Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ο υπερόριος προστάτης του σιωνισμού

Ο Ροκφέλερ δεν είναι σιωνιστής, ούτε και Εβραίος. Ξέρετε γιατί; Ορίστε, διαβάστε για να το μάθετε :
" ... Επειδή ως φανατικός φονταμενταλιστής πουριτανός Προτεστάντης, ο γενάρχης της δυναστείας των Ροκφέλλερ, πίστευε ότι ο χορός είναι αμαρτία ακόμη και όταν χορεύουν έγγαμα ζευγάρια!!! Και μετά ορισμένοι αδαείς θεωρούν τον Ροκφέλλερ Εβραίο,!!! φανατικό Σιωνιστή!!!"

Αυτά γράφει ο υπερόριος και ανοηταίνων θεολόγος της διασποράς κ. Τελεβάντος.

Μαύρα μεσάνυχτα έχει ο αρθρογράφος. Δεν είναι σε θέση να καταλάβει (σημ. μάλλον το ξέρει αλλά σκόπιμα το αποσιωπά) ότι μικρές έως ασήμαντες και ανύπαρκτες είναι οι διαφορές του ακραίου (σημ. και "φανατικού!" και "φονταμενταλιστικού!!" sic) προτεσταντισμού από τον χαμηλών τόνων εβραϊσμό. Ο οποίος, στην καλύτερη των περιπτώσεων, δέχεται ότι ο Κύριος ήταν - άντε - ένας μικρός προφήτης. Το πάνθεον του ιουδαϊσμού διαθέτει αρκετούς και τίποτα δεν θα πάθει, κατά τους μετριοπαθείς σιωνιστές (σημ. πάντως οι κεφαλές είναι Εβραίοι) οπωσδήποτε, αν προστεθεί κι άλλος ένας.

Ότι ο αρθρογράφος έχει πλήρη συσκότιση διανοίας φαίνεται ακόμη και εκ του ότι ταυτίζει τον αντισιωνισμό ή ενδεχομένως τον αντιεβραϊσμό, με καταφορά (ημών των Ορθοδόξων) εναντίον έθνους, φυλής ή ανθρώπων.

Όχι αγαπητέ αρθρογράφε, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δεν καταφερόμαστε κατά ουδενός. Δεν είμαστε ανθέλληνες όταν χρησιμοποιούμε τη λέξη "εφιάλτης" - σημειωθήτω ήταν Έλληνας - και δεν καταφερόμαστε κατά των Εβραίων όταν αποδίδουμε στο σιωνισμό εβραϊκά κίνητρα.

Εφιάλτες και σιωνιστές είναι όλοι όσοι κατέχονται από δόλια και ανθρωποκτόνα κίνητρα, προς ικανοποίηση ιδίων και ιδιοτελών συμφερόντων, προς επίτευξη και εμπέδωση της δικής τους παγκοσμιοκρατίας. Η περίπτωση του παπισμού είναι αρκετή για να μη γράφω πολλά.

Δυστυχώς η Ιστορία και η διαχρονική Συνείδηση ονομάτισε τους απεργαζομένους δεινά για τον άνθρωπο και το πανανθρώπινο ενυπόστατο πνεύμα του αγίου Θεού. Και δια μεν τους Έλληνες είναι οι ανά τους αιώνες Εφιάλτες, δια δε τους Εβραίους το όμαιμον ιερατείο της υποκρισίας και του ψεύδους. Ευνόητο ότι αυτά τα ονόματα μπορεί να τα αναζητήσει και να τα βρεί κανείς όπου γης : Σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι φορείς αυτών των ονομάτων έχουν απαραιτήτως ελληνικά ή εβραϊκά γονίδια. Γονίδια της διφθοράς και μίσους κατά της αληθείας έχουν και αυτά τους οδηγούν στα επαναλαμβανόμενα - άλλοτε μικρής και πότε γενικευμένης έκτασης - ολοκαυτώματα της ανθρωπότητας.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να σε κατηγορήσουμε και εσένα για δημοσιοσχεσίτικη στάση επειδή γράφεις < αγαπητέ αρθρογράφε > ;

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ο δικός μου "αγαπητός αρθρογράφος" έχει συσκότιση διανοίας και μαύρα μεσάνυχτα. Ο άλλος "αγαπητός αρθρογράφος", αν και καθηγητής Πανεπιστημίου και ορθά ελεγχόμενος από τον επαΐοντα κύριο Σωτηρόπουλο, δεν φαίνεται να έχει. Απλά "δεν συμφωνεί προς την ερμηνεία του αγαπητού κλπ.", όπως γράφει.

Οπότε εσύ μπορεί να μη συμφωνείς, άλλος μπορεί να συμφωνεί και ένας τρίτος μπορεί να ... συμφωνωδιαφωνεί. Ο τέταρτος θα τους στείλει όλους στον αγύριστο και ο πέμπτος θα είναι ένας τέλειος (αγαπητικός!) οικουμενιστής.

Αυτά αγαπητέ μου. Τώρα μπορείς να βγάλεις το συμπέρασμα και να πάρεις την απάντηση που ζητάς.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ε, ψιτ, ανώνυμε σχολιαστή και αγαπητέ αναγνώστη, δεν μας είπες τίποτα για τα συμπεράσματά σου. Μην τα κρατάς μυστικά, γιατί αυτά κάποτε θα σε σπρώξουν να τα βγάλεις έξω θέλεις δεν θέλεις.

Πρόσεξε λοιπόν μη τυχόν γίνεις κι εσύ σαν τον ανοηταίνοντα δικό μου "αγαπητό αρθρογράφο". Όσο για τον άλλο "αγαπητό" (και αγαπητικό) ένα θα σου πω : Αν δεν πίστευε αυτά που έγραψε, όχι μόνο καθηγητής Πανεπιστημίου δεν θα ήταν, αλλά ούτε και ο θυρωρός της πολυκατοικίας, που λέει κι ο λόγος, δεν θα τον ήξερε.

Εννόησες τώρα ποιοι γίνονται ακαδημαϊκοί με τίτλους; Άντε να σε χαρώ.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Όταν υπάρχουν σοβαρά σχόλια δημοσιεύονται

cummulus είπε...

Δεν είμαστε ανθέλληνες όταν χρησιμοποιούμε τη λέξη "εφιάλτης" - σημειωθήτω ήταν Έλληνας - και δεν καταφερόμαστε κατά των Εβραίων όταν αποδίδουμε στο σιωνισμό εβραϊκά κίνητρα.

Γιατρέ,
καθαρότητα κρυστάλλου ὁ λόγος σου.
Καληνύχτα

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ σε cummulus. Καλό απόγευμα σου εύχομαι με τη σειρά μου. Άργησα να δω το μήνυμα.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ
http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1632&obcatid=11

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Σε απάντηση του τελευταίου σχολίου 2/12/20011. 1:24

Παραβρωμίσαμε, μας έπνιξε η υποκρισία και το ψέμα, καιρός θερισμού. Η παραβολή της ξηρανθείσης συκής έρχεται να επιβεβαιώσει τα ανωτέρω.

Πέταξαν στα άχρηστα και στα αζήτητα τον πνευματικό πλούτο αιώνων. Προτίμησαν το χαρτοβασίλειο των ελεινών τοκογλύφων τραπεζιτών, ας το πάρουν μαζί τους με όλο το ακριβοπληρωμένο τους στράτευμα : Των αλητήριων επώνυμων και ανώνυμων, μικρών και μεγάλων.

Ανώνυμος είπε...

Συγκρινε παλαιοημερολογιτη
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/12/blog-post_04.html

http://panayiotistelevantos.blogspot.com/2011/12/blog-post_598.html

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Τι μου ζητάς να συγκρίνω Ανώνυμε σχολιαστή και αγαπητέ αναγνώστη, ο άθλιος εγώ παλαιοημερολογίτης;

Ότι ο Μπάϊντεν και ο Τελεβάντος λένε τα ίδια πράγματα; Ένα και το αυτό Μπάϊντεν και Τελεβάντος, μόνο που ο τελευταίος ξέρει να θολώνει τα νερά με τη γνωστή ορθοδοξολογία του :

"Ευχαριστούμε εκ βαθέων τον γνωστό για τα φιλελληνικά του συναισθήματα Αμερικανό Αντιπρόεδρο για τις υποδείξεις του προς την Τουρκία, αλλά θα πρέπει κάτι να κάνει και να μη μένει στα λόγια"!

Λες και έκαναν ποτέ τίποτα! Αυτά τα "λιβανίσματα" του Μπάϊντεν προς την "προσωπικότητα" (sic) του οικουμενικού μας δεν θα υπήρχαν, αν ο οικουμενικός μας δεν ήταν κι αυτός όπως ο Μπάϊντεν :

- Δεν είναι απαραίτητο να είσαι Εβραίος για να είσαι Σιωνιστής, είπε ο Μπάϊντεν
- Δεν είναι απαραίτητο να είσαι προτεστάντης, για να είσαι Σιωνιστής, λέει ο δικός μας οικουμενικός.