Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Η διαφορετικότητα της ομοφυλοφιλίας είναι πλούτος !


«Πρέπει να μάθουν τα παιδιά στα σχολεία της χώρας ότι η διαφορετικότητα είναι πλούτος, και ότι δεν πρέπει να αισθάνονται συστολή και φόβο. Οφείλουμε να εφαρμόσουμε την αγωγή στην εκπαίδευση πάνω στη διαφορετικότητα. Πρέπει να μάθουν τα παιδιά στα σχολεία της χώρας ότι η διαφορετικότητα είναι πλούτος, και ότι δεν πρέπει να αισθάνονται συστολή και φόβο». (Hellas Press)

Αυτά είπε ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας κ. Κουράκης χθες (20/6/2015) το απόγευμα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης του 4ου Thessaloniki Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, που διοργάνωσε η «Homophonia – Thessaloniki Pride» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου με τίτλο: «Θεσμικά - Νομικά αιτήματα και δικαιώματα των Λε.Γκ.Α.Δ»

Και τι να πει κανείς σ΄ αυτόν τον επιπλέοντα φελλό, όταν η λέξη ανάπτυξη κυριαρχεί και αφορά μόνο σε οικονομικά μεγέθη και προσδιορίζει αποκλειστικά τον υλικό πλούτο ; Αλλά ο πλούτος, εφόσον αναφερόμαστε σε έλλογα όντα, σημαίνει την ικανότητα να φτιάχνεις άνθρωπο και να τον αναπτύσσεις. Πλούτος σημαίνει να "φυτεύεις" ανθρώπους, να τους "καλλιεργείς" και σιγά-σιγά να παρακολουθείς την ανάπτυξή τους.

Τι είδους σπορά, τί είδους καλλιέργεια και τί είδους ανάπτυξη, περιμένουν όλοι αυτοί του «Homophonia Pride» με τον πλούτο της δικής τους διαφορετικότητας, όταν παιδιά δεν κάνουν, αλλά τα αγοράζουν με δανεικά λεφτά ; Και μη τολμήσει κανείς να πει ότι τα λεφτά όλων μας δεν είναι δανεικά. Αν θέλει απάντηση, ας ρωτήσει τους Ρότσιλντ, Ροκφέλερ και λοιπούς παραγωγούς του χρήματος. Οι Τράπεζες, ως γνωστόν, τώρα παράγουν προϊόντα !!! Έχουμε τραπεζικά προϊόντα, αν δεν το ξέρετε.
Όσο για εμάς, που "φυτεύουμε" παιδιά χωρίς να τα αγοράζουμε με δανεικό χρήμα, οφειλέτη έχουμε τον άγιο Θεό και το όποιο χρέος μας, καθήκον έχουμε να το αφήσουμε κληρονομιά στα παιδιά μας. Γιατί η κληρονομιά αυτή είναι πλούτος Ζωής, είναι η διαφορετικότητα της δικής μας ζωής από τη διαφορετικότητα του αντιπαραγωγικού και αντιαναπτυξιακού «Homophonia Pride».

Δεν υπάρχουν σχόλια: