Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Η αθέατη όψη


Δημοσιεύθηκε, αυτό εδάφιο που θα διαβάσετε, σε ένα ιστολόγιο(*)  και έγραφε τα εξής : "Κατά τήν πρώτη χιλιετία, ἰσχυρίζονται οἱ οἰκουμενιστές, ἡ ᾿Εκκλησία ἑνωμένη κατέκτησε τόν κόσμο. Κατά τή δεύτερη, μέ τή διαίρεση καί διάσπαση ταπεινώθηκε καί συρρικνώθηκε. Στήν τρίτη χιλιετία, ἄν δέν ἑνωθοῦμε, θά καταποθοῦμε ἀπό τήν ἀθεΐα καί τήν ἀπιστία ἤ θά ἐκτοπισθοῦμε ἀπό τό συνεχῶς ἐπεκτεινόμενο ἰσλαμικό τόξο."

Προφανώς προέρχονται από ελληνική γραφίδα νεοταξικού οικουμενιστή, αφού μας θυμίζει το "ισλαμικό τόξο". Οι οικουμενιστές σκόπιμα αποφεύγουν να υποβάλουν εαυτούς σε ανάκριση. Να αναρωτηθούν, ποιοί ευθύνονται για το κατάντημα της χριστιανοσύνης (ράκος αποκαθημένης) κατά την δεύτερη χιλιετία. Προτεστάντες και παπικοί σφάχτηκαν ανηλεώς και έλυσαν, υποτίθεται, τις μεταξύ τους διαφορές μόλις πριν 60 χρόνια. Ποιοί ήταν "στα πράγματα" κατά τη δεύτερη χιλιετία και άρα, από ποιούς βλάστησε η αθεΐα και τόσα άλλα ανταγωνιστικά και άθεα, τους είναι αδιάφορο. Παίξαμε εμείς κανένα ρόλο μέσα σε όλη αυτή την τραγωδία; Δικά τους είναι όλα αυτά τα κατορθώματα. Τι ζητούν τώρα από εμάς; Γιατί δεν μας αφήνουν ήσυχους;

Θα εκτοπισθούμε, λένε, από το συνεχώς επεκτεινόμενο Ισλάμ (ισλαμικό τόξο)! Οποία θρασύτης!! Λες και δεν είναι αυτοί που αποκαλούν "άγιο" το Κοράνι. Λες και δεν είναι αυτοί που φτιάχνουν Κόσοβο και Βόρεια Κύπρο. Λες και δεν είναι αυτοί που γκρεμίζουν τα σύνορα για να εισρεύσουν οι φιλειρηνικοί δυστυχισμένοι λαθραίοι ισλαμοφασίστες. Λες και δεν είναι αυτοί, που μεθοδικά βάζουν τους ισλαμιστές να αλληλοσφάζονται (Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ιρακ, Ιράν, Παλαιστίνη, αραβική άνοιξη σήμερα).

Κατάλαβαν, αλλά δεν το λένε. Ο Χίτλερ είχε δίκιο, αλλά χρησιμοποίησε λάθος μέθοδο. Το χειρότερο, τα έβαλε με αυτούς που τον δασκάλεψαν να κάνει, αυτό που πήγε να φτιάξει. Τώρα τον ντύνουν με ένθεο μαρξισμό (σταλινισμό) και συνθηματολογούν σοσιαλιστικά. Οι δημοκρατικές διαδικασίες τους ευνοούν αφάνταστα. Όλα γίνονται και όλα θα γίνουν δια της ψήφου.

Μπήκε στη μέση και ο σιωνισμός και ... "ευρίσκει Φίλιππος τον Ναθαναήλ" ! (Ας μου συγχωρεθεί, άλλωστε για διεστραμμένους, τον νουν, ανθρώπους γίνεται λόγος). Βρήκαμε την ενότητα!! Η σωτηρία μας είναι η αγάπη και amo ergo sum!!!

Με φαλκιδευμένη αγάπη, με απίστευτη υποκρισία, με αληθοφανή ψεύδη και ένα Θεό κομμένο στα μέτρα της ιδιοτέλειας που υπηρετούν, προσπαθούν να υποτάξουν την ανθρωπότητα. Ζει Κύριος, θα τους αφανίσει πάλι.

(*)   http://aktines.blogspot.com/2009/10/blog-post_2781.html

2 σχόλια:

cummulus είπε...

Καλή Ανάσταση.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ. Καλή Ανάσταση και για σένα αγαπητέ cummulus.