Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Οι ανησυχίες της διεθνούς κοινότητας για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Αυτοί οι βράχοι, αυτή η θάλασσα, είναι της Κύπρου. Πολλοί πέρασαν, λεηλάτησαν, σκότωσαν, όμως παρέμεινε και παραμένει γη ελληνική με λόγο ελληνικό

"Η μπάλα βρίσκεται στην περιοχή των Ιρανών. Σε ό,τι μας αφορά, έχουμε κάνει και συνεχίζουμε να κάνουμε πραγματικές προσπάθειες για να φθάσουμε σε μια διπλωματική επίλυση των ανησυχιών της διεθνούς κοινότητας για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα", δήλωσε ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο σε συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα Φιγκαρό.

Απύθμενο το θράσος, απίστευτη η αλαζονία, δυσθεώρητη η έπαρση του vice president της πλανηταρχίας.

Ποιός του έδωσε το δικαίωμα να μιλεί εξ ονόματος της διεθνούς κοινότητας και πώς νομίζει ότι έχει αυτό το διαγνωστικό τάλαντο να μαντεύει, αλλά και να διερμηνεύει σε παγκόσμια κλίμακα, τις ανησυχίες μας;

Ανησυχίες όντως έχει η διεθνής κοινότης. Αυτές όμως προέρχονται από τα ασύστολα ψεύδη της πλανηταρχίας και τα στυγερά εγκλήματα που διαπράττει. Εγκλήματα που δυστυχώς δεν διώκονται και ευθύνονται για το θάνατο εκατομμυρίων Ιρακινών και πολλών άλλων.

Τα πυρηνικά του Σαντάμ Χουσεΐν, για τα οποία ανησυχούσε πάλι η διεθνής κοινότης, τότε δια στόματος του γερακιού που ελέγετο Κόλιν Πάουελ, δεν βρέθηκαν ποτέ και η διεθνής κοινότης, είδε μετά λύπης να παραμένουν ατιμώρητοι οι ψευδόμενοι εγκληματίες και αλίμονο, πλανητάρχες.

Ατιμώρητοι παραμένουν βέβαια και άλλοι, ήσσονος σημασίας ψεύτες, που παραπλανούν ένα λαό υποσχόμενοι ότι "λεφτά υπάρχουν", για να τους ρίξουν στο τέλος στην εξαθλίωση της ανεργίας, στη ληστεία των εισοδημάτων τους, τέλος δε στην υποδούλωση της γης τους και των ανθρώπων της. Και αυτοί, φευ, παραμένουν ατιμώρητοι, το χειρότερο δε, τους παραχωρούνται πανεπιστημιακές έδρες για να διδάσκουν φοιτητές! Προφανώς, με ποιο έξυπνο τρόπο μπορούν ένα έγκλημα να το μετονομάσουν έργο αγαθό, προς κατάπαυση των διεθνών ανησυχιών.

Αυτά τα βλέπει η διεθνής κοινότης και τα καταγράφει. Όπότε, μη νομίζει ο κύριος vice president της πλανηταρχίας ότι απευθύνεται σε ηλίθιους. Απευθύνεται σε νοήμονες, οι οποίοι αγανακτούν με όλες αυτές τις ψευτιές και ετοιμάζουν την αντίστασή τους.

Ασφαλώς, οι αχθοφόροι της πλανηταρχίας θα ονομάσουν νεοναζί, φασίστες, φονταμενταλιστές, ή ότι άλλο σκεφθούν, όσους λόγω ή έργω πρόκειται να τους αντιμετωπίσουν. Η αλήθεια όμως δεν έχει χρώμα. Είναι φως που λάμπει και σκοπό είχε, έχει και θα έχει, να φέρνει στην επικαιρότητα όσα εγκλήματα έγιναν και γίνονται εν ονόματι, δήθεν, των ανησυχιών της διεθνούς κοινότητας. Ο χρόνος δεν θα τα εξαλείψει και ας μη νομίζουν ότι θα τον έχουν για πάντα σύμμαχο.

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ανώνυμος έγραψε ...
ΚΑΛΆ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ, ΑΝΌΗΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑ, ΟΙ ΜΟΥΛΆΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΏΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΤΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΆΝΤΑ ΓΙΑΤΊ ΣΎΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΡΧΊΣΕΙ ΝΑ ΒΡΈΧΕΙ ΤΟΜΑΧΩΚ ΚΑΙ ΚΡΟΥΖ ΚΑΙ ΤΌΤΕ ΩΧ ΜΑΝΟΎΛΑ ΜΟΥ.

Απάντηση ΚΧ ...
Αν εγώ είμαι ανόητος κι εσύ ο νοήμων, ανώνυμε σχολιαστή, θα έπρεπε να συστήσεις και σε κάποιους άλλους, εκτός από τους μουλάδες, να καθήσουν καλά. Οι μουλάδες και οι όποιοι άλλοι, δεν κάθονται καλά διότι υπάρχουν οι τύποι σαν αυτόν τον vice president, που μας αραδιάζουν ένα σωρό ψέμματα. Δηλαδή, μας κοροϊδεύουν ασύστολα και επί πλέον ακαταδίωκτα. Δολοφονούν με τα ψεύδη τους εκατομμύρια ανθρώπων δίνοντας άφεση στον εαυτό τους, επειδή συνέπεσε να υπάρχει πόλεμος και κάθε πόλεμος, συνοδεύεται με "παράπλευρες απώλειες". Δεν μας λένε όμως ότι ο πόλεμος κατασκευάστηκε και στήθηκε πάνω σε ένα τερατώδες ψέμμα.

Αφού λοιπόν εγώ είμαι ο ανόητος κι εσύ ο νοήμων, πήγαινε και πες στους μουλάδες, ή όποιους άλλους, να μάθουν να ζουν με το ψέμμα. Διότι αν δεν κάθονται καλά, δεν το βουλώνουν, όπως γράφεις, τότε θα αρχίσει να βρέχει τομαχώκ προκειμένου να κυριαρχήσει παγκοσμίως η απάτη, το ψεύδος και η νομιμοποίηση παντός εγκλήματος.