Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Ξύπνησε από κώμα και μιλούσε...άλλη γλώσσα



Τελευταία ενημέρωση: 16.04.2010 | 11:56
Πρώτη δημοσίευση: 16.04.2010 | 11:53
Είναι από τα πιο παράξενα που έχουν γίνει. Μια 13χρονή έπεσε σε κώμα και όταν ξύπνησε μιλούσε άλλη γλώσσα!


Όταν έπεσε σε κώμα ήταν μια 13χρονη Κροάτισσα που είχε μόλις, λίγο καιρό πριν, ξεκινήσει να μαθαίνει Γερμανικά. 24Ωρες μετά αφού ξύπνησε από το κώμα εξακολουθούσε να είναι μια 13χρονη Κροάτισσα η οποία, ωστόσο, είχε ξεχάσει εντελώς την μητρική γλώσσα της και μιλούσε άπταιστα τα Γερμανικά.

Απίστευτα κι όμως αληθινά, όλα τα παραπάνω συνέβησαν στην πόλη Κνιν της Νότιας Κροατίας.

Επί του παρόντος, η 13χρονη βρίσκεται σε νοσοκομείο της πόλης Σπλιτ όπου εξετάζεται από πλήθος ειδικών. Χαρακτηριστική της κατάστασης υπήρξε η δήλωση του ψυχιάτρου Mijo Milas: «τα παλαιότερα χρόνια αυτό θα θεωρείτο θαύμα, εμείς θέλουμε να πιστεύουμε πως υπάρχει μια λογική εξήγηση απλώς δεν την έχουμε βρει ακόμη».

Πάντως, και στο παρελθόν έχουν αναφερθεί περιπτώσεις στις οποίες άνθρωποι «ξύπνησαν» από σοβαρή αρρώστια ή κωματώδη κατάσταση μιλώντας άλλες γλώσσες, ακόμη και βιβλικές γλώσσες της Βαβυλώνας ή της Αιγύπτου.

Από το :

Σχόλιο

Αν της είχαν πάρει τα όργανα, αυτός που θα τα δεχόταν, θα ήταν Γερμανός. Δεν της τα πήραν, ο Γερμανός πέθανε κι έτσι, μιλάει τώρα αυτή τη γλώσσα του. Ουδέν πρόβλημα για τους "αναδρομιστές". Για την επιστήμη όμως ανεξήγητο. Καλέσατε τον δημοσιογράφο Χαρδαβέλα, οι "Πύλες του Ανεξήγητου" έχουν τις απαντήσεις γι΄ αυτά τα θέματα. Αν δυσκολεύεται, έχουμε και αυτόν που στραβώνει τα κουτάλια.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η είδηση εμένα με παραπέμπει σε κείμενα των ψυχιάτρων που μιλώντας για το Ομαδικό Ασυνείδητο του ανθρώπινου εγκεφάλου, λένε ότι εκεί είναι αποταμιευμένες σε υπνώττουσα κατάσταση όλες οι εμπειρίες όλης της φυλής μας, επομένως και η γερμανική γλώσσα.
Μια εγκεφαλική βλάβη, τυχαία μπορεί να ενεργοποίησε την ξεχασμένη γλώσσα και ιδού η έκπληξη.
Τίποτα το μεταφυσικό ή το περίεργο.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Οι ψυχίατροι είναι όλοι τους ή σχεδόν όλοι, ακούσιοι - μπορεί και εκούσιοι - αναμεταδότες/φορείς, της Καμπάλλα.Όσοι δεν το γνωρίζουν, ας το ερευνήσουν.

Αποθησαυρισμένη γνώση ξένης γλώσσας σε 13χρονο κορίτσι, μόνο επί μεταφυσικού επιπέδου μπορεί να γίνει δεκτή.

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Γιατί κυρ γιατρέ μου, τα λες έτσι απότομα και το πληγώνεις-το βόιδι;
Πάντως, με την κακία που είπες για Καμπάλλα, τώρα θυμήθηκα ότι έχω -εξ εγκυροτάτης πηγής- πληροφορίες ότι στην εκπαίδευση που κάνουν τουλάχιστον οι Αμερικάνοι Πανεπιστημιακοί, στους ψυχιάτρους τους, τους ωθούν σε ανταλλαγές συντρόφων σε πλαίσια σεμιναρίων, ώστε, λέει( α χα χα , δε γελάτε κότες τι πάνε και σκαρφίζονται οι σιωνιστές για να διαλύουν τις οικογένειες) να μπορούν λέει να καταλαβαίνουν τους πελάτες τους, όταν έχουν παρόμοια προβλήματα, και όχι να είναι στο απυρόβλητο και στο έντελώς άμεμπτο , οι ψυχίατροι...οι οποίο πάνε και αυτοκτονούνε στο τέλος -διότι από την πολλή ψυχανάλυση βαράνε μπιέλες...Θεός σχωρέσ τους τους έρμους...
Σαλογραία

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Κυπριανέ μου
Και μια και ανέφερες την Καμπάλλα, δε θυμάμαι αν στο έχω ξαναπεί,ότι γνώρισα στη Νεκρά Θάλασσα, το 2006, σε ενα πολυτελές ξενοδοχείο που έτυχε να μένω, μια νεαρή Αμερικάνα κυρία παντρεμένη με έναν Εβραίο Καθηγητή, ο οποίος παρακαλώ την παντρεύτηκε με την προϋπόθεση να είναι ένθερμη Εβραία στις πεποιθήσεις της.
Η καλή κυρία έκανε μαζί μου ατελείωτες συζητήσεις προσπαθώντας να μου αποδείξει την υπεροχή της Εβραϊκής θρησκείας -σε σχέση με τη Χριστιανική- και βέβαια μου ομολόγησε ότι μελετούσε την Καμπάλλα τρεις ώρες κάθε μέρα επί κάτι χρόνια και οργάνωνε σεμινάρια που δίδασκε τις Καμπαλλικές τεχνικές και σε άλλους.
Είχα φρικάρει.
Κοίτα -είπα μέσα μου-τι κανουν οι άνθρωποι, για χάρη της πίστης τους, και μεις οι Ορθόδοξοι, κοιμόμαστε, ρε φίλε, με τα τσαρούχια για Όνομααα!
ΑΝΑΠΟΛΟΓΗΤΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Αν εμείς κάναμε αυτά που κάνει εκείνη, θα μας έλεγαν φονταμενταλιστές (σημ. οι Εβραίοι δεν είναι με τα αναμασήματα των Βαβυλωνίων, των Χαλδαίων, των Αιγυπτίων) ρατσιστές και ταλιμπάν.

Λοιπόν, ξέχνα το καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Den katalava tpt!

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ti tpt den katalaveni?

Ανώνυμος είπε...

egw albano...

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Η Καμπάλλα είναι ένα μίγμα Ασσυριακών, Βαβυλωνιακών, Αιγυπτιακών, Ιουδαϊκών και άλλων θεοσοφικών και μυστικιστικών αποκαλύψεων. Αυτά μαθαίνουν οι Εβραίοι και όσοι ρέκτες του αποκρυφισμού.

Αυτά όμως, αν και αριθμούν περισσότερο από δυόμιση χιλιάδες χρόνια, δεν θεωρούνται φονταμενταλιστικά. Μόνο όποιος δηλώνει Χριστιανός κρίνεται θρησκευτικά αρχέγονος.

Παρεμπιπτόντως, στον ίδιο κουβά βάζουν και τους ισλαμιστές, παρότι λένε τα ίδια με τους αποκρυφιστές-καμπαλλιστές, δηλαδή τους γνήσιους θρησκευτικά πρωτόγονους (φονταμενταλιστές).

Κατάλαβες τώρα;

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Το ιστολόγιο δεν αναρτά εικονίδια emoticon.