Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

"'Ελληνες φυλαχθείτε, οι πρόγονοι ήλθαν"


Σ΄ αυτόν τον ευλογημένο τόπο, όταν δεν υπάρχουν οι έμμισθοι πράκτορες των ξένων συμφερόντων, την εργολαβία αναλαμβάνουν οι προσφυώς ονομασθέντες "χρήσιμοι ηλίθιοι". Αυτοί εκτελούν ανιδιοτελώς τα συμφέροντα των ξένων, οι οποίοι σημειωτέον γλυτώνουν από τα περιττά έξοδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο δικτάτορας Ιωαννίδης, μιας και προ ημερών θυμηθήκαμε πάλι την "αντεπανάσταση" του Πολυτεχνείου. (Τη Χούντα των Συνταγματαρχών αντικατέστησε η Χούντα των Τραπεζιτών).

Τότε με την περίπτωση του Ιωαννίδη το σχέδιο ήταν οργανωμένο και δεν ήταν δύσκολο να ανεύρη κανείς τους αρχιτέκτονες του σχεδιασμού. Σήμερα όμως με το ιντερνέτ το σχέδιο είναι ανοργάνωτο, είναι χαοτικό, διότι προβλέπουν οι σχεδιαστές ποιο τελικά θα είναι το ζητούμενο των ανθρώπων : Όταν οι τελευταίοι ζουν μέσα στην αταξία του χάους κάποιος τέλος πάντων πρέπει να τους επαναφέρει στην τάξη. Αυτή θα είναι η Νέα Τάξη, την οποία δεν έφερε ούτε ο Στάλιν, ούτε ο Χίτλερ, ούτε ο Μουσολίνι.

Εδώ λοιπόν έρχεται να συμβάλλει η, όχι και τόσο νέα, νεοελληνική προγονολατρεία. Ελπίζεται ότι θα μας ξαναφέρει το διαλάμψαν κατά τους αρχαϊκούς χρόνους φιλοσοφικό πνεύμα (παρένθεση, νόημα της ύπαρξης και άλλα τινά) κι έτσι θα ξαναφτιάξουμε την κοινωνία των ανθρωπίνων σχέσεων. Όπως έγραψα, κάποιοι περιμένουν να αστράψει πάλι στον ουρανό το αρχαιοελληνικό πνεύμα, έτεροι δε, περισσότερο προσγειωμένοι και διαθέτοντες όλα τα μέσα, περιμένουν το δικό τους αρχαϊκό φως, που θα φανερωθεί στο πρόσωπο του μεσσία τους. Και οι μεν και οι δε, μολονότι αντίθετοι, σε ένα πράγμα συμφωνούν. Στο ότι πρέπει να καταπολεμηθεί σφοδρότατα εκείνος που ήρθε και ομολόγησε "εγώ ειμι ο λαλών σοι". Βλέπε το σχετικό εδάφιο στο κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο {: λέγει αυτώ η γυνή, οίδα ότι Μεσσίας έρχεται ο λεγόμενος Χριστός. όταν έλθη εκείνος, αναγγελεί ημίν πάντα. λέγει αυτή ο Ιησούς, εγώ ειμι ο λαλών σοι}.

Οι χρήσιμοι ηλίθιοι είναι και αντινεοταξίτες, αν δεν το γνωρίζετε. Εχθροί τους είναι και οι ορκισμένοι εχθροί του χριστιανισμού. Όπως δε λέει το σοφό γνωμικό "ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου", οι δικοί μας προγονολάτρες θα αναλάβουν τη βρόμικη δουλειά, που κάποιοι άλλοι όμοιοι σαν αυτούς έκαναν στο παρελθόν. Τότε που απερίσκεπτα βούτηξαν τα χέρια τους, και την ιστορία τους, μέσα στο αίμα. Αίμα ενός αθώου. Τώρα όμως κατάλαβαν ότι το έργο τους πρέπει να το διεκπεραιώνουν άλλοι: Οι εχθροί τους πλην απρόσμενα σύμμαχοι και ασυνείδητα φίλοι : Οι νεοέλληνες προγονολάτρες!!!

Οι σχεδιαστές του προγράμματος της Νέας Τάξης ξέρουν να διαλέγουν τους ανθρώπους μεταξύ των εχθρών τους και η προειδοποίηση "Έλληνες φυλαχθείτε, οι πρόγονοι ήλθαν", πρέπει να μας αφυπνίσει.

Μετά από αυτά, μπορείτε τώρα να διαβάσετε αυτά που ακολουθούν και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας σχετικά με το ποιος είναι ο ηλίθιος και μάλιστα, ο χρήσιμος ηλίθιος. Όσο για τον γράφοντα, ηλίθιος μπορεί να είναι, αλλά χρήσιμος δεν υπήρξε ποτέ. Προκαταβολικά ζητώ συγγνώμη για τις λεκτικές - όχι δικές μου - απρέπειες.

Συνέχεια του "Έλληνες φυλαχθείτε, έρχονται οι απόγονοι"

Σχολιαστής Α :
Ξέρεις Μιχάλη,…. επειδή κατέχω μουσική, έχω πάρει κάποια Ευρωπαϊκά βραβεία, μήπως θα σε στεναχωρούσα αν σου έλεγα ότι αυτό το εντελώς γελοίο και άνευ αιτίας βίντεο (*) που έστειλες, είναι απλά ένας ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ θρησκευτικός αμανές; Κι εσύ τον ακούς και τον ψέλνεις και νομίζεις ότι δοξάζεις τον δικό σου Κύριο; Άμα δεν βαρεθώ θα σου στείλω το ίδιο βίντεο σε ανάλυση, αλλά δεν νομίζω να μην βαρεθώ, δεν αξίζει τον κόπο, οι παρωπίδες σας είναι εμφυτευμένες, γεννηθήκατε με αυτές. Όποιος δεν βαριέται, ας βάλει την γλοιώδη αυτή μουσική να παίξει σε μιάμισι με 2 οκτάβες προς τα δεξιά. Θα γελάσει κι ο πιο αγέλαστος. Μόνο ο μιναρές σας λείπει.

(*) Ήταν σε βυζαντινό μέλος το "Τις Θεός μέγας"

Σχολιαστής Β :
Ξέρεις, Μιχάλη, επειδή δεν κατέχω Μουσική και βραβεία ευρωπαϊκά δεν έχω πάρει ποτέ, αφού σε ευχαριστήσω, θα γράψω ότι μόνο λίγο Ιστορία ξέρω κι αυτή, όπως φαίνεται, στραβά την έμαθα. Διότι, βλέπεις, οι μουσουλμανικοί αμανέδες υπήρχαν πριν της βυζαντινής Οκτωήχου. Ακόμη κι αυτός τούτος ο μουσουλμανισμός προϋπήρξε του Βυζαντίου.

Είδες τι κακό μας έκαναν οι παλαιοί ιστορικοί; Που δεν είχαν πίσω από τις πλάτες τους ιδρύματα και μεγιστάνες του χρήματος να τους δίνουν λεφτά, να ψάχνουν και να γράφουν ότι ο Μεγαλέξαντρος ήταν βέρος σκοπιανός και η Οκτώηχος γνήσιος μουσουλμανικός αμανές;

Είπαμε, το Ισλάμ προηγήθηκε και μετά ακολούθησε ο σκοταδισμός του Βυζαντίου. Πρώτα είχαμε τους αμανέδες και μετά φτιάχτηκε η κλίμακα του “ πα-βου-γα-δι”!

Αχ, τι στραβά γράμματα μας έμαθαν … .


Σχολιαστής Α :
Ξέρεις Κυπριανέ, επειδή δεν κατέχεις βασικά τίποτα, σε ενοχλεί όταν οι άλλοι το κατέχουν. Και είναι τιμή μου που κατέχω αυτά που κατέχω, δεν ντρέπομαι για αυτά. Ούτε κι εσύ φυσικά για την ειρωνεία σου που δεν έπιασε τόπο, μόνο ρεζίλι έγινες πάλι γιατί απείδειξες πως τελικά ΔΕΝ μπορείς να σκεφτείς και να μιλήσεις αντικειμενικά, είσαι ένας παρωπιδιασμένος χριστιανός με εθελοντική λοβοτομή. Απαξιώ λοιπόν να συζητήσω μαζί σου γιατί το στραβό θα το κάνεις θεόστραβο και θα επιμένεις ότι είναι ίσιο. Αυτή η ασθένεια δεν χρίζει ψυχιάτρου, δεν φεύγει, αποκτάται με την συνεχή κατήσηση (σ.σ. κατήχηση) από μωρό. Διάβασε κόπανε τί γράφεις. Ότι το Ισλάμ προηγήθηκε, μετά ακολούθησε ο σκοταδισμός του Βυζαντίου. Σκέψου κι ότι ο χριστιανισμός είναι πατέρας του μουσουλμανισμού γιατί χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε. Ορίστε; ΕΜΑΘΕΣ την ιστορία σου; Λάθος μέγιστο. Την ιστορία δεν την μαθαίνουμε, την ΜΕΛΕΤΑΜΕ και την ψάχνουμε. Κάτι που δεν κάνουν οι σκοπιανοί που είπες, γιατί εκείνων τους την “ έμαθαν”. Ούτε εσύ το κάνεις και μάλιστα αντί να ψάχνεις την δική μας ιστορία εξυψώνεις την ιστορία έστω και ψεύτικη του ισραήλ. Λοιπόν εθελοντή παρωπιδιασμένε απολογητή του κερατά Κυπριανέ, δεν κάνεις για συζήτηση. Ούτε για σφαλιάρες δεν αξίζεις, βαράς τον εαυτό σου μόνος σου. Ούτε χιλιοστό δεν παρέκλινες στην τσιμεντωμένη σκέψη σου έστω για να σκεφτείς αν ο συνομιλητής σου έχει κάποιο δίκιο. Πρέπει σώνει και καλά να φαίνεσαι εσύ. Μα βλέπεις ότι ο μόνος που έκανε τον κόπο να σου απαντήσει είμαι εγώ. Όλοι οι άλλοι ΑΝ το κατάλαβες, σε γράψανε στα παπάρια τους. Το ίδιο θα κάνω κι εγώ, κάτσε μονάχος με το πτηνό σου, βάρα το μέχρι να τα φτύσει και τραγούδα το χριστός ανέστη. Στο έχω κι εδώ στο βίντεο. Δες το όλο.Τώρα μπορείς να γεμίζεις την σελίδα μόνος σου ελεύθερα. Είναι σαν να κάθεσαι σε ένα τραπέζι και να τους αναγκάζεις όλους να φύγουν για να φας εσύ όλο το φαγητό. Εδώ δεν υπάρχει φαγητό, κάτσε τώρα μόνος σου και πάρε τ’ αρχίδια σου. Είναι η μόνη διαλεκτός που καταλαβαίνουν μυαλά σαν το δικό σου, που δεν ξέρουν τόνα, δεν ξέρουν τ’ άλλο, δεν ξέρουν το παρ’ άλλο αλλά αν τους ρωτήσεις τα ξέρουν όλα κι έχουν απαντήσεις για όλα. Ρε Ούστ !!!!


Σχολιαστής Β :
“ Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα, υπάρχουν οι ύβρεις”. Δεν είναι δικό μου, ο πολύς Ρούσσο το έχει γράψει και αποδεικνύεται ότι είχε δίκιο.

“ Διάβασε κόπανε τι γράφεις. Ότι το Ισλάμ προηγήθηκε, μετά ακολούθησε ο σκοταδισμός του Βυζαντίου. Σκέψου κι ότι ο χριστιανισμός είναι πατέρας του μουσουλμανισμού γιατί χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε.”

Διάβασε κόπανε τι γράφεις. Ότι το Δωδεκάθεο προηγήθηκε, μετά ακολούθησε ο σκοταδισμός του μονοθεϊστή Σωκράτη, του Πλάτωνα και άλλων. Σκέψου τώρα ότι ο προγονικός ελληνισμός είναι πατέρας του μουσουλμανισμού γιατί χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε.

Λοιπόν, πέρα από ύβρεις και σαρκασμούς ημιμάθειας, ουδείς πολιτισμός εκ των γνωστών υπαρχόντων δεν υπήρξε ποτέ αυτοφυής. Αυτοφυή ή αυτογενή πολιτισμό (σε εισαγωγικά) έχουν μόνο οι Γιανομάμι του Αμαζονίου ή κάποιοι άλλοι πρωτόγονοι, που ζουν αυτοφυώς και μόνοι τους στα διάφορα μέρη της γης.

Στη λεκάνη της Μεσογείου υπήρξε ώσμωση πολιτισμών και όποιος ισχυρίζεται το αυτοφυές και αυτογενές του προγονικού μας πολιτισμού, θα πρέπει μάλλον να είναι απόγονος εξωγήινων – κατά προτίμηση με Κεφαλαίο το Ε (έψιλον) – ή γνήσιος δαρβινιστής. Προς απόδειξη (επιστημονική επαλήθευση), αν δεν έχουμε απόγονο των ούφο, παραμένει για τους δαρβινιστές να μας πουν, αν η φυσική επιλογή μπορεί να κάνει διακρίσεις και ως προς τις πνευματικές ικανότητες των επιλεχθέντων της επιβιώσεως. Οι Γιανομάμι επιλέχθηκαν, επέζησαν, αλλά παραμένουν “ εντός και επί τα αυτά” της ζούγκλας.

Σημειωθήτω, ανατομές εγκεφάλων από Γιανομάμι (τυχαία η επιλογή) η Δυτικών πεφωτισμένων απογόνων του Νεάτερνταλ δεν παρουσιάζουν διαφορές.


Σχολιαστής Γ - διαχειριστής του ιστολογίου  :
Κυπριανέ, δὲν βαρέθηκες νὰ μᾶς κάνῃς τὰ νεῦρα κλωστές;
Ξέρεις τί ἔλεγε ὁ παπποῦς μου;
«Ὁ ἠλίθιος εἶναι ἀήτητος»!!
Τώρα, μαζύ σου κατάλαβα, τί ἀκριβῶς ἐννοοῦσε.
Κι ἐπεὶ δὴ τὸ παρατράβηξες, ἄϊντε, πᾶρε τὸ κουβαδάκι σου καὶ τρᾶβα σὲ ἄλλην παραλία.
Ἐδῶ ἡ ἀνοχή μας ΤΕΛΟΣ!!!
Προτιμοῦμε σκεπτομένους κι ὄχι ἄλλους ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!! (Καὶ φυσικὰ ἡ ἀντοχή μας καὶ ἡ ἀνοχή μας στὸν φασισμὸ τῶν ἠλιθίων ἐξαντλήθηκε πρὸ πολλοῦ! Ἰδίως διότι ἀδυνατοῦν νὰ τὸ ἀντιληφθοῦν!)
Ἔτσι κι ἀλλοιῶς χαμένη ὑπόθεσις εἶστε.
Θὰ ἀσχολούμαστε μόνον μὲ ὅσους ἔχουν κάτι νὰ προσφέρουν στὴν ἀνθρωπότητα κι ὄχι μὲ αὐτὰ τὰ νούμερα ποὺ πασχίζουν μὲ κάθε τρόπο νὰ τὴν κρατήσουν φυλακισμένη.
Λοιπόν, τὸ κουβαδάκι σου καὶ σὲ ἄλλην παραλία.
Ἐσὺ δὲν θὰ μάθῃς ΠΟΤΕ νὰ κάνῃς διάλογο.
Ἕνας βλαμμένος παπαγᾶλος εἶσαι ποὺ δὲν ἀντιλαμβάνεσαι οὔτε κἂν αὐτὰ ποὺ γράφεις.
Τρᾶβα λοιπὸν νὰ παίξῃς ἀλλοῦ.
Ἡ ὑπομονή μας καὶ ἡ ἀνοχή μας σὲ ἠλιθίους ἔλαβε ΤΕΛΟΣ!

Υ.Γ. Τέλος ἡ φιλοξενία σου στὸ ἱστολόγιό μας. Πήγαινε στοὺς πατέρες σου νὰ κλάψῃς. Μᾶς κρατᾶς σὲ καταστολὴ μὲ τὶς ἀνισορροπίες σου. Κι αὐτὸ δὲν τὸ ἀνεχόμαστε πλέον. Ἀπὸ ἐδῶ καὶ πέρα μὴν ξαναπεράσῃς ἀπὸ τὴν γειτονιά μας. Θὰ εἶναι ἄδικος κόπος! ΤΕΛΟΣ! (Βλέπεις, κάτι ἔμαθα κι ἐγὼ ἀπὸ ἐσένα. Τὴν φασιστική σου νοοτροπία!!! Εὐχαριστῶ!)

3 σχόλια:

cummulus είπε...

"Διότι, βλέπεις, οι μουσουλμανικοί αμανέδες υπήρχαν πριν της βυζαντινής Οκτωήχου. Ακόμη κι αυτός τούτος ο μουσουλμανισμός προϋπήρξε του Βυζαντίου."

Πολύ καλό γιατρέ,
ὁ μουσικός οὔτε πού κατάλαβε! :-)

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Είδες τι μυαλό κουβαλάνε; Ο Χριστιανισμός, λένε, είναι ο γεννήτορας του Ισλάμ! Δεν τους κόβει ότι ο κάθε παραχαράκτης, ο κάθε πλαστογράφος, δεν μπορεί να αιτιάται ότι αυτός είναι και ο κατασκευαστής.

Αν ήταν έτσι, τότε η μονοθεΐα, η κάθε μονοθεΐα, μπορεί να διεκδικεί δι΄ εαυτήν τη γνησιότητα του θείου και του θεού. Τους λείπει όμως η αποκάλυψη του θείου και αυτού του ίδιου του Θεού : "Ο εωρακώς εμέ, εώρακε και τον πατέρα".

Τόσο βόδια είναι οι προγονολάτρες, παρότι δέχονται ότι οι ίδιοι οι πρόγονοί μας είχαν κάνει λόγο περί του ενός θεού. Δηλαδή, είχαν κλείσει τα "κιτάπια" του Δωδεκαθέου. Έχουν προγόνους, αλλά πατέρες δεν έχουν, επειδή είναι κακόπιστοι και όργανα του Διαβόλου.

Ευχαριστώ για την επίσκεψη και το σχόλιο, που έγινε αφορμή κάτι ακόμη να γράψω.

cummulus είπε...

Α, δέν ξέρεις νά σέ πῶ καί τό πιό κουφό. Κάπου πῆρε τό μάτι μου, μιά νέα ἀρχαιοβαρεμένη ἄποψη, ὅτι δηλαδή, ναί μέν 12θεο, πλήν ὅμως, εἶναι
(τό 12θεο) ἔκφραση ἔνός καί μόνου θεοῦ.
Ὅπως καταλαβαίνεις, τό λένε γιά νά συμμαζέψουν
τ΄ἀσυμμάζευτα.
Καληνύχτα :)