Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Θα μας απαλλάξουν από ασθένειες ή θα μας φορτώσουν κι άλλες;

Διαβάσαμε :
"Η Συμβουλευτική Επιτροπή του FDA στις Η.Π.Α έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία διαβουλεύσεων αναφορικά με νέες αμφιλεγόμενες γενετικές πρακτικές που φέρνουν ολοένα και πιο κοντά τον εφιάλτη της ευγονικής.Εάν η διαδικασία οδηγήσει στην τελική έγκριση του FDA τότε το αποτέλεσμα θα είναι η γέννηση γενετικά τροποποιημένων ανθρώπων.Η εξέλιξη αυτή είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Οι συγκεκριμένες τεχνικές θα μεταλλάξουν κάθε κύτταρο του οργανισμού των παιδιών που θα γεννιούνται μέσω αυτής της διαδικασίας, και οι μεταλλάξεις αυτές θα μεταβιβάζονται πολύ πιθανόν και στις επόμενες γενιές." (*)

κυπριανός χ
Τι θα μεταβιβάζεται άγνωστο. Είναι ακόμη μια προσπάθεια των σιωνιστών γιατρών και της επιστήμης τους. Προσπαθούν να απαλλάξουν γενετικά το αρχαϊκό και πρωτόγονο - εβραϊκό ή όπως και όποιων αλλιώς - DNA, το οποίο ευθύνεται για μια σπάνια νόσο που πλήττει κατ΄ εξοχήν - πάντως όχι αποκλειστικά - την εβραϊκή ή όπως αλλιώς και όποια φυλή. Είναι η κληρονομική νόσος Gause, ανίατη και χρονία, που οδηγεί μετά από άλλοτε άλλο χρόνο τον ασθενή στο θάνατο. Η θεραπεία γίνεται με πανάκριβα φάρμακα. Στοιχίζει περιουσία ολόκληρη.

Αντιγράφω από το ιστολόγιο http://gaucherhellas.blogspot.gr/

"Πόσοι άνθρωποι πάσχουν από τη νόσο Gaucher ;
Λιγότεροι από ένας στους 40.000 - 60.000 ανθρώπους στο γενικό πληθυσμό πάσχουν από τη νόσο Γκοσέ. Αυτό το ποσοστό μεταφράζεται σε λιγότερο από 10.000 ανθρώπους παγκοσμίως.
Στους Εβραίους όμως της φυλής Ashkenazi (καταγωγή από Ανατολική Ευρώπη), η επίπτωση είναι μεγαλύτερη, περισσότερο από ένας στους 450 ανθρώπους. Η υψηλότερη, σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες πληθυσμού, συχνότητα της νόσου στον Εβραϊκό πληθυσμό οδήγησε στη λανθασμένη αντίληψη ότι η νόσος Γκοσέ είναι μία "Εβραϊκή γεννετική ασθένεια". Στην πραγματικότητα όμως μπορεί να νοσήσει οποιοσδήποτε από οποιαδήποτε εθνικότητα ή φυλή και αν προέρχεται."


Να σημειώσω ότι η Wikipedia δεν αναφέρει απολύτως τίποτα σχετικά με τη νόσο αυτή και πληροφοριακά προσθέτω, οι γιατροί της δεκαετίας του 1960-70, άλλα διδάσκονταν - από ιατρικά συγγράμματα ελληνικά και ξένα - σχετικά με την κληρονομικότητα αυτής της ασθένειας.
Όσα αναφέρονται στο σύνδεσμο, όπου και το απόσπασμα, είναι εντελώς νέα όσον αφορά στη διάκριση μεταξύ Ασκενάζι και Σεφαρντίμ Εβραίους ή όπως και όποιοι αλλιώς. Σχετικό με Ασκενάζι και Σεφαρντίμ (φυλές) είναι το κατωτέρω :

"Η κατεστημένη άποψη υποστηρίζει πως όλοι οι Εβραίοι στον κόσμο είναι το ίδιο, μία και μοναδική «φυλή», την οποία και «επέλεξε ο Θεός». Στην πραγματικότητα όμως υπάρχουν στη Γη δύο ευδιάκριτες ομάδες Εβραίων. Οι Σεφαραδίτες Εβραίοι, που προέρχονται από τη Μέση Ανατολή, τη βόρεια Αφρική και την Ισπανία και οι Ασκενάζι Εβραίοι, που προέρχονται από την Ανατολική Ευρώπη. Οι Σεφαραδίτες, κατά κοινή παραδοχή, κατάγονται από τους αρχαίους Εβραίους, που περιγράφονται στη Βίβλο. Είναι σημιτικής καταγωγής και συνεπώς φυλετικά συγγενείς με τους Άραβες: η μόνη διαφορά τους είναι η θρησκεία. Αντίθετα οι Ασκενάζι Εβραίοι, που αποτελούν και το 90% των σημερινών Εβραίων, έχουν μυστηριώδη καταγωγή. Σύμφωνα με αρκετούς ιστορικούς οι Ασκενάζι Εβραίοι δεν υπήρχαν πριν από 1200 Χρόνια."
Τα ανωτέρω από http://diabaths-ths-zwhs.pblogs.gr/xazaroi-h-13h-fylh-toy-israhl.html

Όταν εκεί στα τέλη του 1800 και αρχές του 1900 αναγνωρίστηκαν οι νόμοι της κληρονομικότητας (Γκρέγκορ-Γιόχαν Μέντελ) οι σιωνιστές - και τότε - επιστήμονες υπέθεσαν ότι θα μπορούσαν να απαλλάξουν την ανθρωπότητα από τα άρρωστα γονίδια που μεταδίδονταν κληρονομικά. Υπεύθυνες των κληρονομικών γονιδίων κρίθηκαν οι αρχέγονες φυλές, πρώτη δε στη λίστα ήταν, τι άλλο, η εβραϊκή ή όπως και όποια αλλιώς. Οι σιωνιστές, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν άργησαν να βρούν τον χρήσιμο ηλίθιο, που θα έκανε πράξη την επιστημονική τους ανακάλυψη. Τα υπόλοιπα εννούνται εύκολα, όπως και αυτά που γίνονται σήμερα μετά την χαρτογράφηση του γονιδιώματος.

(*)  http://www.pentapostagma.gr/2014/03/

Δεν υπάρχουν σχόλια: