Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Μαθαίνοντας



http://www.youtube.com/watch?v=thctHwr5z4U&feature=player_embedded

Σχόλιο

Αυτά δεν τα δείχνουν οι δικοί μας. Οι ειδήσεις από τα εξαγορασμένα ραδιοτηλεοπτικά και λοιπά μέσα ενημέρωσης θεωρούν αυτές τις πληροφορίες "συνομωσιολογία"! Λες και είμαστε εμείς που δολοφονήσαμε τους αδελφούς Κένεντυ, τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, και πόσους ακόμη. Λες και είμαστε εμείς που ανακαλύψαμε τι κρυβόταν πίσω από την 11 Σεπτεμβρίου 2001 ή πάλι εμείς, είμαστε οι "συνομώτες" που ανακάλυψαν πυρηνικό οπλοστάσιο στο Ιράκ του Σαντάμ Χουσεΐν.

Εντάξει, έχουμε καταλάβει τους συνομώτες και τι σκοπούς έχουν.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς προφήτης, και ο Bob Chapman του International Forecast δεν νομίζω ότι φιλοδοξεί να αποκτήσει αυτό τον τίτλο.

Τα πράγματα οδηγούνται εκεί όπου θέλουν να πάνε όλοι αυτοί που πρεσβεύουν το γνωστό αξίωμα (ψευδές φυσικά) της οικονομικής (ψευδο)επιστήμης. Το οποίο λέει : Οι οικονομικές κρίσεις (χρεοκοπία συστήματος) λύνονται δια του πολέμου.

Οι μερικής έκτασης πόλεμοι είναι μέθοδος αλυσιτελής. Επομένως; Επομένως, πηγαίνουμε σε αυτό που μας είπε ο Bob Chapman. Πάμε για παγκόσμιο χαλασμό χωρίς βέβαια το γνωστό, τότε, ολοκαύτωμα. Αυτοί που έπαθαν - άλλο ζήτημα πώς το έπαθαν - πέρασε ο καιρός και έμαθαν.
Σειρά έχουν τώρα άλλοι να πάθουν, για να μάθουν. Το σχέδιο προχωρά και σχεδόν, βρισκόμαστε στην ολοκλήρωση. Η παγκόσμια κυβέρνηση είναι ακόμη άτυπη. Το παρασκήνιο όμως βράζει, ως προς την ανάθεση των ρόλων, και εκεί έχουμε κολλήσει.

Ο κόσμος φυσικά το γνωρίζει - με ερωτηματικό οπωσδήποτε ο "κόσμος" - έχει όμως συνηθίσει να περνά καλά και δεν ασχολείται με "υποθέσεις εργασίας", όπως αυτή του κ. Μπομπ Τσάπμαν.
Ας είναι καλά η τηλεόραση, τα δωράκια των εφημερίδων, το ποδόσφαιρο, ο σινεμάς και για μερικούς, τα εκ του άμβωνος κηρύγματα. Που μας συνιστούν να υπομένουμε ταπεινά και θερμά να προσευχόμαστε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ;