Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Το νέο τελεσίγραφο "για την Ευρώπη".



"Το νέο τελεσίγραφο – αυτήν την φορά από τον πρόεδρο του Eurogroup κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ – για τις γραπτές δεσμεύσεις που πρέπει να δώσουν οι Έλληνες πολιτικοί για να εκταμιευθεί η 6η δόση, βάρυνε και πάλι το κλίμα στο ΧΑ, σε συνδυασμό και με την αρνητική αναθεώρηση του ΑΕΠ των ΗΠΑ, η οποία γύρισε στο “κόκκινο” συνολικά τις αγορές"

Ώστε λοιπόν πρέπει να πέσουν οι υπογραφές για να μας δώσουν την 6η δόση, υποτίθεται για να μας σώσουν. Θέλουν να υπογράψουν όλοι το χαρτί του Μνημονίου για να αρχίσει το ξεπούλημα της πατρίδας κι έτσι να γλυτώσει το ευρώ και οι αρχιτέκτονες της ενωμένης Ευρώπης. Θα πουλήσουν εμάς για να γλυτώσουν αυτοί την κατάρρευση του ευρώ και τη χρεωκοπία της ένωσης που πάνε να φτιάξουν.

Αλλά ας θυμηθούμε τι είχε πει παλαιότερα ο πολύς Γιούνκερ, το έχω άλλωστε αναρτήσει με τίτλο Θέματος "Ο Δεκέμβρης του 2008 πλησιάζει στην Ευρώπη"
(http://kyprianoscy.blogspot.com/2011_05_01_archive.html.)
Ιδού τι ελέχθη τότε (Μάϊος 2011) σε μια από τις πολλές συναντήσεις του Eurogroup :


"Ο μεν Όλι Ρεν μας συνέστησε όλα τα κόμματα να στηρίξουν το Μνημόνιο και ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ το πήγε ακόμη μακρύτερα. Είπε :" Δεν είναι συζήτηση για την Ελλάδα, δεν είναι συζήτηση για το Πασόκ, είναι για την Ευρώπη και για το εθνικό συμφέρον της Ελλάδας".

Το διαβάσατε καλά; Το σκεφθήκατε έστω και για λίγο; "Είναι για την Ευρώπη", είπε ο Γιούνκερ! Θέλει όλες τις υπογραφές των αχυρανθρώπων να πέσουν, λέει, για να μας δώσουν την έκτη δόση και να σωθούμε. Αλλά πώς θα σωθούμε, όταν εκχωρούνται τα πάντα; Σε πλειστηριασμό θέλουν να μας βγάλουν, να μας αγοράσουν άλλοι, και αυτοί, με τα χρήματα που θα μαζέψουν να σώσουν το ευρώ και την αφεντιά τους. Ένα κομμάτι θα πάρουν αυτοί και άλλα οι άλλοι. Θα αρχίσουν αυτοί, ως συνήθως, να τρώγονται μεταξύ τους και θα βάζουν έπειτα εμάς να βγάζουμε τα κάστανα απ΄ τη φωτιά, αφού προηγουμένως μας κάνουν σαν τα μούτρα τους : Ο ένας αντίπαλος του άλλου, ο Έλληνας να τρώει τον Έλληνα και η πατρίδα χίλια κομμάτια.

Αυτοί είναι οι σωτήρες μας! Για το καλό της Ευρώπης πρέπει όλοι μαζί οι ανάξιοι πολιτικοί να υπογράψουν το τέλος της Ελλάδας. Και ύστερα, έχουν το θράσος να ετοιμάζονται για εκλογές ζητώντας την ψήφο μας.

Το 1879 για να σωθεί η Οθωμανική αυτοκρατορία από τα χρέη πούλησε στους Άγγλους την Κύπρο. Σήμερα για να σωθεί η Ευρωπαϊκή αυτοκρατορία, όντας πλέον Ευρωπαίοι οι Έλληνες πουλάνε την Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: