Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Κενοί πνεύματος και τροποποιημένοι αντισυνταγματικά


Ο Τσίπρας είναι ο ηγέτης που με ειλικρίνεια δηλώνει: «Όπως προκύπτει, παρά τις εργώδεις προσπάθειές μας, δεν καταφέρνουμ...
Posted by Kyprianos Christodoulides on Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015




Κενοί πνεύματος, αφού επί σαράντα και πλέον χρόνια μας τάιζαν με τον κακοηθέστατο σοσιαλισμό made in Πασόκ - θεραπευτικά η χημειοθεραπεία προσφερόταν με κυτταροστατικά και ανοσοκατασταλτικά made in Νουδού -,σίμωσε η ώρα να απαλλαγούμε από όλους αυτούς. Ειδικότερα δε, από τα ψυχοφάρμακα made in Κουκουέ.
Θα ακούσατε, φαντάζομαι, την εισήγηση του κ. Παφίλη, όταν τέλειωσε η περιπετειώδης συζήτηση για τη διενέργεια Δημοψηφίσματος "επί της προτάσεως του Υπουργικού Συμβουλίου προς τη Βουλή, κατόπιν εισήγησης του Πρωθυπουργού και όπως αυτή τροποποιήθηκε κατά τη συζήτηση", όπως γράφει ο Κανονισμός. Ο κ. Παφίλης απαίτησε να τεθεί και ένα δεύτερο ερώτημα : ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην ευρωπαϊκή ένταξη.

Ο κ. Παφίλης με τον κενό πνεύματος εγκέφαλο αυτού - το ίδιο ισχύει για τους αρνητές του Δημοψηφίσματος - διέγνωσε ότι έγινε τροποποίηση. Οι άλλοι εγκέφαλοι "είδαν" άλλα, κυρίως την αντισυνταγματικότητα, και επικαλέστηκαν τον πατριωτισμό του προέδρου της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: