Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

1. Τόσο ηλίθιοι είναι


Αφού μας έδειξε - τον λένε Οδυσσέας Κόης - τη φωτογραφία που βλέπετε με αντιγραφή και επικόλληση του συνδέσμου - βλέπε στό τέλος αυτών τών σχολίων (*) -  έγραψε :

Το "ασμα ασματων",το γνωριζετε;;;; Να το διαβασετε... Προκειται,για ενα εκ των "ιερων βιβλιων" της "θεοπνευστης" καινης διαθηκης...Οι ιουδαιοχριστιανοι διακυρητουν οτι αναφερεται στις "σχεσεις του νυμφιου με την εκκλησια"...Ετσι λενε..Καλη αναγνωση!!!
Κεφ.Β' στ. 3. "Εν τη σκια του αδελφιδου μου επεθυμησα και εκαθησα και ο καρπος αυτου,γλυκυς εν τω λαρυγγι μου." !!!!!!!!!!.Ενδιαφερον!!!!!!...Αλλα αν,σε σας αυτο,θυμιζει "σχεσεις νυμφιου-εκκλησιας", εμενα μου θυμιζει τον...Λευκο Οικο..

- Και η απάντηση ήταν :
Όταν τρώει κανείς πολλές μπανάνες και λουκάνικα τί άλλο θα μπορούσε να γράψει ; Μυαλό μπανάνας και λουκάνικου έχει. Αυτά δείχνει, γι΄ αυτά γράφει.
Όταν τα δυο εγκεφαλικά ημισφαίρια γίνονται το ένα μπανάνα και το άλλο λουκάνικο, τότε ο δυστυχής φορέας του μυαλού "μπανανο-λουκάνικου", δεν μπορεί να καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής με αυτό : "Εν τη σκια του αδελφιδου μου επεθυμησα και εκαθησα και ο καρπος αυτου,γλυκυς εν τω λαρυγγι μου.".
Το λαρύγγι του μπανανα-λουκανικο-εγκέφαλου δεν είναι για να μέλπει ασμάτων άσμα. Είναι για άλλες δουλειές. Προσοχή λοιπόν, επειδή ο λάρυγγας δεν είναι για λουκάνικα και μπανάνες. Όποιος δεν το γνωρίζει κακό της κεφαλής του. Σημειώσατε, ιατρικές συμβουλές δίνω, περιττές βέβαια για τα χρυσά μας λαρύγγια, τους τραγουδιστές μας. Ας κάνει τον κόπο, ο Κόης, να τους ρωτήσει.

Εν συνεχεία, ο "μπανάνα-λουκάνικο" εγκέφαλος έγραψε :

Κοης Οδυσσεας :  Χριστοδουλιδη, σου το ξανα'πα κι αλλη φορα, οταν εισαι πτωχος τω πνευματι, δεν δικαιουσαι να μιλας για εγκεφαλικα ημισφαιρια... Επισης, μιας και αναφερθηκες σε αεροπλανα, νομιζεις οτι πετωντας μαλακιες, γινεσαι πιλοτος;;; Οταν ρε ανωμαλε, γραφει για φιλια στο στομα...Οταν γραφει οτι τα βυζια σου ειναι πιο γλυκα απ'τον οινον, εσυ φανταζεσαι τα βυζια της..."εκκλησιας";;;;;;;; Τι αλληγορια βρισκεις σ'αυτο;;;;; Και στο κατω-κατω, οταν εμενα μου μιλαει καποιος για βυζια γυναικας, γιατι να ψαχνω για "αλληγοριες";;;; Επειδη βολευει στους ανεραστους;;;;;;;

- Και η απάντηση ήταν :
 Γράφει το βλαστάρι με όνομα "Κόης Οδυσσεύς" : «Οταν ρε ανωμαλε,γραφει για φιλια στο στομα...Οταν γραφει οτι τα βυζια σου ειναι πιο γλυκα απ'τον οινον,εσυ φανταζεσαι τα βυζια της..."εκκλησιας";;;;;;;; Τι αλληγορια βρισκεις σ'αυτο;;;;; Και στο κατω-κατω,οταν εμενα μου μιλαει καποιος για βυζια γυναικας,γιατι να ψαχνω για "αλληγοριες";;;;»

Και τι να του απαντήσει κανείς γι΄ αυτό ; Ότι τις αλληγορίες των άλλων δεν τις θέλει, αλλά για τη δική του αλληγορία, που φαρδιά πλατιά φιγουράρει με το όνομά "Οδυσσεύς", είναι στραβός και δεν τη βλέπει ; "Ω ! Μα αυτό δεν είναι αλληγορία !!", θα μας πει, και μπράβο στα μυαλά που κουβαλά. Ούτε ο Πολύφημος είναι αλληγορία, ούτε η Κίρκη, ούτε άλλο τίποτα !!! Α, ρε, καημένε Όμηρε τι βόδια - θα έλεγε ένας παρατηρητής όχι για τον Κόη - σε διαβάζουν.

Υπήρξε όμως και συνέχεια ...

(*) η φωτό από Κόης Οδυσσεύς...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=474648562712010&set=a.124566504386886&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: