Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Περιμένοντας τις δεκαεφτά του Νοέμβρη



Αν γίνει κοινωνική εξέγερση λόγω αγανάκτησης, θα φροντίσουν να την "καπελλώσουν" κάποιοι εκ των κατά καιρούς, νυν και παλαιόθεν, αναφαινομένων ψευδοσωτήρων. Και αν δεν γίνει, τότε όλα θα πάρουν την δρομολογημένη "άγουσαν" με συναίνεση, κυβέρνηση εθνικής ενότητας και λοιπές δημοκρατικές διαδικασίες (κάλπη και ψήφος).

Να σημειώσουμε ότι ο φερόμενος νέος κυβερνήτης - θα είναι σύντομος ο βίος του - Λουκάς Παπαδήμος, πρώην αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας (2002-2010), δεν γνώριζε τίποτα για το χάλι της ελληνικής οικονομίας!

Με ένα σμπάρο δυο τριγόνια, όπως λέμε, ή μονά-ζυγά δικά μας. Όπως ακριβώς προβλέπει ο σχεδιασμός της κλεπτοκρατίας των παγκοσμίων ληστών.

Για δημοψήφισμα (: αν θέλουμε να μας βγάλουν σε πλειστηριασμό) ούτε λόγος. Αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ένα τρόπο : Όταν στηθούν οι κάλπες να μην πάει ουδείς να ψηφίσει. Να δούμε τότε, αν η δημοκρατία τους έχει ή δεν έχει αδιέξοδα.

Καλά δασκαλεμένοι οι πολιτικοί βρυκόλακες (οικονομικοί δολοφόνοι) κρύβουν με μαστοριά τα μούτρα τους με την κάλπη. Αν τους την κάνουμε εμείς διαφανή, και γυάλινη, και αδειανή, τότε θα δούμε τα κοφτερά τους δόντια, που είναι έτοιμα να τα χώσουν στα κορμιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: