Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Το βραχιολάκι του κυβερνήτη



Όπως θα δείτε στη φωτογραφία, ο κυβερνήτης μας φορεί ένα βιοενεργειακό βραχιολάκι. Είναι κινεζικής σύλληψης και αμερικανικής εκτέλεσης. Έχει την ιδιότητα να απομακρύνει την κακή (αρνητική) ενέργεια και να μας τροφοδοτεί - είμαστε μπαταρίες - με την καλή (θετική).

Έχει σχεδιαστεί με βάση τους αλγορίθμους (Καμπάλλα και δεν συμμαζεύεται) και ο κάτοχός του γίνεται κάτι σαν τον "σούπερμαν". Τον κινηματογραφικό αστέρα, που ο δυστυχής, σε μια άτυχη γι΄ αυτόν στιγμή έπεσε κάτω από το άλογο και πέρασε τον υπόλοιπο βίο που του έμεινε σε αναπηρικό αμαξίδιο. Την εποχή εκείνη δεν γνωρίζω αν υπήρχε το βραχιολάκι και πιθανολογώ πως όχι. Τώρα που ανακαλύφθηκε οι κάτοχοι και φορείς του δεν κινδυνεύουν - κι αυτό το πιθανολογώ.

Πάντως ο κυβερνήτης μας το φορεί, διότι ιππεύει ποδήλατα και όχι άλογα. Σε λίγο θα μας υποχρεώσει να το φορέσουμε όλοι. Η κάρτα του πολίτη που σχεδιάζει, θα μας πει, κρύβει κι αυτή μέσα της βιοενέργεια. Όποιος θα την πάρει, δωρεάν μάλιστα, δεν θα κινδυνεύει. Η μπαταρία, δηλαδή η ψυχή και ήγουν η ενέργεια, που όλοι έχουμε θα είναι πάντα "θετικά" φορτισμένη. Όποιος δεν την πάρει, αλί και τρις αλί. Η αρνητική ενέργεια, λόγω έλλειψης της κάρτας, θα του λιγοστέψει τις μέρες. Λοιπόν, σπεύσατε και να θυμάστε :


Η Δημιουργία εξηγήθηκε με το μπιγκ μπανκ
Η Ψυχή εξηγήθηκε με την ενέργεια
Ο Ανθρωπος εξηγήθηκε με το Δαρβίνο και τους πιθήκους

Νενικήκαμεν, η σοφία των αριθμών είναι εδώ

Οι Καμπαλιστές καλά τα πήγαν
Οι Έλληνες αποβλακώθηκαν
Υποδεχθείτε την κάρτα των ηλιθίων πολιτών

Χαίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: