Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Τα αντιεξουσιαστικά συνθήματα αναρχικού αγήματος των στρατιωτών του Επιταφίου


Ανταποδίδω σχόλιο και επίσκεψη - ιστοσελίδα facebook - προς τον κ. Tony Vook
(κχ)
Τα συνθήματα αυτά της φωτογραφίας, για όσους πάνε στην περιφορά του Επιταφίου, είναι, χωρίς πολλά λόγια, η συγκατάθεση του Κυρίου στο αίτημα που του απεύθυνε ο έτερος των ληστών, όταν του είπε : Αν είσαι ο Χριστός, κατέβα από το Σταυρό, σώσε τον εαυτό σου και εμάς : "39 Εἷς δὲ τῶν κρεμασθέντων κακούργων ἐβλασφήμει αὐτὸν λέγων· Εἰ σὺ εἶ ὁ Χριστός, σῶσον σεαυτὸν καὶ ἡμᾶς".

Το ίδιο κάνει και το δικό σας αναρχικό άγημα περιφοράς, εσείς οι αντιεξουσιαστές στρατιώτες, που δεν είσαστε σε θέση να καταλάβετε το μέγεθος της βλαστήμιας με τα συνθήματα αυτά : "36 ἐνέπαιζον δὲ αὐτῷ καὶ οἱ στρατιῶται προσερχόμενοι καὶ ὄξος προσφέροντες αὐτῷ 37 καὶ λέγοντες· Εἰ σὺ εἶ ὁ βασιλεὺς τῶν Ἰουδαίων, σῶσον σεαυτόν". Η άριστη πλαστογραφία σας, μαρξιστικής προέλευσης, μπορεί να αρέσει σε όλους τους άσχετους με τα θρησκευτικά, που δεν άνοιξαν ποτέ την Καινή Διαθήκη να διαβάσουν τί γράφει εκεί.

 15 οὐκέτι ὑμᾶς λέγω δούλους, ὅτι ὁ δοῦλος οὐκ οἶδε τί ποιεῖ αὐτοῦ ὁ κύριος· ὑμᾶς δὲ εἴρηκα φίλους, ὅτι πάντα ἃ ἤκουσα παρὰ τοῦ πατρός μου ἐγνώρισα ὑμῖν.

Προηγήθηκαν σχόλια
Tony Vook : Φωτια στα μπυρομπουκαλα και η πιστη βασιλευει. Ειναι υπεροχη η συμβιωση οσο μπορουμε να φορτωνουμε σε αλλους τις ευθυνες της κοινωνικης μας καταντιας.

Kyprianos Christodoulides : Πίστη θέλουν και τα πυρομπούκαλα. Την κοινωνική κατάντια, Tony Vook, αλλού να την ψάξεις. Σ΄ αυτούς που σε θέλουν για τώρα - μετά θα γίνεις ξυραφάκι Bic - προκειμένου να εγκαταστήσουν την παγκόσμια αυτοκρατορία τους. Καλή Ανάσταση.

Tony Vook : Η παγκοσμια αυτοκρατορια υπαρχει εδω και πολλους αιωνες και βασικο της εργαλειο ειναι η κοινωνικη και θρησκευτικη υπακοη . Οι Θερσιτες με τα μπυρομπουκαλα τους χαλανε την συνταγη της pax romana και στεναχωριουνται οι πολυεθνικες οπως η bic , χορηγος του αγιου φωτος , μην ξυπνησει το ποιμνιο και πεσουν οι πωλησεις . Καλη Ανασυσταση...

Kyprianos Christodoulides : " ... Οι Θερσιτες με τα μπυρομπουκαλα τους χαλανε την συνταγη της pax romana και στεναχωριουνται οι πολυεθνικες " κυπριανός χ : Νομίζω, εκτός αν κάνω λάθος, πολυεθνικές δεν υπήρχαν στην εποχή όπου δρούσαν οι Θερσίτες. Και εν πάση περιπτώσει, τι επιθυμούν να εγκαθιδρύσουν αυτοί με τα πυρομπούκαλα ; Τις μπύρες ; τις πυρές ; τα μπουκάλια ή μήπως τις μουτζούρες των τοίχων, θέλω να πω την αισθητική της μπύρας, της μπουκάλας ή της φωτιάς ; Χριστός Ανέστη και περιμένω να μάθω.

Tony Vook Toτε υπηρχαν απολυταρχικοι βασιλιαδες που που ηθελαν να πλιατσικολογησουν Τροιες , οπως κανουν σημερα οι πολυεθνικες . Οι Θερσιτες δεν επιθυμουν να εγκαθιδρυσουν εξουσια , αλλα να αποκαθιδρυσουν την σημερινη που παραγει δουλους , που τους ενοχλει η μουτζουρα στους τοιχους και οχι αυτη που ζουν καθε μερα και κουβαλανε μεσα τους . Και η Χιονατη Ανεστη αλλα δεν κανουμε κι ετσι. Διάβασε στη φωτογραφία ποια ειναι συνθηματα που θα φωναζουν οι αναρχοαυτονομοι απο εδω και περα .

Kyprianos Christodoulides : "Οι Θερσιτες δεν επιθυμουν να εγκαθιδρυσουν εξουσια , αλλα να αποκαθιδρυσουν την σημερινη που παραγει δουλους". Το ίδιο κάνει και ο Χριστός : 15 οὐκέτι ὑμᾶς λέγω δούλους, ὅτι ὁ δοῦλος οὐκ οἶδε τί ποιεῖ αὐτοῦ ὁ κύριος· ὑμᾶς δὲ εἴρηκα φίλους, ὅτι πάντα ἃ ἤκουσα παρὰ τοῦ πατρός μου ἐγνώρισα ὑμῖν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: