Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Η Ελλάδα του Ελ Μπαραντέι



Ο πρύτανης του Παν. Αθηνών, ο Μίκης Θεοδωράκης και οι διανοούμενοι καλούν τους αγανακτισμένους (το "μπουλούκι") στα Προπυλαια σήμερα σε ανοιχτή συγκέντρωση.

Τα προεκλογικά μπαλκόνια μεταφέρονται στα Προπύλαια. Εκεί που βρίσκονται οι σκηνίτες λαθρομετανάστες και ζητούν πολιτικό άσυλο.

Οι διανοούμενοι θέλουν να μας πουν τα γνωστά, αυτά που μας έχουν πει και τα μάθαμε. Αν ήταν ο στόχος τους σωστός, θα έπρεπε να είχαν δώσει και τους λόγους που το κάνουν. Τουλάχιστον το στίγμα τους. Να καταγγείλλουν το δωσίλογο καθεστώς της Μεταπολίτευσης εκφράζοντας την λαϊκή απαίτηση για άμεσες εκλογές με σκοπό την παραπομπή και δέσμευση όλων των περιουσιακών στοιχείων όσων διετέλεσαν διαχειριστές των πολιτικών μας πραγμάτων.

Να εξαγγείλουν πλήρη έλεγχο αυτών των παρασίτων χωρίς τις γνωστές δικολαβίες των συνταγματολόγων και των λοιπών νομομαθών. Που αντί για Νόμους έφτιαξαν παράθυρα και τρυπούλες νόμων με τις διασταλτικές τους ερμηνείες.

Καιρός να ελεγχθούν οι λίγοι από τους πολλούς. Η εφαρμογή του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων.

Μπορούν αυτό να το κάνουν; Δεν μπορούν. Λοιπόν, ας μας αφήσουν ήσυχους. Η Ελλάδα δεν είναι η Αίγυπτος του Ελ Μπαραντέι, όπως πάνε να τη φτιάξουν οι διανοούμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: