Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΕΟΜ καλείται να αποδείξει τις αξιακές αρχές ελευθερίας και δημοκρατίας που προασπίζει


Η ολοκληρωτική, φασιστική και ναζιστική, δημοκρατία της Νέας Τάξης που αποκτήσαμε κατόπιν επεξεργασίας στα Δυτικά πανεπιστήμια της ελευθερίας και της ψήφου, έχει εγκαταστήσει σε καίρια σημεία τους νέους "γκαουλάϊτερ". Ένας εξ αυτών είναι και ο κατ΄ ευφημισμό "εθνικός" οργανισμός μεταμοσχεύσεων" (ΕΟΜ). Ο οποίος κατά καιρούς εκδίδει ανακοινώσεις, προκειμένου να βάζει σε τάξη κάποιες ασαφείς, αόριστες, ενίοτε δε και δυσφημιστικές ειδήσεις ή πληροφορίες, που παραπλανούν την Κοινή Γνώμη για τις μεταμοσχεύσεις. Προκαταβολικά σημειώνω, αν κατηγορηθώ ότι αποκαλώ αυθαίρετα νεοφασιστική και νεοναζιστική τη Νέα Τάξη και "γκαουλάΙτερ" τους εδώ εκπροσώπους της, εν οις και οι άνθρωποι του ΕΟΜ, ας φροντίσουν έμπρακτα να με διαψεύσουν, αφού προηγουμένως διαβάσουν αυτά που ακολουθούν. Να είναι βέβαιοι ότι θα άρω αυτούς τους χαρακτηρισμούς και ότι θα τους τοποθετήσω στο βάθρο που τους αξίζει

Πολλές από αυτές τις πληροφορίες συμβαίνει να μην είναι ανώνυμες, όπως βλέπουμε να γίνεται συχνά τώρα με το Διαδίκτυο και την κυριαρχία της ανωνυμίας. Είναι επώνυμες και φυσικά συνεπείς στη δημοκρατικότητα, την οποία έχει σαν δόγμα της η νεοφασιστική και νεοναζιστική δημοκρατία της Νέας Τάξης (κατόπιν επεξεργασίας στα Δυτικά πανεπιστήμια).
Κατηγορεί, άλλοτε έμμεσα και κάποτε άμεσα, όσους είναι αντίθετοι στους σχεδιασμούς που εφαρμόζει και δια ψήφου - εδώ χρειάζεται θαυμαστικό ! - επιβάλλει. Εξ αυτών, μεταξύ πολλών άλλων, είναι και ό,τι αφορά στις λεγόμενες μεταμοσχεύσεις. Έχει εγερθεί, μέσα από αυτό τον ίδιο το χώρο όπου προέκυψαν ή ανακαλύφθηκαν, παγκόσμιος προβληματισμός για το κατά πόσον αυτού του είδους οι θεραπευτικές ιατρικές πράξεις είναι νόμιμες ή έκθεσμες. Παράδοξα όμως, και κατά παράβαση των ελεύθερων και δημοκρατικών αρχών, που διέπει τον επιστημονικό κόσμο, δεν είδαμε ποτέ να αναπτύσσεται αυτή η προβληματική, ώστε να αποτελέσει αφορμή διενέργειας ιατρικών συνεδρίων, συμποσίων και τα τοιαύτα.

Με αυτές τις παρατηρήσεις, θέτουμε το εξής ερώτημα στον κατ΄ ευφημισμό εθνικό οργανισμό μεταμοσχεύσεων, κάνοντας υποχρεωτικά μια μικρή παρένθεση σχετικά με αυτό το "κατ΄ ευφημισμό εθνικός". Οι μεταμοσχεύσεις διενεργούνται σε παγκόσμιο επίπεδο και οι δωρητές των οργάνων κατ΄ ουδένα λόγο οφείλουν να προσδιορίζονται εθνικά. Αν ήταν συνεπείς οι άνθρωποι του ΕΟΜ όφειλαν αυτό να το τονίζουν. Στο ερώτημα τώρα.

Αφού εμείς εδώ εξακολουθούμε ακόμα να κάνουμε χρήση του όρου "εθνικός" και δοθέντος ότι τα δημοκρατικά και ελεύθερα φρονήματα μας χαρακτηρίζουν όλους, μήπως μπορεί να μας απαντήσει ο ΕΟΜ γιατί ποτέ μέχρι τώρα, δεν έχει φροντίσει να γίνει μια επιστημονική συνάντηση σε επίπεδο Συνεδρίου, ώστε να ακουστούν τα επιχειρήματα της μιας πλευράς, αλλά και οι απόψεις της άλλης; Κάτι τέτοιο δεν προτείνουμε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, όπως συνήθως γίνονται οι διαβουλεύσεις του ΕΟΜ. Να γίνει ενώπιον δημοσιογράφων και ακροατηρίου, ώστε οι πληροφορίες που θα δοθούν στην Κοινή Γνώμη να μην είναι όπως οι ανώνυμες - παραπληροφορίες κατά τον ΕΟΜ - του Διαδικτύου. Δημοκρατικά συνεπές δεν είναι να παρέχουμε το δικαίωμα του να λέει έκαστος ό,τι θέλει για ένα ζήτημα παγκοσμίων διαστάσεων και από την άλλη, οι δια της ψήφου εκλεγμένοι, να συστήνουν "εθνικούς οργανισμούς μεταμοσχεύσεων" ψηφίζοντας νόμους, τους οποίους έχουν προηγουμένως υπαγορεύσει στους επικεφαλής διορισμένους αυτών των υποτιθέμενων "εθνικών" οργανισμών.

Αν οι κύριοι του ΕΟΜ θέλουν να φέρουν επάξια τους επιστημονικούς τίτλους που έχουν, αλλά και να αποδειχθούν ευγενείς τιμητές των περί δημοκρατίας και ελευθερίας αρχών και θεσμών, ας πάρουν επιτέλους αυτή την απόφαση δίνοντας ένα τέλος στα μυθεύματα, που έχουν να κάνουν με κίτρινη δημοσιογραφία, παραπλάνηση του κοινού, ανεπαρκή ενημέρωση και ότι άλλο σχετίζεται με τη δυσφήμιση αυτού που λέγεται "δώρο ζωής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: