Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Οι νικητές σέβονται την Ιστορία. Και τη Δημοκρατία, μέχρι εκεί που τους εξυπηρετεί


Ο αρχιτέκτονας της εξαθλίωσης και υποταγής μας στους δανειστές, ο πρωθιερέας Σημίτης της ελληνικής αποσάθρωσης μέσω παγκοσμιοποίησης made in Germany, μίλησε και είπε :

«Η κυβέρνηση προχώρησε ένα βήμα προς την έξοδο από την Ευρωζώνη και το ευρώ, ένα βήμα προς μία άγνωστη κατεύθυνση, για την οποία ούτε γνώση ούτε προετοιμασία έχει. Το ερώτημα για το οποίο θέλει να διενεργήσει δημοψήφισμα είναι παραπλανητικό. Βεβαίως ο ελληνικός λαός έχει δίκιο να μη θέλει άλλους φόρους και περιορισμούς. Βεβαίως, επίσης, ο ελληνικός λαός θέλει να λυθούν τα προβλήματα που δημιούργησε μεταξύ άλλων και η σημερινή κυβέρνηση με την επί πέντε μήνες αδράνειά της. Μαγικές λύσεις όμως δεν υπάρχουν. Λύσεις θα προκύψουν μόνο από συνεννόηση και συνεργασία με τις χώρες που συμμετέχουν στην Ευρωζώνη. Η κυβέρνηση έχει χρέος απέναντι στον ελληνικό λαό, που στην πλειοψηφία του θέλει ως νόμισμα το Ευρώ, να επιδιώξει εδώ και τώρα μια λύση. Διαφορετικά οι θυσίες θα είναι ακόμη μεγαλύτερες από εκείνες που θέλει να αποτρέψει. Μια καταστροφική ύφεση θα είναι αναπόφευκτη, θα διαρκέσει χρόνια και θα έχει τεράστιο κόστος για όλους»

Αν ήταν Έλληνας, αν έβαζε την Ελλάδα πάνω από τα ευτελή-εφήμερα προσωπικά του ενδιαφέροντα και συμφέροντα, δεν θα την έβλεπε (την Ελλάδα) σαν ένα οικόπεδο χρήσιμο να αξιοποιηθεί για το χρήμα, για τα δάνεια, επειδή μόνο "όποιος παίρνει δανεικά είναι ο καλύτερος πελάτης των Τραπεζών". Άρα, μόνο αυτός δικαιούται να ζήσει. Αν ήταν Έλληνας και είχε αυτή την αξιακή προτεραιότητα, θα είχε την τύχη άλλων. Οι οποίοι, αφού εξυπηρέτησαν τους τοκογλύφους και μετά κατάλαβαν τί τους ζητούσαν, αντιστάθηκαν, και είχαν την τύχη του Σαντάμ, του Μιλόσεβιτς, του Μουμπάρακ, του Καντάφι, και πλήθος άλλων. Μεταξύ αυτών και των δικών μας Ιωαννίδη και Παπαδόπουλου.

Σε παρένθεση. Πολλούς θα ενοχλήσει, αλλά πρέπει, νομίζω, κι αυτό να αναφερθεί. Οφείλουμε να συμπεριλάβουμε εδώ και τον τέως β. Κωνσταντίνο. Οι σιωνιστικοί θεσμοί θεωρούν ιερό τον τίτλο του "βασιλέως". Δεν μολύνουν τα χέρια τους με "θεσμικό" αίμα. Του χαρίστηκαν και τον έκλεισαν στο ντουλάπι των "θεσμών". Οι νικητές σέβονται την Ιστορία. Και τη Δημοκρατία, μέχρι εκεί που τους εξυπηρετεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: