Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ
















Αφού διασκορπίστηκαν στην Ευρώπη, μετά είχε σειρά ο Νέος Κόσμος που ανακάλυψαν. Οι οχληροί εγχώριοι ιθαγενείς (Ινδιάνοι) ήταν εμπόδιο, τους εξαφάνισαν. Κατάκτησαν πλήρως το Νέο Κόσμο, τον έκαναν δικό τους, τον έκαναν υπερδύναμη, τώρα τον κυβερνούν.

Έχουν πρόβλημα ωστόσο με τον υπόλοιπο Κόσμο. Που δεν είναι όπως ο τότε Νέος. Είναι παλαιός, όπως παλαιοί είναι κι αυτοί. Παλαιά και η θεόσδοτη εντολή του θεού τους, ότι θα εξουσιάσουν όλων των εθνών.

Με βάση αυτή την εκ του θεού εντολή, οργανώνουν το σχέδιό τους. Ό,τι έκαναν με το Νέο Κόσμο. Σιγά-σιγά θα αρχίζουν να εξαφανίζουν όλους τους οχληρούς ιθαγενείς.

Κάτι πήγαν να φτιάξουν τότε με τους Ναζί, αλλά οι "μπασταρδεμένοι" τσακώθηκαν με τους "γνήσιους" και φαγώθηκαν μεταξύ τους. Οι "μπασταρδεμένοι" τους έκαναν τη χάρη και τους έδωσαν πίσω αυτό που ζητούσαν : Τον τόπο όπου ο θεός έδωσε τη μεγάλη υπόσχεση στους προγόνους: "Κατακυριεύσατε των εθνών".

Υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα. Ο ιερός τόπος είναι καταπατημένος. Υπάρχει ένα αντίγραφο του θεού τους, ένα κλεψίτυπο, που έχει εκατομμύρια πιστών. Τι θα κάνουν; Ό,τι έκαναν τότε που ανακάλυψαν το Νέο Κόσμο. Οι ενοχλητικοί παλαιοί και νέοι ιθαγενείς πρέπει να εξαφανιστούν, πρέπει να μείνουν μόνο μερικοί, για να αποτελούν τουριστική "ατραξιόν" και να μας υπενθυμίζουν ότι ο φανατισμός δεν είναι καλό πράγμα.

Η ώρα του Ισλάμ έχει σημάνει, οι "ινδιάνοι" του παλαιού κόσμου πρέπει να εξαφανιστούν, η δημοκρατία πάντα νικά, η συναίνεση θριαμβεύει δια των όπλων.

(Η φωτογραφία από την ιστοσελίδα του "Ρεσάλτο")

Δεν υπάρχουν σχόλια: