Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Προς τους κήρυκες της αγάπης και τους λάτρεις της αρχαίας προγονικής θρησκείας



Αφού δείτε το βίντεο, διαβάστε, αν έχετε χρόνο, και αυτά που ακολουθούν

 Kyprianos Christodoulides Αν η ελευθερία της έκφρασης - για σένα Thanasis T. Papasimakopoulos και άλλους - σημαίνει να κολλάς τα μυαλά σου με συνθήματα στους τοίχους ή να εκφράζεις τα ανθρωπιστικά σου αισθήματα γεμίζοντας όλο τον κόσμο με ισλαμιστές, δίνοντας λεφτά στους μεν και στους δε - σημ. πού βρίσκουν τα λεφτά οι μουντζούρηδες για τις μπογιές ; τους περισσεύουν ; και πού βρίσκουν τα λεφτά οι λαθρομετανάστες ; - τότε χάρισμά σου και πάψε να διαμαρτύρεσαι. Το μόνο που σου μένει είναι να ζητάς τον "μεγάλο αδελφό", με την ψήφο που σου δίνει, και όλα θα γίνουν μια χαρά χωρίς χριστιανούς φασίστες αυτοκράτορες.

George Stamos ΤΟ ΦΩΤΙΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ. ΕΔΩ ΤΟΣΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΔΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ! ΔΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ! ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!
19 ώρες · Μου αρέσει! · 1

Kyprianos Christodoulides
(α) Πειράζει αυτούς που καταλαβαίνουν την ανθρώπινη λαλιά ενός γαϊδάρου, αλλά δεν εννοούν.
(β) Πειράζει αυτούς που καταλαβαίνουν και εννοούν, ως άνθρωποι, μόνο τα ανθρώπινα.
(γ) Δεν πειράζει αυτούς που καταλαβαίνουν και εννοούν, ως άνθρωποι, τα θεία. Ο Βαλαάμ δεν ήταν προφήτης. Ήταν της δεύτερης κατηγορίας, από τις τρείς που περιέγραψα. Θα μου πεις, τώρα, τι θέλει πάλι ένας γάΙδαρος και μιλά. Μα τι να γίνει ; πώς να το κάνουμε ;" ὅπου γὰρ βούλεται Θεὸς, νικᾶται φύσεως τάξις", τα παραδείγματα άφθονα και κατά την αρχαία προγονική θρησκεία.

Κύριε Καλόπουλε,
Όποιος καταλαβαίνει και εννοεί, ως άνθρωπος, τα θεία, θα εννοήσει και θα καταλάβει το βίντεο της ανάρτησης, παράλληλα όμως, θα νιώσει βαθύτατη θλίψη για επαινέτες τύπου Like, όπως ο George Stamos και πολλοί ακόμη. Τους Έλληνες μας έχει κατασπαράξει το Ισλάμ, λόγω των προφητών του, τύπου Βαλαάμ ή Μωάμεθ. Ένα μόνο θα σας ρωτήσω : Μήπως με τα βιβλία σας, χωρίς να το συνειδητοποιείται, φτιάχνετε  ανθρώπους-άγρια ζώα, ανίκανα να εννοήσουν τις φωνές-γραφές γαϊδάρων, αφού έτσι μας θέλουν τα Like των φίλων σας ;


αντωνης ραγκουσης (σχολιαστής) : Οι παράλληλες σκηνές που προβάλλετε στον κιν/φο λέγεται "ιδεολογικό μοντάζ" ... .

Kyprianos Christodoulides αντωνης ραγκουσης "Οι παράλληλες σκηνές που προβάλλονται στον κιν/φο λέγεται "ιδεολογικό μοντάζ" και πρώτος το εφάρμοσε ο μεγάλος Αιζενστάιν στο θωρηκτό ποτέμκιν. Χρειάζεται στις μέρες μας, μπάς και ταρακουνηθούμε."
Τότε, ας ταρακουνηθούμε.

Θέση, αντίθεση, σύνθεση, κατά τον σοφό μας πρόγονο. Αν λοιπόν συνθέσουμε το ιδεολογικό μοντάζ του βίντεο τι βγαίνει ; Γίνεται άνθρωποι όπως τα ζωάκια, που αυτά μας διδάσκουν την αγάπη, τη στοργή και οπωσδήποτε, τα υπεράνω φυλής και ράτσας. Ποιοι θα το κάνουν ; Ποιοι άλλοι ; Αυτοί που θέλουν να τα ισοπεδώσουν όλα, για να έχουν χειραγωγήσιμα ζωάκια και όχι σκεπτόμενους ανθρώπους. Που να είναι σε θέση να εννοούν, άρα και να αποκαλύπτουν, τα εγληματικά τους σχέδια. Τα ζωάκια μόνο φαγητό θέλουν, έλα όμως που έχουν και οίστρο, που τον ελεγχουμε εμείς, και όχι αυτά. Έτσι θα κάνουν, άλλοι θα μας ελέγχουν τον οίστρο, όπως στα ζωάκια. Κατάλαβες, τώρα, φίλε Αντώνη Ραγκούση ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: