Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Μένουμε Ελλάδα, δεν μένουμε Ευρώπη


Από την ιστοσελίδα https://www.facebook.com/events/377931602408434/

Δεν θέλησα να συμμετάσχω στη συζήτηση, όπως επίσης σε κάποιες φωτογραφίες που έδειχναν φτωχούς ανθρώπους σε μια πτωχευμένη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας δεν καταλαβαίνει ότι την πτώχευση των χωρών της Λατινικής Αμερικής την διαπράττει η έμμισθη εγχώρια ελίτ των διεθνών τραπεζιτών - εδώ, οι γνωστοί δικοί μας μεγαλοεργολάβοι και μεγαλοεπενδυτές. Το σχόλιο στη φωτογραφία της ιστοσελίδας facebook είναι τούτο :

"Μάλλον, λέω δεν ξέρω, θα πρόκειται για μια άλλου είδους συνάθροιση-παρέλαση, ομόφυλης υπερηφάνειας με ... αξιοπρέπεια το φόντο του Παρθενώνα."

Ενδιαφέρουσα παραπομπή βλέπε  ιστολόγιο "Αβέρωφ"

Έγραψε ο κ. Χομενίδης : "Το έχω γράψει και παλιότερα: Εκείνος που -σκόπιμα ή αθέλητα- τυχόν θα βγάλει την Ελλάδα από την Ευρωπαική Ένωση δεν θα έχει πρόσωπο να αντικρύσει τον ήλιο να ανατέλλει ξανά. Θα αποτελεί το άγος της Ιστορίας. Το όνομά του θα γραφτεί με γράμματα τόσο μελανά όσο των υπευθύνων για την Μικρασιατική Καταστροφή.".

Γράφω κι εγώ : Αν δεν είναι υπεύθυνο το δόγμα "ανήκομεν εις την Δύσιν", που πιστά υπηρέτησε ο Ελ. Βενιζέλος, πότε υπέρ των Άγγλων και πότε υπέρ των Γάλλων (σημ. ήταν διπλός πράκτορας), για τη Μικρασιατική Καταστροφή, τότε δεν ξέρει τι του γίνεται. Η πρώτη πράξη του σιωνιστικού οράματος παίχτηκε με τον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, συνεχίστηκε με τον Δεύτερο και τώρα πάει να ολοκληρωθεί με τον Τρίτο. Ο δικός μας ρόλος ήταν πάντα πρωταγωνιστικός και αδιάλειπτα προδοτικός. Και τότε μεν, άλλη επιλογή δεν υπήρχε λόγω μπολσεβικισμού. Σήμερα όμως ; Επιτέλους, πότε θα καταλάβουμε ότι μοχλός για την επίτευξη των στόχων του Σιωνισμού ήταν ο άθεος κομμουνισμός, λες και είναι (ή ήταν) ένθεος ο Σιωνισμός - καπιταλισμός με άλλες λέξεις !
Η Γιάλτα τέλειωσε μετά από 50 χρόνια με τα δυο στρατόπεδα, σήμερα όμως είναι ένα : Το οικονομικό στρατόπεδο του "ανήκομεν εις την Δύσιν". Το βλέπω να διαλύεται. Άποψη βέβαια αυτή και όχι προφητεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: