Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ


Σχόλιο φωτογραφίας : Ψηφοφόρος προσερχόμενος εις την κάλπη

Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός γενικευμένου κατ΄ άτομον ελέγχου, των κατ΄ ευφημισμό "ανθρωπίνων δικαιωμάτων". Στην υπερατλαντική προστάτιδα άρχισε να γίνεται λόγος για υποχρεωτικό "τσιπάρισμα" των πολιτών με το νέο νόμο "κοινωνικής ασφάλισης" του προέδρου Μπάρακ Ομπάμα. Το ιστολόγιο ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δίνει αυτή την πληροφορία και τα σχόλια που ακολούθησαν τα καταθέτω και εδώ :

Σχόλιο 1). Τελικά, με άλλο ένα νόμο (πολιτικά ορθό ) όσοι δεν θα δεχθούν το "τσιπάρισμα" θα κατηγοριοποιηθούν ως αντισημίτες, αντισιωνιστές, φονταμενταλιστές και "ταλιμπάν". Οι Τράπεζες θα λάβουν οδηγίες να άρουν την εμπιστοσύνη τους στα πρόσωπα αυτά, όπερ σημαίνει : "No credit card". Και όποιος γνωρίζει τι σημαίνει αυτό στην Αμερική (: no credit card, no money) καλά θα κάνει να ψυχανεμίζεται γι΄ αυτό που θα συμβεί εδώ σε λίγο καιρό.


Σχόλιο 2). Απο τότε που οι τράπεζες με έβαλαν σε black λιστ γιατί δεν είχα να τις πληρώσω και μου είπαν το υπέροχο για μένα "no credit card" έχω βρει την υγειά μου
Μήπως να ψαχτούμε λίγο μέσα μας και να αναθεωρήσουμε τί είναι απαραίτητο και τί όχι??
Μήπως το πρώτο που θα έπρεπε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να βγάλουμε τις τράπεζες από την ζωή μας??
Γιατί μόλις δουν πως πλέον ο κόσμος ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ θα καταλάβουν και πως δεν έχουν καμία απολύτως δύναμη και control υπέρ αυτού.
Εκβιασμό κάνει μόνο αυτός που τον "παίρνει" να τον κάνει...


Σχόλιο 3). Ανώνυμε, τα γράφεις καλά. Σκέψου όμως τι γίνεται αλλού. Όπου ο αξιόπιστος (κατά τεκμήριο !) πελάτης της τράπεζας, για να κάνει οποιαδήποτε συναλλαγή, πρέπει να έχει "client card number" (αριθμός κάρτας πελάτη). Χωρίς αυτόν, ούτε ανάληψη, ούτε κατάθεση, ούτε δάνειο. Και σκέψου ακόμη, ότι μόνο με τον υποχρεωτικό αριθμό που θα μας δοθεί (σημ. για να γνωρίζουν αυτοί που φροντίζουν για το καλό μας, αν διακινούμαι και από πού, μαύρο χρήμα) όπως ο ΑΜΚΑ, θα μπορούμε να εισπράττουμε τους μηνιαίους μισθούς μας.

Τι θα γίνει τότε; No credit card, no money. Κάνω λάθος; Αυτό γίνεται τώρα με τον ΑΜΚΑ στα ιατρεία του ΙΚΑ. Όποιος δεν έχει τον αριθμό, δεν παίρνει φάρμακα. Συνταγή "γιόκ".

Σημείωσε ότι όλα γίνονται από αυτούς που ψηφίσαμε, ψηφίζουμε και θα συνεχίσουμε να τους δίνουμε ψήφο. "Ο έχων νούν ψηφισάτω τον αριθμό του θηρίου". Ναι στις κάρτες, αλλά όχι στην ψήφο. Μόνον, έτσι, θα απαλλαγούμε και από τις κάρτες.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό το κείμενο, αλλά αυτή η ψύχωση με τους σκουπιδοντενεκέδες, θέλει ψάξιμο, γιατρέ μου, με όλο το σεβασμό στο δηλώνω...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ, φίλε, αυτό το κολασμένο ηλεκτρονικό μαραφέτι, δε θα το πάρω, που να με παλουκώσουνε κάτω...και ας πεθάνω στην πείνα...πονάει πολύ να πεθαίνει κανείς από την πείνα άραγε, ή πεθαίνει και δεν το καταλαβαίνει- του έρχεται ας πούμε μια λιγοθυμία και σβήνει το φως στο δωμάτιο του βίου;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ!
ΤΟΥ ΚΛΩΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
:-Ο

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Αν θα πεθάνεις από την πείνα θα είναι διότι ενέκρινες δια ψήφου, έστω κι αν ο εκλεκτός σου απέτυχε, το σύστημα που σου επέβαλε την δημοκρατική ψήφο.

Είσαι συμμέτοχος σε κάτι, στο οποίο έπρεπε να πεις όχι, αλλά εσύ είπες ναι. Έλεγες ναι, σε όλους αυτούς που σε πλάνευαν με όμορφα λόγια ("η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" ή σε κάποιους άλλους που σήκωναν λάβαρα επαναστατικά) αλλά από πίσω δούλευαν για λογαριασμό άλλων. Αυτών που σε λίγο θα σε μαρκάρουν με τσιπάκι ή με τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας. Φρόντισε λοιπόν να μη σε πιάνουν κορόϊδο.

Οι σκουπιδοτενεκέδες, για να καταλάβουμε που ζούμε και από ποιούς. Κάποτε, όχι σε τόσο απόμακρους καιρούς, ζούσαμε χωρίς σκουπίδια. Τώρα μας πνίγουν.

Ό,τι έγινε μέχρι τώρα και ό,τι θα ακολουθήσει, θα γίνει κατόπιν ψηφοφορίας.

Ανώνυμος είπε...

Κυπριανέ μου,
μιλούσα χτες με μια καλή, εντιμότατη φίλη που εργάζεται στην Τράπεζα Ελλάδος.

Λοιπόν, έχει ανοίξει η κυβέρνηση ένα λογαριασμό, συμπαράστασης των ελλήνων προς το έθνος, ώστε να βγούμε από το χρέος πιο εύκολα.

Μέσα σε ενάμιση ΜΗΝΑ που λειτουργεί ο λογαριασμός, πάνε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ διάφοροι
ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΦΤΩΧΟΙ,
ΒΡΟΜΟΓΕΡΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ
ΕΚ ΤΟΥ ΥΣΤΕΡΗΜΑΤΟΣ
ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥΣ!!!!!

Οι υπάλληλοι της Τράπεζας έχουνε πάθει την πλάκα τους από την αθρόα συμμετοχή και προσέλευση!!!

ΕΚ ΤΟΥ ΥΣΤΕΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΟΥ ΛΕΩ!

ΜΕ ΤΡΕΜΑΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ.

ΛΟΙΠΟΝ...
ΠΌΣΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΈΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ;

ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ, ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ, ΚΥΠΡΙΑΝΕ ΜΟΥ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΥΡΩΩΩΩ!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΩΜΕΙΚΟ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ Ως ΚΡΑΤΟΣ ΑΚΟΜΗ...

ΑΥΤΟΙ οι βρομόγεροι ΠΑΠΠΟΥΔΕς ΜΑΣ ΣΩΝΟΥΝΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑΣ...

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΡΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΥΠΕΡ ΑΥΤΗΣ. ΕΤΣΙ;;; ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΛΕΜΕ ΔΙΚΑΙΑ (...)ΓΕΡΟΥΣ! ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ!

Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ.
ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥ (ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ)