Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Δημοσιογραφική παραπλάνηση : Μεταμόσχευση κρανίου !!!

Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας: Παγκόσμια πρώτη ολική μεταμόσχευση κρανίου: Μία 22χρονη από την Ολλανδία έγινε η πρώτη ασθενής στον κόσμο που υποβάλλεται σε ολική αντικατάσταση κρανίου - και μάλιστα με μόσχευμα δημ...

Βλέπε σχόλιο
κχ
Το επισυνάπτω κι εδώ, μπορεί να αποσυρθεί η άλλη ιστοσελίδα, κανείς δεν ξέρει τι γίνεται.
" Τα ψεύδη διαδέχονται το ένα, το άλλο. Δεν πρόκειται περί μεταμόσχευσης κρανίου. Αφορά σε οστεοσύνθεση, όπως, λόγου χάριν, όταν κάνουμε επεμβάσεις στο ισχίο αντικαθιστώντας την "κεφαλή μηριαίου". Αντικατάσταση των οστών του κρανίου έγινε και όχι μεταμόσχευση.

Τουλάχιστον, ο αδαής δημοσιογράφος ( δεν γνωρίζω αν είναι ) της ιστοσελίδας (Ξυπνήστε ρε) αυτής, που (ανα)δημοσιεύει την είδηση "μεταμόσχευση κρανίου", δεν ρώταγε ; Όλα μεσα στη νέα κολυμβήθρα των μεταμοσχεύσεων να τα ρίχνουμε για να αποβλακώνουμε όσους μας διαβάζουν ; "

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ιατρέ, χαίρετε εν Κυρίω!
Ευχαριστούμε για την άρτια πληροφόρηση εν μέσω του κυκεώνος της διαδικτυακής παραπληροφόρησης.
Παραθέτω στην αγάπη σας το κάτωθι έντυπο, το οποίο υπογράφει το γραφείο επί των αιρέσεων της Μητροπόλεως Κηφησίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, και διενεμήθη στους πιστούς από τους ναούς της ανωτέρω Μητροπόλεως.
Καλή Ανάσταση!
Επειδή δεν χωρά το σχόλιο , λόγω υπέρβασης του αριθμού χαρακτήρων, παρακαλώ γνωστοποιήστε μου το μέιλ σας (εφόσον επιθυμείτε) για την ανάδειξη ενός τόσο σοβαρού θέματος.


ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ
Ο μη κατ’ επίγνωσιν ζηλωτής είναι, άνθρωπος ολέθριος (Αγ. Νεκτάριος)

Το ξεκίνημα. Την 16.2.1924 εισήχθη εις την Εκκλησία της Ελλάδος το Νέο Ημερολόγιο. Και η 16.21924 έγινε 1.3.1924. Μέχρι τότε ήταν εν χρήσει το Ιουλιανό Ημερολόγιο. Η Εκκλησία της Ελλάδος δεν ενήργησε επιπόλαια στην αλλαγή του Ημερολογίου, αλλά κατόπιν πολλών συσκέψεων μετά αρμοδίων επιτρόπων και ειδικών πανεπιστημιακών καθηγητών η δε απόφαση της τότε Ιεραρχίας προς αλλαγή του Ημερολογίου ήταν ομόφωνη. Με την εισαγωγή του Ν. Ημερολογίου φανατικοί παλαιοημερολογίτες μοναχοί εξ Αγίου Όρους όρμησαν στον κόσμο και τον ξεσήκωσαν, λέγοντας του πως προδόθηκε η πίστη των πατέρων μας. Ήθελαν τώρα δική τους Εκκλησία, που να ακολουθούσε το «πάτριο» ημερολόγιο. Έψαχνε για αρχηγό Επίσκοπο. Κανένας ‘Ελληνας Επίσκοπος δεν δεχόταν να τους ακολουθήσει. Πήγαν ακόμα και στους Σέρβους, αλλά κι αυτοί αρνήθηκαν..........................

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ τον σχολιαστή ntranga ntrounga,

Δημοσιεύω το πρώτο μέρος του σχολίου, πληροφορώντας τον ότι δεν είμαι διατεθειμένος να συνεχίσω. Είναι εξόφθαλμα προκλητικός και μόνο ο τίτλος : "αιρετικοί παλαιοημερολογίτες". Αν οι παλαιοημερολογίτες είναι αιρετικοί, τι έχουν να μας πουν οι συντάκτες αυτού του εντύπου της μητροπόλεως Κηφησιάς, και ο οικείος μητροπολίτης, για τις αδελφές εκκλησίες με τις οποίες βρίσκεται σε κοινωνία και μνημόνευση ; Τα συλλείτουργα και οι συμπροσευχές με ποιους γίνονται ; Με αδελφούς στην πίστη ή με αιρετικούς ;

Λοιπόν ; Δεν είναι καλύτερα να κυττάζουμε τον δικό μας ραχιτικό ύβο, παρά των διπλανών μας ;
Κοντεύουμε να γίνουμε σαν την συγκύπτουσα του Ευαγγελίου και καμαρώνουμε για την κορμοστασιά μας ! Στέλνουμε στα άχρηστα τους περίλυπους - καθ υμάς αιρετικούς - παλαιοημερολογίτες, εύχαρεις και "Τίμιοι με την Ορθοδοξία" εσείς.

Ε, όχι ! Δεν πάει άλλο και δεν πρόκειται να δώσω περισσότερη έκταση αναδημοσιεύοντας το κείμενο της μητρόπολης Κηφησιάς. Άλλωστε, απευθύνεται σε ολιγομαθείς και θρησκευτικά ακατήχητους, μη έχοντας επί πλέον ουδεμία πληροφόρηση - πλην της επιτρεπόμενης και συμβατής με τη "θεολογία" της καινοτομίας - για όλα όσα έγινα πριν το 1924 και μετά. Το αρχικό "δυνάμει σχίσμα" της καινοτομίας έγινε πλέον σαφέστατα "ενεργεία αίρεση". Αν κάνω λάθος, ρωτήστε τον π. Θ. Ζήση, τον π. Γ. Μεταλληνό, τον καθηγητή Τσελεγγίδη και όλους όσους όψιμα - εκτός των αναφερόμενων - αρχίζουν να αποτειχίζονται.

Αν θέλετε το ημέηλ, τούτο είναι κυπριανος01, παπάκι, τζιμέηλ τελεία τζι-αρ (γκρ) με αγγλικούς μικρούς χαρακτήρες (ύψιλον το αντίστοιχο αγγλικό).

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ,
ενημερώστε μας εάν το μήνυμα ελήφθη καλώς.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Δεν ελήφθη, δικό μου το λάθος. Όχι "τζιμέηλ (gmail) τελεία (.) τζι-αρ (gr)", άλλαξε το τζι-αρ (gr) και έγινε com : gmail. com χωρίς τελεία στο com

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Παρελήφθησαν.