Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Περί της θεωρίας των (πολιτικών) άκρων

Οι νέοι σκλάβοι
Εγράφη : (*)

"Έτσι φτάνουμε στο γνωστό σχήμα της «δημοκρατικής» καθεστωτικής ΑΠΑΤΗΣ, περί «άκρων»: «Φασίστες και κομμουνιστές είναι το ίδιο»"


Και το σχόλιο

Αυτά και πολλά άλλα σχετικά με την πολιτική ανάλυση της "συνθετης θεωρίας των άκρων". Παραλείπω τα άλλα, διότι κάθε θεωρητική ανάλυση, και μάλιστα σύνθετη, δεν είναι μονήρης αλλά πολύπλευρη. Αυτό συμβαίνει όταν έχουμε να κάνουμε με θεωρία και θεωρίες. Δεν συγκαταλέγομαι στους κύκλους των θεωρητικών επί της πολιτικής.
Λέμε λοιπόν ότι το σχήμα της δημοκρατικής απάτης "φασίστες και κομμουνιστές είναι το ίδιο", δεν είναι σχήμα, αλλά ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Και ποια η πραγματικότητα; Ότι τόσο ο φασισμός, όσο και ο κομμουνισμός, διεκδικούσαν για λογαριασμό τους την παγκόσμια επιβολή και επικράτηση.
Το ίδιο συμβαίνει και με τη δημοκρατία. Έγινε κι αυτή παγκόσμιο σχήμα και επιβάλλεται όπως ορίζει η Μέκκα της Δημοκρατίας, η Αμερική και ο διορθωτής τυπογραφείου της, δηλ. η Αγγλία.

Αν όμως κάθε χώρα, κάθε κράτος, έμενε ελεύθερο να εφαρμόσει κατά τα δικά του μέτρα και σταθμά τη δημοκρατία - κι εδώ ρόλο παίζουν οι κλιματολογικές συνθήκες, η διαμόρφωση του εδάφους, η κατανομή του πληθυσμού στα εδάφη αυτά και άλλα -, τότε δεν θα είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε ένα στερεότυπο δημοκρατίας "συμφώνως προς τας υποδείξεις". Θα προσαρμόζαμε τη δημοκρατία στα μέτρα μας.

Αν λοιπόν στις παρούσες δυσμενείς συνθήκες εμφανίζεται ένας πολιτικός σχηματισμός, και αποβλέπει στα αφορώντα Ελλάδα και Έλληνες, στην εφαρμογή του Συντάγματος και των νόμων, δεν μπορούμε να επικαλούμαστε παλαιά γεγονότα που αποσκοπούσαν να μας φέρουν στη σημερινή άθλια κατάσταση. Όπου εμφανώς πλέον, η σιωνιστική μέγγενη μας ακινητοποιεί επί της πρώην σοβιετικής τραπέζης (όχι όμως και Τράπεζας). Το σοβιετικό μοντέλο εφαρμόζεται με δημοκρατικές διαδικασίες ελευθερίας από μια ελιτ, όπως ήταν η ελιτ του σοβιετικού πολίτμπιρο, που δούλευε για τη συσσώρευση του κρατικού και του κομματικού Κεφαλαίου. Τι απήλαυσαν οι είλωτες σοβιετικοί πολίτες και τι μέλλει να απολαύσουν οι νέοι σκλαβοι της σχεδιασθείσας Free World Order;

(*) http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6872

Δεν υπάρχουν σχόλια: