Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ

"Η πρόεδρος της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" κα Ντόρα Μπακογιάννη, σε κατηγορηματική δήλωσή της στις 24.12.10, τόνισε μεταξύ άλλων ότι "Η ιστορία δεν ξαναγράφεται με βάση τις προκαταλήψεις καθενός. Γι΄ αυτό κάνω έκκληση στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος να επιληφθεί αμέσως του θέματος, διότι με τις δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, όχι μόνο θέτει εαυτόν εκτός της κοινωνίας της κοινωνίας της αγάπης, που είναι το βασικό γνώρισμα των Χριστιανών, ιδίως των Ορθοδόξων, αλλά και αμαυρώνει τη μακρά και ένδοξη ιστορία ανοχής της διαφορετικότητας και προστασίας όλων, της Ορθόδοξης Εκκλησίας... Με τις δηλώσεις του όμως ο Πειραιώς Σεραφείμ, αγνοώντας επί πλέον και το γεγονός ότι η Εκκλησία της Ελλάδος συνδέεται άμεσα με το κράτος, παρέβη και τον ποινικό νόμο της Ελλάδος, ο οποίος και απαγορεύει και τιμωρεί αυστηρά όσους υποκινούν φυλετικά μίση και πάθη. Αλλά επ΄ αυτού αρμόδια να αποφανθεί είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη", κατέληξε η κα Ντ. Μπακογιάννη."

Αυτές τις δηλώσεις έκανε η κα. Ντ. Μπακογιάννη κι εμείς μένουμε με την απορία : Ποιά φυλετικά μίση και πάθη υποκίνησαν οι δηλώσεις του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη; Ποιά συγκεκριμένη "φυλή" έθιξε ώστε να μη κάνουμε κι εμείς το ίδιο λάθος και ύστερα μας τρέχουν στα δικαστήρια;

Έχει συγκεκριμένη φυλή ο σιωνισμός; Και αν ναι, ποιά είναι αυτή; Μήπως ανήκει η κα. Ντόρα Μπακογιάννη στη "φυλή" των σιωνιστών και δεν το ξέρουμε; Να μας το πεί, επειδή έχω σκοπό να την αποκαλέσω σιωνίστρια και δεν ξέρω ποιά φυλή θα με κυνηγήσει.

Ρωτήθηκαν ποτέ οι Εβραίοι αν είναι σιωνιστές; Έγινε κανένα γκάλοπ και δεν το μάθαμε; Αν δεν έγινε, να το κάνουν. Για να ξέρουμε πόσοι από αυτούς δέχονται την πολυπολιτισμικότητα του σιωνισμού και πόσοι δεν τη δέχονται. Από τα ήδη γνωστά, δεν φαίνονται και τόσο συμπαθείς στο σιωνιστικό όραμα, που φέρει την ονομασία "multicultural society". Δεν είναι και τόσο ανοικτοί στην ιδέα αυτή. Τα σύνορά τους είναι στεγανά και μάλιστα, αν δεν κάνω λάθος έχουν υψώσει ένα τεράστιο τείχος για να χωρίσει την ανατολική από τη δυτική όχθη του Ιορδάνη.

Αλλά έθιξε και τη "φυλή" της μασονίας ο σεβασμιώτατος. Τούτο εδώ που πηγαίνει; Αποτελούν και οι μασόνοι ξεχωριστή "φυλή" και δεν το γνωρίζαμε; Ο ποινικός νόμος της Ελλάδος, ο οποίος και απαγορεύει και τιμωρεί αυστηρά όσους υποκινούν φυλετικά μίση και πάθη, δεν κάνει αναφορά ούτε στη "φυλή" της μασονίας, ούτε και στη "φυλή" του σιωνισμού. Άφυλοι και απάτριδες είναι όλοι αυτοί. Επομένως, ποιο είναι το ποινικό αδίκημα που διέπραξε ο Μητροπολίτης Πειραιώς και ζητεί την ενεργοποίηση της Ελληνικής Δικαιοσύνης η κα. Μπακογιάννη; Μήπως μπορεί να μας πει τίνι τρόπω διασαλεύεται η κοινωνία της αγάπης και του ελληνικού μας πολιτισμού όταν καταγγέλλεται ο σιωνισμός και η μασονία;

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χθεσινές δόλιες χυδαιότητες του Τελεβάντου κατα του άξιου κληρικού της Πτολεμαίδος.
Τις έγραψε στα σχόλια χρησιμοποιώντας όλα τα ονόματα των σχολιαστών της Αποτείχισης, το τσιράκι του ο Παναής ή ο Τελεβάντος ή και οι δυο.

Χυδαιολογίες κατα του κληρικού της Πτολεμαιδος.
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/blog-post_3823.html?commentPage=1


Ένα δείγμα μόνο για να δείξω την ταυτότητα τους.

Α.
Ο επιβλέπων του Παρακολουθητή είπε...
Αυτός που βρίζιε τον Αρτέμιο και τον Φλωρίνης είναι συκοφάντης κληιρκός της πτολεμαίδας. το χυδαίο αυ΄το υποκέιμενο
28 Δεκεμβρίου 2010 5:03 μ.μ.

Καλλίμαχος είπε...
Καμαι βοήθεια δεν χρειαζόμαστε μια χαρά τα κατα φέρνουμε τόσοι επώνυμοι και ανώνυμοι να ξεσκεπάζουμε το βρωμερό υποκέιμενο της πτολεμαίδιας
28 Δεκεμβρίου 2010 5:25 μ.μ.

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...
Μην παίζετε το παιγίνιδι αυτου του άθλιου άνθρωπου κ. Παπακώστα. Πρόκειται για ελεεινό υποκείμενο.
28 Δεκεμβρίου 2010 6:39 μ.μ.

και οι τρεις, "όλως τυχαίως", τον βρίζουν ως "υποκείμενο"!!


Β.
Ανώνυμος είπε...
Παλιάνθρωπος ο συκογφάντης κληρικός
28 Δεκεμβρίου 2010 5:20 μ.μ.

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...
παλιάνθρωπος ο παπαβατραχάκης
28 Δεκεμβρίου 2010 6:13 μ.μ.

και οι δύο όλως τυχαίως, τον βρίζουν ως "παλιάνθρωπο"!!

Δες τα όλα εδω
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/blog-post_3823.html?commentPage=1

Ανώνυμος είπε...

ΟΔΥΣΣΕΑΣ είπε...

Δεν βλέπεις εσύ Κυπριανέ που θεοποιούνται πολλοί μεσα στην Εκκλησία;
Πού να το δείς αφού είσαι τυφλωμένος.
Τους δεσποτάδες και τους παπάδες που θεοποιούνται εκεί μέσα δεν τους βλεπεις;
Που τους προσκυνούν οι χριστιανοί μέχρι τους αστραγάλους;
Και τους πειθαρχούν οι χριστιανοί σαν τα κουταβάκια;
Τους γεροντάδες, τα σημερινά αυτά ανθρωποείδωλα, δεν τα βλέπεις που θεοποιούνται;
Κοίτα εκεί πέρα τους Παϊσιους, τους Πορφυρίους τους παπαΣαράντους.
Δεν βλέπεις την θεοποίησί τους, ότι βλακεία πεί ο καθένας τους (κυρίως οι ζωντανοί) είναι επάνω και από τον νόμο του Ευαγγελίου;
Δεν βλέπεις Κυπριανέ θρησκειοποίησι της Εκκλησίας;
Τη μαγαζοποίσησί της και το χριστεμπόριό της δεν το βλεπεις;
Τι να δής γιατρέ.
Ούτε τις εκτρώσεις εσύ βλέπεις, ούτε τις μεταμοσχεύσεις εσύ βλέπεις.
Τίποτα δεν βλέπεις παρά μόνο την καρτα του πολίτη και το 666.
Να χαίρεσαι την "ορθοδοξία σου", ντόκτορ.
29 Δεκεμβρίου 2010 5:20 π.μ.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Φρίκη! Το ιντερνέτ δημιουργεί παραλήρημα και παραληρηματικές εικόνες.

Ένας Ψυχίατρος μας διαβάζει; Πού βρίσκεται;

lykourgos nanis είπε...

Ε όχι και να παραδίδει μαθήματα χριστιανικής δεοντολογίας η κα Μπακογιάννη!Πάει πολύ!

Ανώνυμος είπε...

Φρίκης εμπάθειας του Τελεβάντου και του τσιράκι του Παναή, κατα του αξίου κληρικού της Πτολεμαϊδας.

Επιβλέπων

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Προς τον ΟΔΥΣΣΕΑ (του Ανωνύμου)

Εντάξει αγαπητέ μου ΟΔΥΣΣΕΑ. Θα ακούσω τη συμβουλή σου και θα επισκεφθώ οφθαλμίατρο. Πάντως, συμβουλευτικά σου λέω, μήπως πρέπει να επισκεφθείς κι εσύ κανένα Ψυχίατρο. Το να λές ότι οι παπάδςς θεοποιούνται είναι μεγάλη κουβέντα.

Τους ρώτησες αν αισθάνονται θεοποιημένοι και σου έδωσαν καταφατική απάντηση : Ναι, αισθάνομαι θεός;
Ρώτησες τους πιστούς αν αισθάνονται σαν θεό τον παπά και σου απάντησαν : Ναι, αυτός είναι ο θεός;

Που το βρήκες; Ψυχανάλυση εκ του μακρόθεν δεν γίνεται. Βάλε και τους δυο κάτω στο ψυχιατρικό ανάκλιντρο και πές μας τι σου είπαν. Οι ειδικοί θα εκτιμήσουν τις απαντήσεις και θα αποφανθούν:

Θεοποιημένος ο παπάς!
Θεοποιός και ο πιστός!!

Και η θρησκειοποίηση της εκκλησίας σημαίνει χριστεμπόριο και μαγαζοποίηση; Αυτό όμως λέγεται καπηλεία, κιβδηλοποίηση, εμπορευματοποίηση της αληθούς πίστης. Τι σχέση έχει το εμπόριο του Χριστού ή της Εκκλησίας με την "ποίηση", το φτιάξιμο, μιας άλλης θρησκείας, μιας άλλης εκκλησίας, μιας άλλης πίστης;

Τα υπόλοιπα, ας τα πάρει (τους πάρει) το ποτάμι. Ως συνήθως λίγοι το διαβαίνουν.

Ανώνυμος είπε...

Οδυσσέα ευτυχώς που υπάρχει και ο κύριος Χριστοδουλίδης και μιλάει για τη κάρτα του πολίτη γιατί πολύ ενέργεια πλάνης κυκλοφορεί η οποία αποκοιμίζει τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας επιστημονικό μανδύα.
Σου λένε εμείς είμαστε επιστήμονες δεν κάνουμε θεολογία ή μεταφυσική! Και οι νεοεποχίτες την ίδια μέθοδο χρησιμοποιούν: Εμείς, λένε, δεν μιλάμε για θρησκεία αλλά για επιστήμη!
Ότι πουν οι επιστήμονες είναι Ευαγγέλιο και ότι πουν οι κληρικοί ή οι Γέροντες που ήταν σε πορεία θεώσεως είναι βλακεία; Οδυσσέα σκέφτηκες ποτέ ότι οι επιστήμονες μπορεί να εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα; Αν δεν μπορείς να αξιολογήσεις την επιστημονική άποψη, ψάξε να βρεις ποιος ωφελείται και θα καταλάβεις εκτός εάν δεν θες να καταλάβεις.
Και ο κύριος Χριστοδουλίδης έχει αναφερθεί για τις μεταμοσχεύσεις που θίγεις αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη!
Όσο για τη θεοποίηση των παπάδων που αναφέρεις, για αυτή ευθύνεται ο κληρικαλισμός που μαστίζει τη διοίκηση της Εκκλησίας. Οι καημένοι διδάχτηκαν το αξίωμα του Επισκόπου της θεολογίας του Ζηζιούλα, παρασύρθηκαν και από το περιορισμό της δύναμης - εξουσίας και αυτοϋπνωτίζονται ότι κάτι είναι επειδή απουσιάζει ο Θεός από μέσα τους.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ο Οδυσσέας του Ανώνυμου αλλά ο Οδυσσέας Τσολογιάννης της Αποτείχισης.
Να και η απόδειξη
http://apotixisi.blogspot.com/2010/12/2.html
29 Δεκεμβρίου 2010 5:20 π.μ.

Επιβλέπων

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα επίθεση που δέχεται και απο ποιούς, το ιστολόγιο Θρησκευτικά.
Κοίτα τα σχόλια

http://thriskeftika.blogspot.com/2010/12/blog-post_9967.html

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Κάτι έγραψα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση

"Οργή για το διασπαστής και σιγή για το υποκριτής".

Προκόψαμε από τους συμβούλους.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου κ.Κυπριανέ μας.
Ευχαριστούμε και τον ανώνυμο 29 Δεκεμβρίου 2010 10:19 10:19πμ για την ενημέρωση.

Φιλόλαος

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου κ.Κυπριανέ μας.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χριστοδουλίδη,
Καμία περίπτωση παράβασης ποινικού νόμου που να υποκινεί μίση και πάθη δεν υπάρχει - βλέπε απόφαση δικαστηρίου επί της ταινίας Κώδικας Da Vinci όπου το δικαστήριο απέρριψε κατηγορία για πάραβαση του νόμου αυτού - όπου ξεκάθαρα κατηγορούνται οι χριστιανοί και η εκκλησία ως συνωμότες και δολοφόνοι. Οι ίδιοι οι δικοί τους το αποφάσισαν αυτό οπότε καλώς μιλάει ο Μητροπολίτης Πειραιώς.
Οσον αφορά την κάρτα του πολίτη σε ιστοσελίδα έχει αναρτηθεί ομιλία του γέροντα Γαβριήλ - Αγιο Ορος - όπου ξεκαθαρίζεται ότι η κάρτα είναι το σφράγισμα. Εδώ να λάβουμε υπόψη και κάτι που κρύβουν - αν και ανεφέρθη 2-3 φορές - ότι μόλις δοθεί η κάρτα του πολίτη τα καταστήματα/ υπηρεσίες θα πρέπει να εφοδιασθούν με μηχανήματα όπου ο καθένας θα βάζει το χέρι του προς επιβεβαίωση ότι είναι ο κάτοχος της κάρτας!
Χαιρετισμούς,
Μία πιστή
Μία πιστή

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία Μπακογιάννη δεν είναι η μόνη γυναίκα στη μεγαλύτερη Μασονική Στοά της Γαλλίας - και ανάμεσα στις μεγαλύτερες του κόσμου - την επιτροπή Σοφών? Πάνε 2-3 χρόνια που την ανακήρυξαν μέλος - δεν έχει υπάρξει άλλη γυναίκα μέλος! Φανταστείτε ύψος - συγνώμη βάθος γιατί η αναφορά γίνεται προς τα κάτω, προς το αφεντικό τους. Θίχτηκε η κυρία Μπακογιάννη από τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς? Ο κόσμος και ξέρει και αντιλαμβάνεται - αντίθετα από ότι πιστεύουν. Με όλα τα μέσα και τις πιέσεις πάτωσε όταν έβαλε για αρχηγός της ΝΔ.
Ποιος νομίζει ότι της δίνει σημασία? Μόνο η οικογένειά της και οι ομοιεδάτες της - Μασόνοι κάθε κόμματος - την ακούνε.
Ιωάννα, Αθήνα