Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Τα όμοια τοις ομοίοις ιώνται και θα τους σώσουν


Διαβάστε κι αυτό, διαβάστε κι αυτό :

Πασίγνωστος Έλληνας συγγραφέας παντρεύτηκε τον αγαπημένο του. το ζευγάρι των δύο ανδρών γιορτάζει ακόμη το χαρμόσυνο γεγονός και ανταποδίδει τις ευχές !

Πριν από λίγο καιρό ο Αύγουστος Κορτώ παντρεύτηκε με τον αγαπημένο του. Όπως θα δείτε παρακάτω το ζευγάρι γιορτάζει ακόμη το χαρμόσυνο γεγονός!

"Και οι εορτασμοί συνεχίζονται στην πατρίδα. Όσοι μας γλυκάνατε με τις ευχές και την καλοσύνη σας, τη γλύκα όλου του κόσμου να 'χετε", έγραψε στο Facebok.

κχ
Σε λίγο θα αρχίσουμε να χτίζουμε ναούς (εκκλησιές) για του ρέκτες ... των ομοίων. Υπάρχει και η θεωρητική (ομοιπαθητική) τεκμηρίωση : "Τα όμοια τοις ομοίοις ιώνται", οπότε, η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, συν τις εκτρώσεις, θα είναι γεγονός.
Εκτός, αν δια νόμου απαγορευθεί "τα όμοια τοις ανομοίοις" να κάνουν παιδιά ! Επειδή τα νοσήματα θα αυγατέψουν και λεφτά δεν θα υπάρχουν για αντιμετώπιση αυτού του είδους των ασθενειών. Θα επιτρέπονται μόνο τα εκ των σωλήνων (καταψύξεως) προερχόμενα τέκνα. Σωθήκαμε !!!

- Chronis, σχολιαστής
Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα.

- κυπριανός χ
Ο δικός τους είναι άτρωτος, αθάνατος, αιώνιος, διατηρείται σε κλιβάνους λίαν χαμηλής θερμοκρασίας, όπου όσο μεγάλη κι αν είναι η θερμοκρασία, οι καταψυγμένοι "ψυχή τε και σώματι" δεν λιώνουν. Καίγονται αλλά δεν λιώνουν. Περίεργο ε ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: