Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Σε λάθος χρόνο με λάθος στόχο



Όπως είχε πει κάποτε, σε λάθος χρόνο, ο Χαρίλαος Φλωράκης "τώρα χοντραίνει το παιγχνίδι". Sionist vice Russia. Βάλε στο...
Posted by Kyprianos Christodoulides on Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

12 σχόλια:

Bellou είπε...

«Και μη ξεχνάμε τον μακαρίτη Μίλτον Φρίντμαν, που λίγο πριν πεθάνει, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε δημοσιογράφο, του είχε πει :
"Η ζωή του ευρώ θα είναι μέχρι το 2018 με 20". ».
.......................................................................
Εύγε καλή πληροφορία.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ-;;;--ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ 'ΠΕ ;;;---ΜΗΠΩΣ ΤΟ 2006,ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ 94 ΕΤΩΝ ;;;Ευχαριστώ.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Την πληροφορία αυτή της συνέντευξης του Μίλτον Φρίντμαν σε Αμερικανό δημοσιογράφο είχε κάνει γνωστή αθηναϊκή εφημερίδα ευθύς ως φτιάχτηκε το ευρώ και η Ελλάδα έγινε μέλος της νομισματικής ευρωπαϊκής ένωσης. Δεν θυμάμαι ποια εφημερίδα ήταν - νομίζω μια από αυτές που διανέμονταν δωρεάν αλλά δεν είμαι βέβαιος. Πιθανολογώ τη συνέντευξη αυτή θα μπορέσετε να τη βρείτε στο Διαδίκτυο. Είμαι απόλυτα βέβαιος γι΄ αυτό που είπε ο Φρίντμαν, επειδή το έγραψα - ατυχώς όχι την ημερομηνία και την εφημερίδα. Μου φάνηκε, ας πούμε, προφητικό αυτό που είπε στον δημοσιογράφο.

Κάτι παρόμοιο έχει πει και ο Κίσινγκερ και σχετίζεται με το Ισραήλ - κυκλοφόρησε σε μικρό βίντεο στο Διαδίκτυο - ότι "το 2023 το Ισραήλ δεν θα είναι αυτό που ξέρετε". Ήταν στιγμιότυπο ερώτησης μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα και ερώτηση δημοσιογράφου. Και πάλι δεν θυμάμαι χρονολογία - μάλλον πριν το 2000.

Bellou είπε...

Δηλαδή το 'πε το 2002 ;;;
(πέθανε στις 16 Νοεμ.2006,94 ετών και).

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ναί, περίπου τότε, όταν κι εμείς μπήκαμε στο ευρώ.

Bellou είπε...

Σε συνέντευξή του στο New York Post στα τέλη Σεπτ.2012 ο Χενρυ Κίσιγκερ είπε :
“In 10 years, there will be no more Israel.”."=Σε 10 χρόνια δεν θα υπάρχει πια Ισραήλ".
«Διαψεύστηκε» από επιτελάρχη του,αλλά η εφημερίδα επιμένει ότι της το 'πε.
Γενικά η «διάψευση» δεν έχει γίνει αποδεκτή στους διεθνείς κύκλους δημοσιογράφων.

Bellou είπε...

Βρήκα αυτό για πρόβλεψη του Milton Friedman :
"...in 2002, he added: "Euroland will collapse in five to 15 years."
"=το 2002 πρόσθεσε : "Το ευρώ (Euroland=το ευρώ,σε όλες τις χώρες,σε πανευρωπαϊκό επίπεδο) θα καταρρεύσει σε 5 έως 15 χρόνια".
.........................................................................................................
Δηλαδή 2007-2017 · πράγμα που διολισθαίνει στο 2018-2020,που λέτε.
ΑΣΕ ΠΟΥ,ΑΜΑ ΤΗι ΕΚΛΟΓΕΙ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.λέω γω.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Όλα βαδίζουν επί σχεδίου. Και μια σύμπτωση. Η Ελλάδα αντιμετώπιζε παρόμοιο με το σημερινό οικονομικό πρόβλημα στις αρχές του 1930-35 και ο Ιωάννης Μεταξάς αρνήθηκε να αποπληρώσει τα χρωστούμενα. Ακολούθησε στη συνέχεια ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Πιθανολογώ, διότι αυτά τα πράγματα ποτέ δεν λέγονται, ούτε γράφονται, ότι αυτό είχε σαν συνέπεια να μπει η Ελλάδα στη δίνη του πολέμου, αν και θα μπορούσε να τηρήσει ουδετερότητα, όπως έκανε η Τουρκία. Μας διέγραψαν το χρέος με τη συμφωνία να μπούμε στον πόλεμο, αν γινόταν. Το ήξεραν ότι θα γινόταν, τον είχαν προετοιμάσει.

Bellou είπε...

Δηλαδή σκέφτεστε ότι (λίγα χρόνια μετά) το 2017 θα
διαλύσει το ευρώ,και ότι η διάλυση αυτή θα 'ναι
προάγγελος του Γ' ΠΠ ;;;

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Όπως δείχνουν τα πράγματα - προσπάθεια νότιας στρατιωτικής κύκλωσης της Ρωσίας - οδηγούμαστε προς τα εκεί. Το πρόβλημα που έχουν οι σχεδιαστές της παγκόσμιας αυτοκρατορίας είναι με τα ανατολικά σύνορα και νοτίως με τα Βαλκάνια και την Τουρκία. Αυτά περιληπτικά, διότι μεσολαβούν αρκετά άλλα. Οι αυτοκρατορίες είχαν πάντα πρόβλημα στη διαχείριση της μονοκρατορίας τους. Η αναγκαστική (περιορισμένη) νομή της εξουσίας με τα υποχείρια των εκάστοτε αυτοκρατόρων - ήταν οι ονομαζόμενοι θεματοφύλακες επί Βυζαντίου - δεν ήταν πάντα δεδομένη λόγω της απληστίας που χαρακτήριζε τους μεν (αυτοκράτορες) και τους δε (θεματοφύλακες). Να σημειώσω, οι θεματοφύλακες παρείχαν προστασία από εσωτερικούς και εξωτερικούς κινδύνους των θεμάτων-επαρχιών της αυτοκρατορίας. Εισέπρατταν του φόρους των κατοίκων και ένα μέρος αυτών το κρατούσαν οι προστάτες θεματοφύλακες, το άλλο, δε, το κατέβαλαν στα ταμεία του αυτοκράτορα. Ο οποίος λόγω ασυδοσίας ζητούσε διαρκώς περισσότερα βάζοντας φόρο καπνού - ήταν ο καπνικός φόρος επί Βυζαντίου - και επισημοποιώντας την κρατική κιβδηλοποιία. Επί Βυζαντίου υπήρχε ένα νόμισμα κίβδηλο για εσωτερική κατανάλωση και ένα νόμισμα γνήσιο για εξωτερική χρήση με τους Γενουάτες και τους Βενετσιάνους (Σάιλοκ, έμπορος της Βενετίας, Σαίξπηρ). Δεν ακούγεται σήμερα το ίδιο προς αντιμετώπιση της χρεωκοπίας ;

Νομίζω, το ίδιο επαναλαμβάνεται σήμερα από την μονοκρατορία της μιας παγκόσμιας Τράπεζας. Τελεί υπό αγγλοαμερικανικό έλεγχο και θεματοφύλακα έχει την Ευρώπη της Γερμανίας και μερικούς άλλους λακέδες. Το οικονομικό σύστημα της αυτοκρατορίας με την επίφαση της δημοκρατίας και της ελευθερίας, την οδήγησε να μας φορολογεί ακόμη και τον αέρα που αναπνέουμε (πράσινη ανάπτυξη), όπως και το να αγοράζεις ένα κουτί σπίρτα με 300 δραχμές. Οι απατεώνες είχαν την εξυπνάδα να μειώσουν την αριθμητική αξία του χρήματος, για να μην καταλαβαίνουν οι ιθαγενείς την απάτη που τους έκαναν. Όταν καλούνται να πληρώσουν ένα ευρώ ακούν την αριθμητική μονάδα ένα (1) και σκέφτονται : ε, τι είναι το ένα ; Αν άκουγαν 300 δραχμές τότε θα απορούσαν : Τριακόσια για ένα κουτί σπίρτα ; Τι γίνεται εδώ πέρα ; Γίνεται ακριβώς κλεψιά με ένα νόμισμα, που έχει μηδενική αξία, δηλαδή αντίκρισμα.

Bellou είπε...

Οι γαλλικές προεδρικές εκλογές είναι :
ο μεν α' γύρος τον Απρίλιο του 2017
και ο δε β' γύρος τον Μάιο του 2017.
[το δε Πάσχα δυτικό και Ορθόδοξο νωρίτερα
και από τους δύο γύρους,στις 16 Απριλίου 2017].

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Διόρθωση από κα. Μπέλλου :
"Παρντονέ-μουά" (γαλλιστί, με συγχωρείτε), η σωστή δοτική είναι : "άμα τη εκλογή" και όχι "άμα τη εκλογεί" που έγραψα πιο πάνω.

Bellou είπε...

Η Ιταλία έχει αγριέψει κατά του ευρώ.
Καλή η προφητεία Μίλτων Φρήντμαν
"...in 2002, he added: "Euroland will collapse in five to 15 years."
Τώρα έχουμε Οκτ. 2018. Πέράσαμε οριακά το 2017.
Και το 2020 είναι επαλήθευση (ανεκτή καθυστέρηση)\

Ιδρύθηκε το ευρώ το 2002,διαλύεται έως το 2020,
αριθμοπαίγνιον,επαληθευθησόμενον...