Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

"... ασθενής και εν φυλακή, και ουκ επισκέψασθέ με"


Στη φωτο : ΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΝΗΜΑΤΑ - Λευκωσία, Κύπρος

Σταχυολογώ και σχολιάζω αποσπάσματα από τη συνέντευξη του εκπροσώπου του Βατικανού Φεντερίκο Λομπάρντι σχετικά με την επίσκεψη του πάπα Βενέδικτου στην Κύπρο. Περισσότερα στις ΑΚΤΙΝΕΣ

- Ερωτηθείς στη συνέχεια για τις απουσίες από το γεύμα στην Αρχιεπισκοπή μελών της Ιεράς Συνόδου της εκκλησίας της Κύπρου, είπε ότι ήταν «μειονότητα».

Μειονότητα ήταν και ο αγ. Μάρκος Εφέσου, μειονότητα ήταν και ο Απ. Παύλος, μειονότητα ήταν και οι κατακόμβες. Αυτοί με τους πολλούς, εμείς με τους λίγους.

- Στην Κύπρο, συνέχισε, υπάρχουν 20.000 Καθολικοί και περίπου οι μισοί ήταν σήμερα στο στάδιο για τη Θεία Λειτουργία.

Ογδόντα χιλιάδες ήταν οι Τουρκοκύπριοι και τους έφτιαξαν κράτος. Είκοσι χιλιάδες είναι εκεί οι παπικοί. Να φτιάξουν και γι΄ αυτούς κράτος. Γιατί να μη φτιάξουν; (Δεν μάθαμε πόσοι προτεστάντες υπάρχουν).
Τώρα που καταργούνται τα κράτη, αυτοί οι ψεύτες φτιάχνουν κράτη (Κόσοβο και Ματσεντόνια) χωρίζοντας με πελώριο τείχος την ανατολική από τη δυτική όχθη του Ιορδάνη.

Ξεκίνησαν την παγκοσμιοποίηση με τον ΟΗΕ και τον οικουμενισμό με το ΠΣΕ. Αλλά ο σιωνισμός απαιτούσε το "κράτος του Θεού", τον άγιο τόπο, όπου δόθηκε (υποτίθεται) η υπόσχεση στους Εβραίους να κατακυριεύσουν των εθνών. Αναγνώρισαν το θεϊκό κράτος, αλλά αυτό βαρύνεται με ένα απίστευτο έγκλημα. Εκεί διαπράχθηκε η βέβηλη και αιμοσταγής θεοκτονία η οποία συνεχίζεται ακόμη και επί των ημερών μας.


Η Ιερουσαλήμ απέκτεινε τον Υιό, η Ρώμη το Πνεύμα. Αναζητείται ο πατροκτόνος, αυτός που θα φονεύσει τον Πατέρα. Ήδη, τον ξέρουμε.

- Η Κύπρος, είπε, είναι ένα σημείο συνάντησης, ένα μέρος όπου πολιτισμοί, θρησκείες και κόσμος μπορούν να συναντώνται ειρηνικά.

Απίστευτο θράσος! Ακαταίσχυντο ψεύδος !! Πολιτισμοί, θρησκείες και κόσμος να συναντώνται ειρηνικά σε ένα σημείο όπου οι κατακτητές άλλαζαν πότε με τη δύναμη των όπλων και πότε με τη δύναμη του χρήματος। Μήπως είπε κανείς σ΄ αυτό τον υποκριτή να πάει να προσκυνήσει τα "Φυλακισμένα Μνήματα"; Γιατί εκεί, σ΄ αυτό το σημείο μόνο, μπορούν να συναντηθούν ειρηνικά οι πολιτισμοί, οι θρησκείες και ο κόσμος.

"Πορεύεσθε απ΄ εμού οι κατηραμένοι εις το πυρ το αιώνιον ... ξένος ήμην, και ου συνηγάγετέ με, γυμνός, και ου περιεβάλετέ με, ασθενής και εν φυλακή, και ουκ επισκέψασθέ με ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: