Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Οι έμποροι της ελευθερίας



Προς τους Γερμανούς εταίρους, σε απάντηση παλαιότερης  φωτογραφίας που δημοσίευσαν με την Αφροδίτη της Μήλου και τη δημιουργικής έμπνευσης (creative photography)  γνωστή ελληνική χειρονομία


Προς το παρόν, πρέπει να σημειώσουμε τη δική μας επιτυχία, συγκεκριμένα του κ. Βαρουφάκη ενδεχομένως και άλλων, που ανάγκασαν την κα. Μέρκελ να ακολουθήσει το βηματισμό της παρούσας Κυβέρνησης Ανελ-Σύριζα, βγάζοντας εκτός διαπραγμάτευσης τον Σόιμπλε. (Δεν είμαι Σύριζα, δεν είμαι κανενός).

 Το οικονομικό πρόβλημα είναι πολιτικό (κράτος του Δήμου) και όχι ιδιωτικό (κράτος των πέντε-έξη Ιδιωτών). Οι παγκόσμιοι τραπεζίτες, οι γνωστοί δυο-τρεις σιωνιστές, δεν μπορούν να διεκδικούν για λογαριασμό τους την υποταγή (κατάκτηση) όλης της υφηλίου επειδή τους έχει εκχωρηθεί το δικαίωμα να κόβουν αυτοί το χρήμα και να το δανείζουν όπου θέλουν, όπως θέλουν, όσο θέλουν, και ύστερα, όποτε θέλουν, να σου λένε "φέρε πίσω τα δανεικά". Και το λένε αυτό, όταν ξέρουν ότι δεν έχεις λεφτά να τους δώσεις, αφού σε έχουν πείσει να σταματήσεις κάθε παραγωγική σου δραστηριότητα. Δηλαδή, να πάψεις να τους γίνεσαι ανταγωνιστικός.

 "Μη σε νοιάζει εσένα", λένε στους εξαγορασμένους λακέδες της πολιτικής, "εμείς σου δίνουμε χαμηλότοκα δάνεια, τί άλλο θέλεις ;". Όταν σε φτάσουν εκεί που θέλουν, σου πετάνε ύστερα, κάτι τύποι σαν τον κ. Σόιμπλε, το "είσαι παράσιτο, είσαι τεμπέλης" και σου δείχνουν την Αφροδίτη της Μήλου με τη γνωστή χειρονομία του μεσαίου δάκτυλου.

 Τους απαντάμε : Να το βάλουν εκεί που ξέρουν, στη δική τους έδρα. Ψήφο θέλουν, Δημοκρατία επαγγέλλονται, αυτά θα τους τσακίσουν. Τα κράτη δεν είναι υπόθεση Ιδιωτών. Με το αίμα των γηγενών τους στήθηκαν και όχι με δανεικό χρήμα για αγορά της γης που τους γέννησε, σαν κάποιοι άλλοι περιφερόμενοι : οι αδίστακτοι τοκογλύφοι των Τραπεζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: