Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Μετά βαΐων, κλάδων και Συναυλίας


- Διαβάσατε την είδηση;
- Ποιά είδηση;


Α! Μα, επιτέλους δεν τρώγεστε με τίποτα. Ορίστε :

"Συναυλία για την κοινωνική αλληλεγγύη στον Αγ. Παντελεήμονα", και παρακάτω

"Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο υποδέχθηκε το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.Ο Αρχιεπίσκοπος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών Ιωάννη Μάνο, απηύθυνε στον Κάρολο Παπούλια πρόσκληση να παραστεί σε μια μεγάλη συναυλία κοινωνικής αλληλεγγύης που διοργανώνει η Αρχιεπισκοπή στον Άγιο Παντελεήμονα σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών"

Και ακόμη πιο κάτω, στον πάτο,

"«Ο πολιτισμός ενώνει» «Η συνεργασία μας έχει σκοπό να δείξει ότι ο πολιτισμός ενώνει όλους τους ανθρώπους, τους δίνει άλλη διάσταση, τους καλλιεργεί και δίνει άλλο μέτρο στη ζωή του», σημείωσε ο κ. Ιερώνυμος."

Τα ανωτέρω από το ξυπνηστέρε ή ξυπνηστερέ ή ξυπνήστερε ή ksipnistere όπου και η φωτογραφία.

Οπότε, "έχομε και λέγομε"


Χμμ, συναυλία, ε; Ωραία, λαμπρά και ολόλαμπρα! Συναυλίες έκαναν και οι Σέρβοι πάνω στις γέφυρες του ποταμού Σάββα, αλλά οι μπόμπες με το απεμπλουτισμένο ουράνιο τους ερχόταν κατακέφαλα.

"Των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδομεν"

Από κοντά και ο Ιερώνυμος. Σε ρόλο άρχοντα πρωτοψάλτη! Λέω να πάω, να πάω;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι σε τινος το νου προτοήρθε η ιδέα. Σε κάποιον απ΄ την Αρχιεπισκοπή ή σε κάποιον απ΄ το Μέγαρο; Ή μήπως στον ίδιο τον Ιερώνυμο; Στου Νταλάρα πάντως αποκλείεται!

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Η ακαδημία του Βόλου, το έργο της αποδίδει. Η αισθητική θεολογική χαζοκουλτούρα αποδίδει θαυμασίους καρπούς.

lykourgos nanis είπε...

Σας συγχαίρω κε Χριστοδουλίδη για τη θαυμάσια συλλογιστική σας επί του προκειμένου και γενικότερα.Πραγματικά περί χαζοκουλτούρας πρόκειται.Τώρα σκέπτονται οι διοικούντες την Ελλαδική Εκκλησία να ιδρύσουν και τηλεοπτικό σταθμό που προφανώς με βάση τα πρότυπα λειτουργίας του αντίστοιχου ραδιοφωνικού μάλλον ραδιο-φονικού θα αναπαράγει και αναμεταδίδει την κοσμική χαζοκουλτούρα και θα αποτελεί δυσωδία διαβόλου αντί για ευωδία Χριστού.