Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ο Έλλην Rambo, ολική επαναφορά!!!


Ώστε έτσι λοιπόν. Ο κυριος καθηγητής του συνταγματικού Δικαίου Λοβέρδος, κομψευόμενος και ωραιοπαθής στρατιώτης στην υπηρεσία του κυβερνήτη "λεφτά υπάρχουν", θέλει τώρα στιβαρούς πολιτικούς αφού «σε νεφελώδεις υποθέσεις δεν μπορώ να συμβάλω», όπως τον ακούσαμε να μας λέει.

Είχαμε τις προσωπικότητες, μετά μας ήρθαν οι άριστοι, οι έντιμοι. Τώρα μας προκύπτουν οι στιβαροί. Αυτοί με τις "νεφελώδεις υποθέσεις" δεν είναι για μάς, τον κ. Λοβέρδο δηλαδή.

Θαυμάσια! Του λοιπού θα έχουμε κυβέρνηση και κυβερνήτη αποτελουμένη από προσωπικότητες, από αρίστους και από στιβαρούς, για να κάνουν πράξη το λοβέρδειας "στιβαρότητας" (σημ. μη νεφελώδους και υποθετικής) νομοθέτημα της εικαζομένης δωρεάς. Έξοχα !!

Μόνο κάτι υπουργοί τύπου Σιλβέστερ Σταλόνε (Ράμπο) ή Σβαρτσενέγκερ θα μπορέσουν να φέρουν εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή - τύπου "ολικής επαναφοράς" - των άτυχων ασθενών. Που τύχη καλή βρέθηκε ο στιβαρός καθηγητής Λοβέρδος, για να τελειώνει την προθανάτιο αγωνία του πλησίον ανθρώπου. Διότι, είπαμε, υπάρχουν και οι λόγοι αξιοπρέπειας και αγάπης. Όχι όμως αυτού που χαροπαλεύει. Πλησίον είναι εκείνος που με το νόμο του (Λοβέρδου) και τη δική του (Λοβέρδου) πρωτοβουλία, θα γίνει καλά και θα συνεχίσει να ψηφίζει τύπους σαν τον Σβαρτσενέγκερ ή τον Σταλόνε.

Τι ανάγκη έχουμε το Χόλυγουντ μετά τον κύριο Λοβέρδο;

Ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε την Αμερική των Βαλκανίων, του κ. Βερέμη και του ΕΛΙΑΜΕΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: