Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Σταχυολογώ και σχολιάζω


Από την εφημερίδα "Το Βήμα" και τις "Τσεκουριές Παυλόπουλου", αναδημοσίευση στην ιστοσελίδα  http://kostasxan.blogspot.gr/2015/04/blog-post_1.html

"Εν τω μεταξύ, στη γερμανική Ευρώπη του Βερολίνου αναφέρθηκε προχθές ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. «Η ίδια η Γερμανία πρέπει να επιδιώκει να υπάρχει ως Γερμανία εντός της ΕΕ. Δηλαδή, η ίδια η Γερμανία πρέπει να επιδιώκει να είναι μια ευρωπαϊκή Γερμανία και αυτή την αντίληψη έχω» είπε στη Λευκωσία ...  Και δεν είπε μόνον αυτά. Είπε ακόμα ότι δεν θα ήθελε να σκεφθεί, «δεδομένης και της σοφίας του γερμανικού πνεύματος, αλλά και της πολιτικής ζωής, ότι μπορεί η πλειοψηφία, τουλάχιστον, του γερμανικού πολιτικού συστήματος, να θεωρεί ότι είναι δυνατόν να υπάρξει η Ευρωπαική Ενωση ως γερμανική Ευρώπη»
κχ.
Έγραψε "Το Βήμα" αυτό το πράγμα ; Εκπληκτικό μου φαίνεται και συνάμα καταπληκτικό ! Γιατί όμως δεν γράφει η "Γνώμη" ακόμη κάτι ; Ας πούμε - σημ. δεν είναι σενάριο συνωμοσίας αυτό - ότι η νυν προτεσταντική Γερμανία ακολουθεί τις οδηγίες του αμερικανοβρετανικού σχεδιασμού. Η συγχώνευση των ευρωπαϊκών κρατών να γίνει κατά τα πρότυπα των αμερικανικών ηνωμένων πολιτειών ! Πολιορκητικός κριός των κρατών η οικονομία, ή αν θέλουμε να το γράψουμε διαφορετικά, εκπόρθηση των ιστορικών ευρωπαϊκών κρατών με την οικονομία. Κάτω η Ιστορία, κάτω η Θρησκεία, κάτω η Γλώσσα. Όλα άρχισαν όταν ο Κολόμβος ανακάλυπτε την Αμερική και η ιδιωτική FED άρχιζε να κόβει χρήμα, να εξαγοράζει τους πάντες και τα πάντα με δανεικά, ύστερα να τα παίρνει πίσω ενοικιάζοντας (κατ΄ ευφημισμό) τις υπερχρεωμένες και μη βιώσιμες οικονομικά χώρες. Φυσικά, υπήρχαν και κάποιες επαναστάσεις, ανοιξιάτικες, πορτοκαλί κ.λπ., άλλες δε έφθαναν σε ακραίες από αισθητικής άποψης βιαιότητες με live αποκεφαλισμούς. Όχι τίποτα άλλο, για να μην ξεχνάμε τον Τόμας Μωρ, τον Λαβουαζιέ και αναρίθμητους άλλους, στην υπό "ολοκλήρωση" τελούσα ακόμη ... Ευρώπη των λαών. Των αποκεφαλισμών και των πυρών στο παρελθόν, των οικονομικών στραγγαλισμών σήμερα.

Το καταπληκτικό όμως είναι τούτο : "Ο Προκόπης Παυλόπουλος μιλούσε ανοιχτά για τη γερμανική ηγεμονία εδώ και πολύ καιρό, όταν οι πιο πολλοί, ιδίως της τότε κυβερνητικής παράταξης, σιωπούσαν. Αυτό ήταν από τότε ενδιαφέρον.", γράφει η "Γνώμη" της εφημερίδας και αναδημοσιεύει η "Άποψη" της ιστοσελίδας.

Ας υποβληθούμε λοιπόν κι εμείς στον κόπο να ρωτήσουμε : Η τότε κυβερνητική παράταξη από ποιούς στηριζόταν ; Ήταν "Το Βήμα" και τα υπό του συγκροτήματος της εφημερίδας εποπτευόμενα εποικοινωνιακά Μέσα ( ραδιόφωνο και τηλεόραση) από εκείνους που άκουγαν τα λεγόμενα του κ. Προκόπη Παυλόπουλο ; Ρωτάμε με την αφέλεια ενός σχολιαστή, ο οποίος δεν τυγχάνει συστηματικός αναγνώστης εφημερίδων, και μάλιστα "Του Βήματος", ή τηλεθεατής, ας πούμε του "MEGA".

Δεν υπάρχουν σχόλια: