Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Συζήτηση με τον κ. Μιχαήλ Καλόπουλο (2)



Αγαπητέ κύριε Καλόπουλε,

Εις το Οολά και Οολιβά (Ιζ΄ κγ΄ 1-34)
Θα συνεχίσω τη συζήτηση μαζί σας επειδή δεν θέλω να υπάρχουν κάποια σημεία, που δεν είναι και τόσο σαφή. Παράδειγμα :  «Σας διαβάζουν οι Εβραίοι και συμφωνούν μαζί σας, επειδή δεν είσαστε μόνο εσείς, ο οποίος απορρίπτει την Π. Διαθήκη. Είναι και οι σιωνιστές ανεξαρτήτως προσόντων φυλής ή άλλου είδους χαρακτηριστικών ενός έθνους.»

Το γράφω αυτό σε ένα λεγόμενο «μέσο κοινωνικής δικτύωσης», επειδή ποτέ δεν θα επέτρεπαν οι σιωνιστές ελεγκτές των μέσων μαζικής ενημέρωσης να γίνουν αυτά ευρύτερα γνωστά. Έκαναν μια φορά το λάθος, τα πράγματα δεν τους βγήκαν, κατάλαβαν το λάθος τους και με απέκλεισαν. Δεν είμαι ο μόνος. Έχουν όμως τα «μέσα κοινωνικής δικτύωσης», για να δικαιολογούν την προσχηματική δημοκρατία τους, ή την ελευθερία της έκφρασης, της οποίας το μόνο προσόν είναι η επιδείνωση της σύγχυσης. Στα «μέσα κοινωνική δικτύωσης» διακινούνται απόψεις και οι απόψεις μας κατακλύζουν. Είναι άπειρες σαν τις σταγόνες της βροχής. Γίνονται κάποτε χείμαρρος, καμιά φορά τσουνάμι και πνίγουν αρκετούς, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Αναφερθήκατε, πάλι, στην Παλαιά Διαθήκη και την Οολά με την Οολιβά (Ιζ. κγ΄ 1-34) για να μας πείτε : «Όλες αυτές οι γελοίες αθυροστομίες, αποτελούν αισχρά ξεσπάσματα αφιονισμένων ιερέων. Πρόκειται σαφώς για αρχαία ηλίθια χυδαιολογήματα. Τα λόγια αυτά δεν είναι λόγια θυμωμένου εραστή. Πρόκειται για ξεδιάντροπη καθαρά πορνογραφική περιγραφή και κακόγουστο εκχυδαϊσμό, που συνδυασμένη με την αδιανόητα σκληρή φαλλοκρατική εκδίκηση, ταιριάζει μάλλον σε σαδιστικό ξέσπασμα εξοργισμένου νταβατζή.».
Όσοι συνειδητοί ή ακούσιοι σιωνιστές το διάβασαν θα χάρηκαν ασφαλώς. Αυτό όμως και όσα άλλα γράφετε, έχοντας βάση εδάφια της Π. Διαθήκης, κύριε Καλόπουλε, διαβάζονται και με τα δυο εγκεφαλικά ημισφαίρια. Όχι με το ένα μόνο. Και εξηγούμαι.

Τα δυο ονόματα Οολά και Οολιβά, εκτός άλλων, αφορούν και στη λεγόμενη πνευματική πορνεία. Δηλαδή την πλήρη διαφθορά του ανθρώπου, όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα με τον σιωνισμό και τον αδελφό ελευθεροτεκτονισμό. Η πνευματική έκπτωση είναι καθολική. Στο σημείο αυτό οφείλω να προσθέσω ότι ανάλογη είναι και η κυριαρχία παπισμού και αγγλικανισμού - ευρύτερα προτεσταντισμού ως προς το δεύτερο - που δεν είναι σε θέση να καταλάβουν με τον ηθικισμό τους, ότι συνεργάζονται με σιωνιστές και ελευθεροτέκτονες. Τι συμβαίνει λοιπόν με εσάς - δεν είσαστε ο μοναδικός - και αυτά που γράφετε, ώστε να σας διαβάζουν και οι Εβραίοι ;

 Αν δεν το έχετε καταλάβει γινόσαστε ο καλύτερος διεκπεραιωτής του στόχου των σιωνιστών, που αποβλέπουν στο χτίσιμο της παγκόσμιας αυτοκρατορίας τους. Θα σας εξηγήσω πώς γίνεται αυτό.

Στην Καινή Διαθήκη διαβάζουμε : «34 Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἐπὶ τὴν γῆν· οὐκ ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην, ἀλλὰ μάχαιραν.  35 ἦλθον γὰρ διχάσαι ἄνθρωπον κατὰ τοῦ πατρὸς αὐτοῦ καὶ θυγατέρα κατὰ τῆς μητρὸς αὐτῆς καὶ νύμφην κατὰ τῆς πενθερᾶς αὐτῆς·  36 καὶ ἐχθροὶ τοῦ ἀνθρώπου οἱ οἰκιακοὶ αὐτοῦ.».

Δεν θα αναφερθώ στα ήδη γνωστά από θεολογικής άποψης, αλλά σε κάτι άλλο. Πάντως όχι άσχετο και ειδικά στο «ἐχθροὶ τοῦ ἀνθρώπου οἱ οἰκιακοὶ αὐτοῦ.».

Λοιπόν. Αν λάβετε υπόψη ότι ‘οικιακοί’ του ανθρώπου - με ευρεία την έννοια το ‘οικιακοί’ - είναι όλοι οι Χριστιανοί, έστω παραβλέποντας προς στιγμή το δόγμα, μπορείτε να καταλάβετε πώς συμβαίνει να αλληλοτρώγονται εδώ και αιώνες οι μεταξύ τους αποκαλούμενοι «αδελφοί». Αυτό, ασφαλώς, το γνωρίζουν πολύ καλά οι σιωνιστές, ειδικά μάλιστα όσοι θεωρούν ιδιοκτησία τους την Παλαιά Διαθήκη. Οι έριδες και οι σκοτωμοί μεταξύ τους χρονολογούνται, ίσως, πολύ πριν από τους δικούς μας. Δεν θα φεισθούν, λοιπόν, προκειμένου να επιτύχουν αυτό που επιδιώκουν, των δικών τους ανθρώπων. Μάλιστα, αν λάβουμε υπόψη παλαιότερη δήλωση του Χέρνι Κίσσινγκερ σε συνέντευξη, ότι «το 2023 το Ισραήλ δεν θα είναι αυτό που ξέρουμε», τότε νομίζω, αυτά που γράφω, δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας μου.

Αφού με την Καινή Διαθήκη δεν τα κατάφεραν όσο και όπως ήθελαν, τώρα οι σιωνιστές έβαλαν στο μάτι την Παλαιά Διαθήκη. Προσπαθούν να την ξηλώσουν  και γνωρίζουν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Ό,τι έχει μείνει από την Καινή - ο ημέτερος οικουμενισμός τα έχει όλα σαρώσει - θα γίνει το υλικό μιας νέας θρησκείας. Πιθανολογώ, περίοπτη θέση να έχει και το δικό σας αρχαιοελληνικό πίστευμα. Αν, τώρα, αυτό θα λέγεται ή δεν θα λέγεται θρησκεία, θα το μάθουμε αργότερα. Εκτός αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: