Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΣΧΟΛΑΖΩΝ ΝΟΥΣ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ

Έγραψε σχολιαστής :

"Ομως, οταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι (σ.σ. Καμπουράκης-Οικονομέας) τον Πειραιώς Σεραφείμ, πως γινεται στο Τμημα της Κοινωνιολογιας στο Πανεπιστήμιο Θεολογιας Αθηνων, ολοι οι διορισμενοι καθηγητες και καθηγήτριες να ειναι μεταξυ τους συγγενεις, και μάλιστα πρώτου βαθμου, εκει πολυ θα το χαιρόμουνα να παραδεχοτανε αυτο το λαθος ο κ. Σεραφείμ!"

Και ένας άλλος του απάντησε :

"Εγώ θα χαιρόμουν ακόμη περισσότερο, αν ο σεβασμιότατος τους γύριζε την απάντηση και τους ζήταγε να του απαριθμήσουν τι γίνεται στο κοινοβούλιο με τις τρείς οικογένεις που κληρονομικώ δικαίω μας κυβερνούν. Αλλά μήπως είναι μόνο αυτοί; Πόσοι συγγενείς, αδελφοί, ανεψιοί και βαφτιστικοί ακόμη, δεν παίρνουν το χρίσμα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου;

Αντί να δουν την πολιτική φαύλη οικογενειοκρατία που μας τυραννεί, τους ενόχλησε η άλλη, του τμήματος Κοινωνιολογίας της Θεολογικής. Όχι φυσικά ότι εγκρίνω την τακτική αυτή. Υπάρχουν οι νόμιμες διαδικασίες που μπορούν να αποφανθούν αν οι θέσεις καταλήφθηκαν με προσόντα ή δίχως αυτά."

Ο κοινός νους χάθηκε εντελώς.

Έγραψε σχολιαστής :

"Δείτε τον προκλητικό πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών Κ.Λουράντο στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή". Μεταβιβάσεις, κληρονομικότητα. Διαβασμένοι δημοσιογράφοι έκαναν σκόνη το γνωστό συνδικαλιστή." Λεπτομέρειες (κλικ στο ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ).


Και ένας άλλος απάντησε :

Ποιος έκανε σκόνη ποιον; Η "αριστεράντζα" της δημοσιογραφίας τον Λουράντο ή ο Λουράντος τα σοσιαλησταριά της τηλεβλακείας;

Να βγαίνουν τα Φαρμακεία στη δημοπρασία και όποιος δίνει τα περισσότερα να τα παίρνει. Αυτό θέλει η "αριστεράντζα". Με δημοκρατικές και σοσιαλιστικές διαδικασίες!

Ο γονιός που έχει το παιδί του σπουδάσει Φαρμακευτική, οφείλει να ακολουθεί τις δημοκρατικές διαδικασίες που κάθε φορά αναδεικνύουν υποψήφιο, υποψηφίους και κυβερνήτη, τους γόνους των οικογενειών και των βουλευτικών εδράνων. Άλλοτε τους καθόριζε αφανώς το καθεστώς κατοχής που είχαμε, και τώρα οι μάσκες έπεσαν.

Τα φαρμακεία θα περιέλθουν στη δική του εξουσία και όλοι υπάλληλοι με μισθό πείνας.

Άντε να χαθείτε δημοσιογράφοι της καρπαζιάς και της ευλίγιστης μέσης.

2 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ο/Η Μυρμιδόνας άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ο ΣΧΟΛΑΖΩΝ ΝΟΥΣ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ":

Κύριε Κυπριανε,

ενημερωστε παρακαλω τους αναγνωστες σας, οτι αποφυγατε να απαντησετε στις αποριες μου, στην σελιδα: ...
======================
Απάντηση :
Κάνε copy paste τα ερωτήματα, τις απαντήσεις και μετά πάλι τα ερωτήματα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Χριστοδουλίδη που δεν άφησες τον υποστηρικτή της αισχρόγριας να υποστηρίζει τις αισχρότητες στις οποίες κολυμπά συνεχώς.