Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Αυτά εδώ δεν πρέπει να κρύβονται



Ναι, αυτά δεν πρέπει να κρύβονται, για να βλέπουμε τα διορισμένα δημοσιογραφικά όργανα της παραπλάνησης και της παραπληροφόρησης. Είναι η πλήρης απόδειξη της νέας φασιστικής τάξης πραγμάτων, που προωθείται με δημοκρατικές διδαδικασίες και επί πλέον, με την τεχνική του "αντιφασίστες", δηλαδή δημοκράτες, εναντίον νεοναζί.

Το ζήσαμε το παιγχνίδι τους και μάλιστα το πληρώσαμε με αίμα. Οι δηλωμένοι άθεοι φασίστες του μπολσεβικισμού ξεσηκώθηκαν μετά τον πόλεμο και άρχισαν να σφάζονται με τους δημοκρατικούς - υποτίθεται χριστιανικών αρχών - αντιφασίστες του καπιταλισμού. Που τελικά επικράτησαν και σήμερα βλέπουμε ποιοι ακριβώς ήταν.

Τώρα λοιπόν ξεκαθάρισε το τοπίο και μάθαμε τι παιγχνίδι μας έπαιξαν οι δήθεν χριστιανικών αρχών Δυτικοί δημοκράτες. Η άλλη πλευρά, η ρωσική, δεν προτείνει σήμερα τα ιδανικά του κομμουνισμού. Αυτά τα χρησιμοποιεί ο ναζιστικός δυτικός αντιφασισμός. Προτείνει, η ρωσική πλευρά, τα ιδανικά του Διεθνούς Δικαίου, τα οποία παραχαράσσει ο κυρίαρχος πλέον (τοκογλυφικός) σιωνισμός. Όποιος δεν τον ακολουθεί χρίεται αυτομάτως ναζιστής, φασίστας ή ταλιμπάν, ιδανικότεροι, σημειώνουμε, οι τελευταίοι - χρηματοδοτούνται άλλωστε - για επαναστάσεις αντιφασιστικού, δηλαδή δημοκρατικού και ναζιστικού, τύπου. Τέλειος σχεδιασμός! Οι φασίστες θα σφαχτούν με τους ναζί για να επιβληθεί ο τέλειος αρχιφασίστας και απόλυτος ναζί, οπωσδήποτε, με τη δημοκρατική μας ψήφο.

 

Όσο κι αν προσπάθησαν τα διορισμένα δημοσιογραφικά όργανα της παραπληροφόρησης, ειδικά η δημοσιογράφος Βάλια, αυτά που έπρεπε να ακουστούν ακούστηκαν, έστω λειψά. Ο "καλός συνάδελφος" Δημήτρης Λιάτσος, αν και γνωστός από το παρελθόν ως ανταποκριτής στη Μόσχα για χρόνια, δεν ήταν γνωστό ότι ... παρεπιδημούσε στο κλεινόν άστυ. Κανείς δεν τον έστειλε στο Κίεβο. Είχαν εκεί τον άλλο "καλό συνάδελφο", τον Νίκο Φραγκάκη, ο οποίος μας έδωσε την ερμηνεία του "οπτικού" (στιγμιαίου σε παρένθεση) ναζιστικού χαιρετισμού του "μορφωμένου ανθρώπου και επιστήμονα" (sic) Αρσένι Γιατσενιούκ. Όλα οφείλονταν στην κακή τοποθέτηση του φακού της μηχανής και όχι στην καλή τοποθέτηση (του Γιατσενιούκ) στο τραπέζι συνεργασίας με τον Τυχνικόφ "τον αρχηγό του ναζιστικού κόμματος της Ουκρανίας και βγάζουνε (σ.σ. παρέα με Γιατσενιούκ) υπουργούς, παραϋπουργούς και γενικούς γραμματείς υπουργείων", όπως μας είπε ο δημοσιογράφος εξ Αθηνών - όχι ο εκ του Κιέβου - Δημήτρης Λιάτσος. Αυτή είναι η δημοκρατική και ελεύθερη δημοσιογραφία τους, απολαύστε τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: