Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ο Δεκέμβρης του 2008 πλησιάζει στην Ευρώπη



http://www.youtube.com/watch?v=4spcaXFBV5I&fhttp://www.blogger.com/img/blank.gifeature=player_embedded

Αφού ακούσατε αυτά που μας είπαν οι κύριοι Όλι Ρεν και Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, αφού διαβάσατε αυτά που γράφτηκαν (θα γραφούν ακόμη περισσότερα), θα καταλήξατε στο συμπέρασμα της "ωμής παρέμβασης" αυτών των κυρίων στα εσωτερικά μας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, είναι κάτι ακόμη σοβαρότερο.

Ο μεν Όλι Ρεν μας συνέστησε, για να μη γράψω υπέδειξε, όλα τα κόμματα να στηρίξουν το Μνημόνιο και ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ το πήγε ακόμη μακρύτερα. Είπε :
" Δεν είναι συζήτηση για την Ελλάδα, δεν είναι συζήτηση για το Πασόκ, είναι για την Ευρώπη και για το εθνικό συμφέρον της Ελλάδας".

Κανείς από αυτούς δεν αναφέρθηκε σε αυτό που επικαλύπτει το Μνημόνιο, ίσον μέτρα που θα μας οδηγήσουν σε ανάκαμψη της οικονομίας, σε ανάπτυξη και πιο πέρα, στην επαναφορά των δανεισμών με αποδεκτούς όρους. Δηλαδή, δεν αναφέρθηκε καθόλου η Δανειακή Σύμβαση. Τι μας είπε όμως ο κ. Ζαν Κλωντ Γιούνκερ; Το εθνικό συμφέρον της Ελλάδας απαιτεί να συμφωνήσουν όλα τα κόμματα στο υπερεθνικό συμφέρον της Ευρώπης (σημ. το είπε έμμεσα), ήτοι του ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού, ο οποίος αυτή τη στιγμή διεξάγει ανομολόγητο πόλεμο κατά του αγγλοαμερικανικού ολοκληρωτισμού - πάντα με πρόσημο δημοκρατικό και πρόσχημα την ελευθερία. Αν δεν υπάρξει αυτό το consensus η Δανειακή Σύμβαση (σημ. ευτυχώς δεν έχει ακόμη κυρωθεί) θα μας επιβληθεί με την ψήφο, εννοείται, αυτής ή άλλης δωσίλογης (των αρίστων) κυβέρνησης. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε, όταν δεν υποτάσσουμε το εθνικό μας συμφέρον στο υπερεθνικό(;) της Ευρώπης;


Πιθανολογούν ότι μ΄ αυτό τον τρόπο θα διασφαλισθεί (προσωρινά) το φιλοτεχνούμενο ευρωπαϊκό imperium γαλλογερμανικής έμπνευσης. Ο πολύς Στρως Καν ήταν το πρώτο θύμα του εισέτι ακήρυκτου πολέμου. Αν η κατάσταση οξυνθεί ακόμη περισσότερο, πιθανολογώ με τη σειρά μου, τα Δεκεμβριανά του 2008, θα μεταφερθούν σύντομα εντός της υπερεθνικής ευρωπαϊκής επικράτειας. Το ευρώ πρέπει να πάψει να υπάρχει. Αρκετά ενόχλησε τη βρετανική στερλίνα και το αμερικανικό δολλάριο.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά θα έρθει η Λνάσταση για την Ελλάδα όπως αναφέρουν και οι προφητείες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ..ξύπνησααα!
;-)

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/05/h-cia.html

http://anarmodios.wordpress.com/2011/05/18/1-324/

Ανώνυμος είπε...

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/06/blog-post_5142.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2Fhellas-orthodoxy+%28Hellas-Orthodoxy%29

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Είδα το σύνδεσμο και σας ευχαριστώ :

Επιβεβαιώνεται η προφητεία του Γέροντος Παϊσίου;

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ:ΑΝΟΙΓΕΙ ΘΕΜΑ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ-ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=jusqiOuwKOo

μηπως τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων μιλάνε για απολύσεις γιατί και ο γέροντας κάτι είχε πει ανάλογο στο βίντεο

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ το Ανώνυμο για την παραπομπή στο youtube.

Παρακολούθησα και τώρα - το είχα ακούσει και στο παρελθόν - αυτά που είπε ο κοιμηθείς Γέροντας Ιωσήφ.

Δημιουργείται όμως ένα ζήτημα, έστω μια απορία, από αυτά που λέει στο χρονικό σημείο περίπου 4.16 έως 5.37. Μιλεί για άγγελο Κυρίου, που θα αναστήσει τους κοιμηθέντας αγίους επί Βυζαντίου για να μας κυβερνήσουν. Θα ανακαινίσουν την πλάση, θα υπάρξει στη γη ειρήνη, ευτυχία, οι φτωχοί θα γίνουν πλούσιοι και άλλα πολλά, που θα κρατήσουν όλα αυτά 3-4 δεκαετίες "για να οργανωθούν οι Χριστιανοί". "Και πίσω από αυτούς θα έρθει ο Αντίχριστος και μετά η Συντέλεια".

Ειλικρινά, αυτό δεν το καταλαβαίνω.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι ασκητές το έχουν εξηγήσει ως εξής:
Οι 3-4 δεκαετίες που θα είναι ένα δεύτερο Βυζάντιο
θα δώσουν τον χρόνο να δυναμώσουν οι ορθόδοξοι χριστιανοί έτσι θα μπορέσουν να αντέξουν και να
παλέψουν με μεγαλύτερη δύναμη ψυχής
Ας προσεύχονται για μας οι ασκητές αυτοί που μπορεί να είναι του δημοτικού (πάτερ παίσιος,πάτερ ιάκωβος τσαλίκης,πάτερ πορφύριος)και οι ζώντες στις σπηλίες εξάλλου ο θεός φανερώνει τα δύσκολα για μας που μπορεί και
να έχουμε σπουδάσει ,σε διάνοιες αγνές,πιστές σαν αυτές των νηπίων.
Ευαγγέλιον Εκ του κατά Λουκάν(Ί.19-21)
Εξομολογούμαι σοι,Πάτερ,Κύριε του ουρανού και της γής,ότι απέκρυψας ταύτα από σοφών και συνετών,και απεκάλυψας αυτά νηπίοις

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Πράγματι, απαιτείται μεγάλη τόλμη και σθένος ψυχής να νηπιάσουν οι σοφοί του κόσμου τούτου. Σημαίνει, ότι αποποιούνται τα σοφά διδάγματα της κοσμικής σοφίας και εγγράφουν εις τον νουν τους νέα διδάγματα, τα διδάγματα της επουρανίου πίστεως ή της αληθούς Σοφίας.