Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Χαύνοι και χάνοι

Δεν τρώμε κουτόχορτο

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε μια λίστα ονομάτων όλων αυτών που μας ταλαιπώρησαν τα τελευταία σαράντα χρόνια. Τα ονόματα αυτά περιλαμβάνουν μεγαλοεκδότες, μεγαλοεργολάβους και φυσικά, δημοσιογράφους σε θέσεις "κλειδιά". Όλοι, σημειώνουμε, αριστερής και ακροαριστερής προέλευσης.
Έγραψε λοιπόν ένας ότι με το πασοκικό σύνθημα "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά " χύμηξαν και λεηλάτησαν το κράτος "όλης της γης οι κολασμένοι". Μπήκαν παντού και μόλυναν με μίσος ό,τι Ορθόδοξο, ό,τι ελληνικό κι εμείς καθόμαστε σαν χαύνοι και τα βλέπουμε όλα αυτά. Ο ίδιος θα είναι προφανώς πατριώτης, ίσως δεξιός, οπωσδήποτε όμως όχι της Χρυσαυγής. Διότι είναι φασιστοναζί και εχθρά προς την Ορθοδοξία.

"Χαύνοι" και κάτι παραπάνω ακόμη είμαστε. Χαύνοι και χάνοι. Όταν φτάνουμε στο σημείο να γράφουμε, ή να λέμε, ότι η Χρυσή Αυγή είναι του παρακράτους, δηλαδή όλου αυτού του αριστερού εσμού που μας διαφεντεύει από το ΄74 και εφεξής, τούτο σημαίνει ότι πίτουρα έχουμε μέσα στο κεφάλι. Δηλαδή, το αριστερό κράτος των Μπομπολαίων, Ψυχάρηδων, Αλαφούζων κλπ., έφτιαξε μυστικά τη δεξιά φασιστοναζιστική "χρυσαυγή", για να έρθει να το ξηλώσει! Παραπλεύρως και πάντα παρακρατικά, έχουμε και τα αναρχοαυτόνομα αντιεξουσιαστικά ρημάδια, ώστε να μην είναι "ανάδελφη" (χωρίς αντίπαλο) η χρυσαυγή και γυμνή η καθεστωτική τάξη. Γυμνή από άποψη ότι ο αντιεξουσιαστικός αναρχικός χώρος είναι γνωστής προέλευσης πολιτικού ιδεολογήματος, άρα και συγγένειας, όπως φαίνεται από την λίστα των επιφανών ονομάτων, που είδε το φως της δημοσιότητας.

Η καθεστωτική τάξη (νέα τάξη) της μεταπολίτευσης κινδυνεύει και αυτό το μαρτυρούν τα μυστικά γκάλοπ που δεν μας λένε. Τι μας λένε όμως; Ότι κινδυνεύουμε από τη φασιστικοναζιστική χρυσαυγή, που κανένα λόγο δεν έχει να κρύβεται, αφού έχει μισό εκατομμύριο (σημ. τώρα είναι πολλοί περισσότεροι) ανθρώπων που την προτιμούν, και μάλιστα είναι νεαρής ηλικίας.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η καρέκλα των καθεστωτικών κινδυνεύει και με χίλιους τρόπους θα αγωνιστούν να τη στηρίξουν στα τρεία ποδάρια. Η τρικομματική συγκυβέρνηση το δείχνει ξεκάθαρα. Μόνο που η προσθήκη, κατά ιατρικήν ορολογία, δεν φαίνεται. Οι χάνοι και χαύνοι δεν τη βλέπουν. Δεν βλέπουν ότι για το οικονομικό μας αποικιοκρατικό ξεπούλημα (: ποιος θα μας αγοράσει) ερίζουν Αγγλοαμερικάνοι και Γαλλογερμανοί. Τρώγονται αυτοί και πάνε να μας βάλουν πάλι να φαγωθούμε μεταξύ μας. Ήδη, μετά την, σε εισαγωγικά, αγιοποίηση του Αλέξη Γρηγορόπουλου, έχουμε την οσιοποίηση, σε εισαγωγικά κι αυτό, των αναρχικών αντιεξουσιαστών ληστών της Κοζάνης.

2 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ανώνυμος έγραψε ...

Τι μπορείτε να δώσετε Εσείς στην Ελλάδα; Εξυπνάδα; Χρήμα; Ειδικευμένους επιστήμονες και τεχνικούς ; Τι μπορείτε να προσφέρετε; Αίμα και καυγάδες με αριστερούς και μετανάστες;
ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ !
Τι ξέρετε εσείς για την Ελλάδα, και τι δουλειά έχετε εσείς με την Ελλάδα; Ποιος σας κάλεσε νοικιασμένοι σκουπιδοτενεκέδες ιστορικών απορριμμάτων ;
Τι ζητάτε από την Ελλάδα και έχετε τρομοκρατήσει τους Έλληνες, μήπως και φοβηθούν και ‘’ΚΛΕΨΕΤΕ’’ καμιά ψήφο;

ΚΧ απάντηση ...

Εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει, πες μας πού ήσουνα όλα αυτά τα χρόνια; Ποιος σου έφερε εδώ τους νοικιασμένους υαλοκαθαριστές των παρ-πρίζ και τα περιφερόμενα φτηνά σακκούλια των αδελφών λάθρο και μουσουλμάνων; Ήταν το παρακράτος της χρυσαυγής ή η δικη σου ψήφος, που έδινες στους ικανούς πωλητές των οίκων ευκαιρίας;

Αγορασμένο σιωνιστάκι δεν μας τα λες καλά. Στο σόϊ μου έχω έναν σφαγμένο στην Πύλο μαζί με καμιά εικοσαριά άλλους. Ήταν γιατρός, και επειδή δεν εντάχθηκε στην εθνική αντίσταση - είχε γυναίκα και παιδί να θρέψει - και δεν τους ακολούθησε για να γιατρεύει τους ταυματίες συμμορίτες, το βάφτισαν "γερμανοτσολιά". Τον ξεπάστρεψε, όπως και τους υπόλοιπους, ο απελευθερωτικός μετακατοχικός συρφετός του Βελουχιώτη.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Πού θα βρεθούν τα χρήματα που χρειάζονται, διερωτάται ανώνυμος σχολιαστής, αν κληθούν αυτοί να μας κυβερνήσουν;

Τον ενδιαφέρει πού θα βρεθούν τα χρήματα. Από τον κύριο "λεφτά υπάρχουν", του απαντάμε. Αυτό που φοβάται το καθεστώς, είναι να μη γίνει πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή. Διότι τότε θα τους περάσει όλους αυτούς τους ψεύτες από Διεθνές και Παγκόσμιο Δικαστήριο. Είναι και ο ΟΗΕ στη μέση με τη διάταξη που προβλέπει για "επαχθές χρέος".

Αν ανοίξουν τα βιβλία και τα δεφτέρια, θα αποκαλυφθεί η παγκόσμια απάτη και αυτό φοβούνται οι δικοί μας ληστές, αλλά και οι παγκόσμιοι Δικαστές. Αυτά δεν τα σκέφτονται οι κουφιοκεφαλάκηδες. Τους ενδιαφέρουν μόνο τα φασιστο-ναζιστικά και μας θυμίζουν ασταμάτητα, αυτά που έκαναν οι χιτλεροναζήδες Γερμανοί. Τι δουλειά έχουμε εμείς μ΄ αυτούς;

Εντάξει. Ρίχνετε κι άλλα ξύλα στο σιωνιστικό ολοκαύτωμα, για να μη σβύσει ποτέ η φωτιά. Μπράβο σας. Δηλαδή, φοβάστε να μην έρθη η Χρυσή Αυγή, που θα ανατρέψει το σιωνιστικό φασιστοναζισμό, που ήδη έχετε, βγάζει τη χώρα σας στο σφυρί, και σας λέει ένα σωρό ψέμματα. Θα τρελλαθούμε! Έλεος, έλεος Κύριε, και επίβλεψον την ποίμνη ταύτην, ην εποίησε η δεξιά σου.