Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Οι Σέρβοι καλούνται να συνταχθούν με τους Δυτικούς κατά της Ρωσίας


 Διαβάσαμε ότι, στις διαπραγματαύσεις της Σερβίας για ένταξη στην ευρωπαϊκή ένωση, μπαίνει και το θέμα της Ρωσίας με την Κριμαία. Αυτό μαρτυρεί ότι εισερχόμαστε σε νέα φάση ψυχρού πολέμου,  και σχολιάσαμε.

Ο νέος ψυχρός πόλεμος  και οι επαμφοτερίζοντες παίκτες

Οι επαμφοτερίζοντες παίκτες καλούνται να ζητήουν και να μάθουν, ή μάλλον να απαιτήσουν, από το νέο δίπολο που ήδη άρχισε να διαφαίνεται, ποιος εκ των δυο υπόσχεται πραγματική, και όχι ψεύτικη - τύπου : ή κάνεις αυτά που σου λέω ή σε κάνω Συρία, Ιράκ κλπ. - ισονομία και ισοπολιτεία, βάσει ενός πολυκεντρικού και όχι μονοπωλικού συστήματος, όπως είναι αυτό των Δυτικών υποκριτών-υποκινητών επαναστάσεων, "ανοίξεων", κλπ.

Οι επαμφοτερίζοντες οφείλουν να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους και να δείξουν τα δόντια τους. Δηλαδή, ότι δεν είναι βλάκες. Το πάρτε λεφτά και κάνετε αυτό που σας λέμε, για να μη γίνεται Συρία, Σερβία, Λιβύη, στο οποίο στηρίζεται το Δυτικό μοντέλο, οφείλει να καταγγελθεί παγκόσμια και ει δυνατόν μαζί με άλλες χώρες, όπως για παράδειγμα είμαστε εμείς.

Δεν καθήσαμε φρόνιμα με τον αγωγό αερίου και ιδού τα αποτελέσματα. Και αν ακόμη φερθούμε άτακτα, το σχέδιο Β (plan B) που έχουν δεν περιορίζεται μόνο στα οικονομικά. Είναι και το plan A με την Τουρκία, το plan C με τα Σκόπια, το plan D με την Αλβανία, γιατί δε όχι και plan Ε με την Βουλγαρία. Είναι και η Κύπρος ... .

Λοιπόν, αυτά δεν είναι απαραίτητο να είσαι πολιτικός επιστήμονας για να τα καταλάβεις. Τα καταλαβαίνει κάθε πολίτης με στοιχειώδη κοινό νου, και αυτά οφείλουν οι επίδοξοι κυβερνήτες, που επιτέλους δεν κυττάζουν μόνο την τσέπη και το σόι τους, να τα ομολογήσουν ενώπιον της διεθνούς κοινότητας, αφού τόσο την ενδιαφέρουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το κάθησε φρόνιμα για να μη σε κάνω Συρία δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Είναι απάνθρωπη κακουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: