Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ο κίνδυνος του υπερπληθυσμού

Οι παγκόσμιοι εγκληματίες επικαλούνται την Επιστήμη για να μας προειδοποιήσουν : Προσοχή, κίνδυνος από τον υπερπληθυσμό, φωνάζουν οι ψεύτες κομίζοντας τα πιστοποιητικά μιας ξεχαρβαλωμένης επιστήμης, που την έφτιαξαν στα μέτρα τους με το μπιγκ μπανκ και του πιθήκους.

Προσοχή, θα ξεπεράσουμε τα 10δις, ανακοινώνει ο ΟΗΕ, πάρετε μέτρα.

Όχι μόνο 10 δις ανθρώπων μπορεί να ζήσει ο πλανήτης, λέμε εμείς, αλλά πολλαπλάσια νούμερα του δέκα δις. Μας φοβερίζουν διότι απλούστατα, πολλοί άνθρωποι απαιτούν πολλά χρήματα για να ζήσουν. Λίγοι άνθρωποι πιο πολλά χρήματα μένουν στους κατέχοντας τον παγκόσμιο πλούτο.

Λες και τους διόρισε κανείς αυτούς διαχειριστές του πλανήτη και των πλουτοπαραγωγικών πηγών του.

Αν ανοίξουν τα θησαυροφυλάκιά τους η γη μπορεί όλους να μας ζήσει και ακόμη περισσότερους από τα 10δις, τον φοβερό αριθμό που τρομάζει τους κλειδοκράτορες τραπεζίτες.

Λοιπόν, αλλού να τα λένε αυτά και όχι εδώ. Αυτοί οι απατεώνες εντεταλμένοι ψευδοεπιστήμονες, που κτυπούν το καμπανάκι του υπερπληθυσμού, θέλουν να διατηρήσουν και να διασώσουν τα κεκκτημένα τους. Κεκτημένα που αποκόμισαν κατόπιν σφαγών, λεηλασιών και ό,τι άλλο απάνθρωπο μπορεί να σκεφθεί ο ανθρώπινος νους.

Φτάνει πιά, τους μάθαμε. Να πάρουν την ψευδοεπιστήμη τους και να τραβήξουν ... κατά τον Άρη. Μια χαρά θα ζήσουν εκεί παρέα με τα ούφο
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: