!

Χάρισμά τους αυτή η ελευθερία και τα μαθήματα συναισθηματικής φόρτισης, ας τα κρατήσουν για άλλους. Όσους εμπνέονται από τις διεστραμμένες αναρχικές ιδέες κάποιων φιλοσόφων της συμφοράς. Το δικό μας ενδιαφέρον, τα δικά μας μαθήματα, είναι άλλα. Να δείχνουμε και να φανερώνουμε, ποιά αρχή, παράγει ή μας οδηγεί στην άναρχη Αρχή, που δεν έχει τέλος, και ποιά εξουσία βίας αναγεννά την αντιεξουσία της βίας με ληστείες, εμπρησμούς, ενίοτε και φόνους

Οι αναρχικοί ληστές των τραπεζών είναι οι δολοφόνοι του πνεύματος, είναι οι κακοποιοί της ελευθερίας, είναι οι φθοροποιοί του συναισθήματος. Προλειαίνουν το έδαφος νομιμοποίησης κάθε εγκλήματος εν ονόματι της απόλυτης ελευθερίας, απότοκο μιάς εξίσου απόλυτης αρχής, που όμως οδηγεί σε ένα άφευκτο και δίχως τέλος βασανισμό. Την βάσανο του υπάρχειν σαν τίποτα και ως μηδέν. Αλλά γεννηθήκαμε άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: