Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ


Τότε είχαν διαλέξει τους συνταγματάρχες για τον διαμελισμό της Κύπρο. Τώρα διάλεξαν τον Παπανδρέου, το νεότερο, για το διαμελισμό της Ελλάδος. Οι εργοδότες ξέρουν να διαλέγουν. Άτομα με χαμηλό IQ δεν έπαψαν να υπάρχουν ποτέ. Η διαφορά είναι ότι άλλη αντιμετώπιση έχει πχ. ο υιός Μπους και άλλη (θα έχει) ο νεότερος Παπανδρέου. Ο Σάχης της Περσίας, θυμόμαστε, είχε κι αυτός το άδοξο και άσημο τέλος της προσφυγιάς. Πέθανε λησμονημένος στη χώρα των εργοδοτών του.

Είναι καμμένο χαρτί από χέρι, αυτός και οι συνεργάτες του. Λίγο μυαλό αν είχαν δεν θα επέμεναν για εκλογές σε μια περίοδο, όπου η κατάρρευση ήταν αναμενόμενη. Κανείς από τους συμβούλους-οικονομικούς εγκεφάλους του, δεν του είπε, δεν τον προειδοποίησε, δεν ήξερε, για τα χάλια της οικονομίας;

Ο νους δεν είναι προϊόν εμπορεύσιμο δυστυχώς. Ζητούσε εκλογές σε μια οικονομικά ρημαγμένη (χρεοκοπημένη, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους) χώρα! Τουλάχιστον, γιατί δεν άφηνε τον "αντίπαλο", να μας πάει εκεί, που τώρα μας πηγαίνει ο κύριος του "λεφτά υπάρχουν. Ήθελε διαρκώς εκλογές "εδώ και τώρα" και οι μάστορες των κρίσεων του τις έδωσαν. Του έταξαν λεφτά, που τώρα δεν υπάρχουν. Βοήθεια μηδέν. Λακίσανε οι "φίλοι", όπως χάθηκαν στο άθλιο πραξικόπημα (Κύπρος) των Απριλιανών. Γι΄ αυτό και η κρίση έρχεται.

"Πατρίδα, πατρίδα, ήσουνε άτυχη από ανθρώπους να σε κυβερνήσουν!", φωνάζει ο Μακρυγιάννης από τον τάφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: