Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Ώδε η σοφία εστιν, ο έχων νουν ψηφισάτω ...


Μιλούν για το "σφράγισμα", γράφουν για τον ΑΜΚΑ, χτυπούν αφυπνιστικά τις καμπάνες για τον αντίχριστο - γράφουν και βιβλία για την ημερομηνία έλευσης της Δευτέρας Παρουσίας - βουΐζει ο τόπος για τον εθνομηδενισμό και τη Νέα Τάξη. Γενικά βρισκόμαστε σε υπερένταση, σε υπερδιέγερση, σε ετοιμότητα.

Αλλά μόνο για ένα πράγμα δεν γράφουν, ένα πράγμα δεν βλέπουν. "Και ουκ ήν φωνή και ουκ ήν ακρόασις". Πώς έγιναν όλα αυτά, πώς φτάσαμε σε όλα αυτά; Μα, δεν είναι περίεργο; Δεν είναι κυριολεκτική τύφλωση; Δεν έγιναν όλα δια της ψήφου; Δεν ψηφίζαμε όλους αυτούς που, τώρα, μας σφραγίζουν; Δεν ψηφίζαμε όλους αυτούς που καταδιώκουν κάθε τι το εθνικό, κάθε τι το θρησκευτικό; Τι κάναμε και τι κάνουμε τόσα χρόνια; Εκλογές γίνονται και όλοι αγεληδόν δεν τρέχουμε, και τρέχαμε, να πάμε να ρίξουμε την ψήφο, έχοντας μάλιστα τις ευλογίες γερόντων, ορώντων, πνευματικών και λοιπών οδηγών ψυχοσωτήρων; Τόσο πολύ μας έχει στραβώσει το πολιτικό δημοκρατικόν πάθος και άλλο τόσο μας έχει διαφθείρει το "μανικόν" της ψήφου.

Θα πουν, βέβαια, μερικοί : Μα εμείς αποφεύγαμε να ψηφίζουμε αυτούς που ξέραμε ότι εμφορούνται από αντιχριστιανικές, αντεθνικές κά. ιδέες. Οποία αφέλεια! Σημασία δεν έχει ποιούς ψηφίζεις. Σημασία έχει ότι συντηρείς δια της ψήφου το σύστημα που σε παγιδεύει. Ανοητότερο δε, θα ήταν να ισχυριστούν, ότι με αυτά που γράφω γίνομαι εισηγητής αναρχικών, αντιεξουσιαστικών και άλλων αντιδημοκρατικών παρηκμασμένων ιδεών. Δεν είναι έτσι, δεν είναι.

Αρνούμαι τη συμμετοχή σε ένα φαύλο σύστημα μιας εξίσου φαύλης δημοκρατίας των πολυσυλλεκτικών (!!!) κομμάτων, όπου εκεί μέσα συνωστίζονται πολτοποιητικά οι πάντες και τα πάντα. Ο ψηφοφόρος οφείλει να έχει ενώπιόν του γνωστούς ανθρώπους, με γνωστές ιδέες, με παραδεδεγμένες αρχές και όχι ένα κόμμα τύπου εμπορικού πολυκαταστήματος, που του ερεθίζει τη επιθυμία και του υφαρπάζει τη βούληση.

Ώδε λοιπόν η σοφία. Ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν : Το θηρίον της ψήφου, με το οποίο όλα έγιναν, όλα γίνονται και τα πάντα θα γίνουν, "ίνα η γραφή πληρωθή". Η ανατροπή αυτής της σατανικής, όπως την κατάντησαν, πολιτικής δεν γίνεται δια της ψήφου. Γίνεται χωρίς αυτή.

3 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ο/Η Ανώνυμος Α.Π. άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτηση :

Χριστοδουλίδη, μη μας ζαλίζεις!
Είσαι συνταξιούχος και μιλάς εκ του ασφαλούς.
Να σε έβλεπα άν ήσουν 30 ετών και με 600 ευρώ το μήνα, να έχεις να θρέψεις γυναίκα και παιδί και τότε τα ξαναλέμε.

Απάντηση από Κυπριανός :

Στην ηλικία αυτή, με τα ίδια λεφτά, είχα δυο παιδιά - έμενα στο νοίκι - και δούλευα από το πρωί στις 8 μέχρι το βράδυ στις 11. Ο μήνας τέλειωνε και δεν είχα λεφτά να βάλω βενζίνη στο αυτοκίνητο. Ο Θεός να συγχωρέσει τη μητέρα μου, που τις περίσσευε κάτι και μου το έδινε.

Στην ηλικία των 10, ξεπουλούσαμε ό,τι είχαμε, γιατί λεφτά δεν υπήρχαν, για φαγητό, και η εφορία μας έβγαζε το σπίτι σε πλειστηριασμό.

Δόξα τω Θεώ γέρασα, έζησα, και παλιόγερους δεν συνάντησα στη ζωή μου. Ούτε παλιόγριες.

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ είπε...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΈΣΤΗ !

Αληθώς Ανέστη ο Κύριος.

Αναστάσεως ημέρα λαμπρύνατε λαοί!

Φως Ιλαρόν .

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Αληθώς Ανέστη ο Κύριος.
Ευχαριστώ, Φως Ιλαρόν.