Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Με την ηδονή του ψεύδους, τα ούφο πλησιάζουν


Νεότερη επεξεργασία 31/05/2011

Μάθαμε κι αυτή την είδηση. Μας προσφέρεται μάλιστα και με αποσπασμάτια μικρών βίντεο. Τι λέει η είδηση; Ότι στη Ρωσία, στο Krasnodar, εμφανίστηκαν τεράστια αγρογραφήματα και ότι υπήρχαν και αυτόπτες, νυχτερινοί αυτόπτες, γιατί όλα έγιναν νύχτα (σημ. πάντα νύχτα μας βρίσκουν τα ούφο). Λέει η είδηση :
"Πολλοί ντόπιοι αναφέρουν ότι το βράδυ της δημιουργίας του αγρογραφηματος παρατήρησαν κυκλικές ιπτάμενες σφαίρες στον ουρανό"

Δηλαδή, λέμε κι εμείς, τα ούφο πλησιάζουν (θα είναι νύχτα). Και λέμε επίσης, μετά τον ανταγωνισμό των δύο υπερδυνάμεων για την κατάκτηση του Διαστήματος, έχουμε τώρα τον ανταγωνισμό του ποιός από τους δύο θα μας φέρει τα καλύτερα και πλέον αξιόπιστα ούφο.

Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία

- Ούφο, ούφο, είσαι δώ;
- Κάνω αγρογραφήματα
- Ούφο, ούφο, μέρα θάρθεις ή νύχτα;

Το ούφο δεν απάντησε, οι ανταγωνιστές προσπαθούν ποιος θα φέρει τα ούφο της ημέρας.

Μάθαμε ακόμη και κάτι άλλο, μετά τη σύλληψη του διευθύνοντος το ΔΝΤ κυρίου Στρώς Καν.

Δολοπλοκίες, άλλοτε δολοφονίες, ίντριγκες, συνομωσίες και κατασκοπίες, σχέδια μαζικής εξόντωσης λαών, αντισχέδια ήπιας σταδιακής εξολόθρευσης και άλλα πολλά, όσα γίνονται με την ηδονή του ψεύδους

Έχουμε και τα ούφο, για να μη ξεχνιόμαστε ...

Και γιατί όλα αυτά; Διότι οι σοσιαλκαπιταλιστές διαφωνούν με τους καπιταλσοσιαλιστές για τη γκλαμουριά του σοσιαλισμού με χρυσά στολίδια, με σουΐτες στα Sofitel και καμαριέρες που κάθονται, ανοίγουν το στοματάκι τους και με ένα βαθύ αναστεναγμό (λύπης και συντριβής) καταγγέλλουν μετά το βιασμό τους στην αστυνομία.

Εμείς, βλάκες ως συνήθως, είπαμε "λεφτά υπάρχουν" κοπρίτες. Εκείνοι όμως είναι ασυναγώνιστοι στην ηδονή του ψεύδους με την πλησμονή της εξαπάτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: