Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Βρετανική προπαγάνδα, επιστροφή στην πρόοδο, όλοι να γίνουμε Άμις



Πρώτα διάβασα (Δημοσίευση by ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ)
αυτό :
Θέλετε, δηλαδή, να μας πείτε, ευτυχώς που κατεστράφη η Γνώσις - σημ. τότε που κάηκε η Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας - και σταμάτησε η Πρόοδος της Ανθρωπότητος που ο Ελληνικός Πολιτισμός είχε χαράξει ; Και το δικαιολογείτε  χάριν της "πιθανής σωτηρίας μετά θάνατον" της Ιουδαϊκής "εγγύησης"; Και με τα 1000 χρόνια Σκοταδισμού και Θεοκρατίας ; Διότι, όπως λέτε, πιθανόν δεν θα ζούσαμε σήμερα αν η πρόοδος είχε ξεκινήσει από εκείνα τα χρόνια. Αυτό κι αν είναι επιχείρημα !


Έπειτα αυτό : Πόσο μας έχουν τυφλώσει ! Πόσο έχουν αχρηστεύσει την αυτονόητη ανθρωπιά ! Πόσο έχουν αλλοιώσει τις προτεραιότητες και τους στόχους μας ! Σημείωση, το έγραψε σχολιαστής του βίντεο.

Ύστερα, είδα κι εγώ το βίντεο και έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Στην κυριολεξία "ενεός". Δεν ξέρω τι να γράψω, πέρα από αυτά τα ολίγα.


Η βρετανική προπαγάνδα καλά κρατεί. Μας θέλουν, αυτοί που αναστατώνουν μόνιμα τον κόσμο, να προοδεύσουμε "πισωγυρίζοντας". Δηλαδή, να γίνουμε κάτι όπως οι Άμις, που δεν είναι άλλωστε μόνοι, όπως είδαμε στο βίντεο. Εντάξει, το καταλάβαμε, βλάκες δεν είμαστε. Η προπαγάνδα για άλλους, σε μας όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: