Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Φασισμός είναι, κυρίως, να σκοτώνεις τη λογική

Και επειδή "φασισμός είναι κυρίως να σκοτώνεις τη λογική", η λογική του ειπόντος το απόφθεγμα, που μας θυμίζει ο Στάθης, παρέμεινε εγκεφαλικά νεκρή για οκτώ χρόνια. Αντιγράφω : Το 2000, ο Αριέλ Σαρόν, έγινε αρχηγός του Λικούντ, υπηρετώντας ως Πρωθυπουργός του Ισραήλ από το 2001 έως τις αρχές Ιανουαρίου του 2006, όταν και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία, η οποία τον άφησε σε κατάσταση φυτού μέχρι τον θάνατό του. Πέθανε στις 11 Ιανουαρίου 2014.

Στην Ελλάδα παρέμενε νεκρή για σαράντα πέντε και εξακολουθεί να παραμένει. Αυτό όμως θα μάς το δείξει το Δημοψήφισμα, το κουκουέ και οι δρόμοι που γεννάνε τις συνειδήσεις.

Σημείωση.
Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο ιστολόγιο "Ρεσάλτο", βλέπε άρθρο με τίτλο "Ο Σαμαράς καλεί σε πραξικόπημα και Ευρωμαϊντάν". Δεν αποκλείεται, αυτά δικά μας, να προηγηθεί ένα τυχαίο accident - περίπτωση Π. Φύσσα και Α. Γρηγορόπουλου - πριν γίνει το (φυσικά επακόλουθο) Grexit. Έτσι, θα έχουμε τα πραγματικά και όχι τα πλαστογραφημένα οικονομικά δεδομένα, που έφτιαξε η Goldman Sachs για να μπούμε στο ευρώ.
Θα μας σώσουν οι "μένουμε Ευρώπη". Ακολουθούν τα σήματα της Τροχαίας προς αποφυγή graccidents, όχι όπως τότε μετά την Κατοχή. Όμως, οι επαναστάσεις χρειάζονται τον λεγόμενο "σπόνσορα". Τότε ήταν ο Στάλιν, για τους μεν, και οι εκπρόσωποι της Δυτικής Δημοκρατίας, για τους δε. Οι δεύτεροι ήξεραν να σκοτώνουν τη λογική καλύτερα από ότι δίδασκαν οι Μαρξ και Λένιν. Ποιος, λοιπόν, θα είναι σήμερα ο "σπόνσορας" και τίνος, δοθέντος ότι δεν υπάρχει Στάλιν ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: