Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ο νέος Ισραήλ στήθηκε και αναπτύχθηκε όταν τους άνοιξαν το δρόμο του Νέου Κόσμου. Αυτοί τον έφτιαξαν, το Νέο Κόσμο, και φρόντισαν να μην έχουν τα προβλήματα του παλαιού Ισραήλ. (Σημ. Κάποιοι άλλαξαν και την παλαιά ιστορία της διαθήκης τους, ισχυριζόμενοι ότι η γη της επαγγελίας ήταν η Αμερική).

Ως γνωστόν ο παλαιός Ισραήλ βρισκόταν σε μόνιμη διένεξη με τους γηγενείς, από τους οποίους κατελήφθησαν τα εδάφη τους. Τα οποία χάθηκαν για πολλούς αιώνες, αλλά αποκτήθηκαν πάλι ελέω της αμερικανικής υπερδύναμης. Οι Φιλισταίοι, νυν Παλαιστίνιοι, ήταν και είναι ο διαρκής αντίπαλος.

Στην Αμερική όπου πήγαν, φρόντισαν να μην επαναλάβουν το παλαιό λάθος. Οι έγχώριοι έπρεπε να εξαφανιστούν και οι Ινδιάνοι σβύσανε από το χάρτη. Έμειναν για να τους βλέπουμε στις καουμπόϋκες κινηματογραφικές παραγωγές.

Αυτό που ετοιμάζουν τώρα, δεν είναι δύσκολο να το καταλάβουμε. Χρόνια παίζουν αυτό το παιγχνίδι, μα δεν τους βγαίνει όπως θέλουν. Οι "χρησιμοι ηλίθιοι" του Ισλάμ, έπαψαν να είναι τόσο ηλίθιοι μετά από τα παθήματα με τον Σάχη, τον Σαντάμ και αρκετούς άλλους. Τρώγονται μεταξύ τους , σαν τους Ινδιάνους, αλλά τελειωμό δεν έχουν.

Και ξαφνικά βγαίνει στο προσκήνιο άλλος ένας "χρήσιμος ηλίθιος", η Τουρκία. Η οποία είναι μεν χρήσιμη, όχι όμως και ηλίθια. Φρόντισε να συνάψει συμφωνία με τη Ρωσία για πυρηνικά εργοστάσια και τούτο, έδειξε στους υπερατλαντικούς ηλίθιους ότι δεν υπολόγισαν σωστά.

Οι βλάκες είναι χρήσιμοι. Όταν όμως ο άλλος σου δείχνει ότι κι εσύ είσαι βλάκας, τότε αλλάζουν οι κανόνες και το σκηνικό αρχίζει να μυρίζει μπαρούτι. Γίνεται ο εφιάλτης που ακολουθεί πάντα ένα ακόρεστο φαγοπότι.

Ας ελπίσουμε ότι οι πέραν του Ατλαντικού ηλίθιοι θα συνέλθουν, θα ξεράσουν και θα πάρουν κανένα φάρμακο για τη βαρυστομαχιά τους. Διαφορετικά, θα τους ξεράσει κάποιος άλλος. Ό,τι έκαναν με τους Ινδιάνους θα γίνει και με αυτούς. Ως προς τα δικά μας, καλό είναι να θυμόμαστε ότι μας αντιμετώπιζαν λες και είμαστε οι ... Ινδιάνοι της Ευρώπης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δε βλέπω φωτογραφία;
Θύμωσες;

Ανώνυμος είπε...

wraia ta grafei o palioskountouflhs!